Illusion Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Go-Go Gecko nowy wzorek Lupine dla dużych psów fot. lupinepet.com Quote
Marta_Ares Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ale fajny:loveu: :loveu: :loveu: kiedy w pl bedzie?? Quote
Illusion Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że przyjdzie razem z crazy daisy i tym wzorkiem dla małych psów, najlepiej dystrybutora zapytać. Też mi się bardzo ten wzorek podoba, szkoda tylko, że dla dużych :lol:. Quote
Onomato-Peja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Świetny wzorek już wiem jaka bd nasza następna obroża :D Quote
Lucky. Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wzorek b. fajny ... Następny który mi się podoba ... Quote
Tepes Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Marta_Ares napisał(a):" ja dla mnie troche za szeroko, a Ezy dog podobnie by pewnie wyglądał hm do mnie osobiście Aresowi nie ma za szeroko w 4 cm;) RCookie napisał(a):Go-Go Gecko nowy wzorek Lupine dla dużych psów o matko super jest:loveu: a nie mieliśmy już nic kupować hah zobaczy się:evil_lol::evil_lol: Quote
*Monia* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Znowu zaczęłam dokładniej czytać ten wątek i znowu zachciało mi się czegoś dla kundli. Dobrze że ten nowy Lupine będzie dopiero za jakiś czas, bo bym była gotowa nawet nie jeść przez 2 tygodnie żeby je mieć :evil_lol: (dla obydwu kundlic). Ale za to zamówiłam szelki, żeby suńki miały ten sam kolor :mdleje:. Nie będę kładła wszystkich psich akcesoriów w jedno miejsce żeby się nie załamywać :roll:. Quote
Migori Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No no no podoba mi się ten wzór :) Całe szczęscie że bedzie dopiero za jakiś czas... Quote
Molli Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 RCookie napisał(a):Go-Go Gecko nowy wzorek Lupine dla dużych psów Ale fajny :) Quote
BullWest Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 O kurczaczek, ale świetny ten nowy wzorek z Lupina. I na moim bulwiszczu pomarańcz tak fajnie wygląda....chyba będę musiała w niego zainwestować:cool3: Quote
vege* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 RCookie napisał(a):Go-Go Gecko nowy wzorek Lupine dla dużych psów sam wzorek fajny i ciekawy, ale kolor tragedia :shake: zbyt oczojebny jak dla mnie:evil_lol: Quote
Dogha Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 RCookie napisał(a):Go-Go Gecko nowy wzorek Lupine dla dużych psów http://www.lupinepet.com/img/new_prod/1-410.jpg http://www.lupinepet.com/img/slideshow/gecko.jpg http://www.lupinepet.com/img/lg_dog/41053D.jpg fot. lupinepet.com jak tylko będzie w PL zamawiam :D Quote
kasia_1982 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 czy te szelki są dobrze wyregulowane? Bo na spacerach kilka razy widziałam że psy ten pasek na karku mają tak jakby bardziej przesunięty w stronę ogona. I czy można coś zrobić żeby szelki nie spadały na jedną stronę? Czy taki po prostu jest urok szelek? Quote
Onomato-Peja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 kasia_1982 napisał(a):czy te szelki są dobrze wyregulowane? Bo na spacerach kilka razy widziałam że psy ten pasek na karku mają tak jakby bardziej przesunięty w stronę ogona. I czy można coś zrobić żeby szelki nie spadały na jedną stronę? Czy taki po prostu jest urok szelek? idealnie wyregulowane, co do przesuwania się - taki urok ;) Quote
Czekunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A my odebraliśmy wreszcie przesyłkę z naszymi szelami i smyczą od Marty i TZta:multi: Po wstępnym obejrzeniu szelek stwierdzam, że są świetnie wykonane - bardzo solidne, dokładnie zszyte - naprawdę świetna robota:loveu:. Po przymiarce i dopasowaniu wiem już, że to jest to, czego szukaliśmy - Marta, wielkie dzięki!! Idziemy na pierwszy spacerek z szelami - wieczorem fotki. Quote
BullWest Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A ja luknęłam na amerykańską stronę Lupine. Kurde Go-Go Gecko - naprawdę super, ale teraz zobaczyłam jeszcze Crazy Diasy- boski!!!! Nie wiem co się ze mną dzieje, podobają mi się Lupiny:d Byłam dzisiaj w Tesco i widziałam zielonego Hiltona - chciałam kupić, bo jest naprawdę piękny- ta zieleń i te kwiatki- no cudo!, ale nie było naszego rozmiaru. Coś czuję, że przy następnych zakupach w jakimś int. sklepie zoo dorzucę tego Hiltona do koszyka Quote
Yorkomanka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 czy rogzowe guardy eski napewno zaczynają się od tych 18 cm jak podają na tej stronie? http://www.rogz.pl/?jellybean,199 bo na innej pisało że od 22cm:-o Quote
taxelina Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jaka bylaby polska nazwa na te szelki samochodowe? bo macie rozne nazwy zaleznie od typu szelek :) mam takie jedne ale mysle o tzw.y-szelkach i zastanawiam sie ktore bylyby lepsze - a moze sa troche podobne i nie warto kupowac nowych? Quote
MakeBelieve Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Yorkomanka- nie należy wierzyć podanym wymiarom na stronie producenta. Te od 18 cm to, że jako szyja? Jeśli tak, to na pewno nie, ja mam obroże i jest od 21 cm, więc podejrzewam ze szelki tez od 20 cm Quote
agaciaaa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 BullWest napisał(a):Byłam dzisiaj w Tesco i widziałam zielonego Hiltona - chciałam kupić, bo jest naprawdę piękny- ta zieleń i te kwiatki- no cudo!, ale nie było naszego rozmiaru. Coś czuję, że przy następnych zakupach w jakimś int. sklepie zoo dorzucę tego Hiltona do koszyka Jeśli interesuje Cię największy rozmiar, czyli 25mm szerokości to Cię rozczaruję - Hilton nie produkuje tego wzorku w tym rozmiarze. Sama go kiedyś chciałam, śliczny jest, zresztą nieco podobny do Lupinowego Meadow ;) No chyba, że chcesz mniejszy rozmiar :cool3: Quote
Katie Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Yorkomanka napisał(a):czy rogzowe guardy eski napewno zaczynają się od tych 18 cm jak podają na tej stronie? http://www.rogz.pl/?jellybean,199 bo na innej pisało że od 22cm:-o nie wiem od ilu sie zaczynaja, ale na Twojego Odiego beda na pewno dobre ;) Quote
Recommended Posts