Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 a dziekuje :) wzorowaliśmy sie ze zdjęc z Twojego bazarku :D bądź tu mądry jedni ze fiolet, drudzy ze zielony :D ech... ja w tamtym roku stosowałam fiprex sam i zdecydowanie u nas wystarczał i ładnie sie sprawdzał. Quote
Migori Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Czy jakaś firma robi smycze pojedyncze 150cm długie ? Quote
chi23 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Magda25']Czy jakaś firma robi smycze pojedyncze 150cm długie ?[/QUOTE] Widziałam takie ale tylko jakieś takie niefirmowe. Quote
gops Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Vini.']gdzie to jest napisane? przejrzalam cale opakowanie i nic nie ma. no ale to nie ten temat ja jutro jade z dziewczynami na spacer, potem do zoologicznego... boje sie, zeby wyjsc tylko z 1 rogzem, a nie wiecej ;][/QUOTE] na moim p[isze z tylu malymymi literami ja ma opakowanie po Lkach a ja czekam an szelki i obroze od Marty zeby nie offowac tak ;D Quote
gops Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Anula & Bono']gops a jakie jak można wiedzieć:evil_lol:? szelki 3cm czarne z czerowna tasma naszyta na klamry i obroza fioletowa na polarze czarym na klamre ;p Quote
Kasia&Rika Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='gops']szelki 3cm czarne z czerowna tasma naszyta na klamry i obroza fioletowa na polarze czarym na klamre ;p[/QUOTE] czyli takie jak pokazywała wcześniej, te wzorowane na trixie? ekstra są. Quote
gops Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Kasia&Rika']czyli takie jak pokazywała wcześniej, te wzorowane na trixie? ekstra są.[/QUOTE] nieee tzn nie wiem co masz na mysli zwykle guardy 3cm czerowne z czarna obramowka z przdu i z tylu na klamry :) Quote
Kasia&Rika Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='gops']nieee tzn nie wiem co masz na mysli zwykle guardy 3cm czerowne z czarna obramowka z przdu i z tylu na klamry :) myslalam o tych [quote name='Marta_Ares']kolejne szelki na specjalne zamówienie... Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 a jednak fiolet :D z 4cm paskiem na dole (z polarkiem), coś do samochodu :) Quote
Tepes Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ii bardzo dobrze że fiolet:loveu: czekamy na zdjęcia na modelu:D Quote
Ewa&Duffel Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Bardzo fajne te szelki dla Aresa ! A ja chyba coś od was zamówię, bo czaję się i czaję :D Quote
Migori Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Amiplay z tego co mi wiadomo[/QUOTE] Dzięki. Zapomniałam o tej firmie :) Quote
Asia & Ginger Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Marta_Ares']a dziekuje :) wzorowaliśmy sie ze zdjęc z Twojego bazarku :D[/QUOTE] A tak czułam właśnie. :evil_lol: Trzeba było pisac wysłałabym Wam większe foty. Mam jeszcze jedne takie szelki, ale firmy Karlie. Na nich uczyłam Gingerkę ładnego chodzenia na smyczy. U nas zdały egzamin celująco. :p Widziałam ostatnio, że Victoria z "Ja albo mój pies" też je stosuje. :p Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 heh w googlach nam wyszlo jak wpisalam, bo tak to przewaznie na tym psie było :) jak widac Marcinowi tamte zdjecia wystarczyły :) tym bardziej jak wymiary psa mielismy, wogole to na jakiegos mieszanca spanielka czy cos takiego mają byc :) Quote
Cieplutkaa. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Pierwsza sprawa: Mój Potwor wprawił się w wysuwaniu głowy przez obrożę i czyni to ostatnio z uporem maniaka.. Tak więc jestem zmuszona do zakupu szelek/polzacisku lub obroży z łańcuszkiem dla niej.. Zastanawiam sie co by bylo najlepsze, aby uniemozliwic jej ucieczki.. chyba szekli, nie? Druga sprawa: No to teraz pozostaje kwestia kolorystyki.. Myślałam o błękitnej taśmie na granatowym lub czarnym polarku, brązowej taśmie na różyku.. chcialam np ciemny zielony polarek i jasną, zieloną taśmę, aczkolwiek nie ma takiego polarku : )) Co byście doradziły? :) Trzecia sprawa: Jestem teraz zmuszona do zakupu nowych rzeczy dla Lary-przez te jej ucieczki.. Więc jesli miałybyscie jakieś półzaciski itd to dajcie znac ;) Uprzedzam jednak, ze jestem bardzo wybredna jeśli o wzorki chodzi :evil_lol: Wczesniej odwlekałam i długo się zastanawiałam, ale teraz juz koniecznie muszę cos kupic : )) A pannica tak wygląda: Ta obroza tez juz za waska jest.. EDIT. http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/allegro/DSC00557.jpg zakochałam się w tej zieleni.. i gdyby podszyć ja czarnym polarkiem.. Myslicie, ze pasowalaby do Lary? :) Quote
BullWest Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Fajna by była ta zieleń dla rudzizny:evil_lol: A tutaj lepsza fotka bulwiszona w Rogzie limitowanym, no strasznie mi się ten fiolet podoba:loveu: Oczywiście obroża chrzest już miała, bulwa wytarzała się w błotku:diabloti: Teraz jako, że cierpię na niespodziewany przypływ gotowki zastanawiam się co jeszcze gadowi kupić. Wcześniej bardzo podobał mi się rożowy muscat, ale nigdzie nie mogłam go znaleźć, a teraz jak już jest na allegro to go nie chcę. Myślę o Rogzie, na pewno kupię Florala i coś jeszcze, tylko co... Quote
Onomato-Peja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cieplutka - ta zieleń dla Lary będzie idealna ;) Bullwest - a moze żółwie z lupina? albo krowy? rogz raf camo? funky retro? Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 a powiedzice mi czy da cos sie zrobic ze sztywnymi szelkami Rogza?? ostatnio Ares zrobił im chrzest bojowy woda+błoto a na koniec w jakims oborniku sie wytarzał :/ wyprałam je i zostawilam na dworzu nastepnego dnia jak je wzielam to strasznie sztywne są :( a byly takie mieciutkie, da sie coś jeszcze z tym zrobić??? Quote
Onomato-Peja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 U mnie wszystkie akcesoria po praniu zawsze sa sztywne, niech Ares je ponosi, może zmiękną Quote
karlaaa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Hej! znacie może jakieś fajne i porządne Firmy amerykańskie robiące obroże dla psów? Polecicie jakieś firmy lub strony www? Znalazłam taką http://www.wonderdognyc.com/category.php?category=&cid=16 Quote
Cieplutkaa. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Noo ok no to chyba bd ta zielen :) Powaznie zastanawialam się jeszcze nad różowym polarkiem i brązowej taśmie.. Ale powiedzcie mi teraz gdzie muszę zmierzyc Larę do szelek ? : ) Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Onomato-Peja']U mnie wszystkie akcesoria po praniu zawsze sa sztywne, niech Ares je ponosi, może zmiękną[/QUOTE] u mnie z obrożami nigdy tak sie nie działo:roll: [quote name='Cieplutkaa.']Noo ok no to chyba bd ta zielen :) Powaznie zastanawialam się jeszcze nad różowym polarkiem i brązowej taśmie.. Ale powiedzcie mi teraz gdzie muszę zmierzyc Larę do szelek ? : )[/QUOTE] obwód za przednimi łapami ;) Quote
Ewa&Duffel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Marta, nasze szelki z Rogza po kilku praniach niestety zrobiły się bardzo sztywne i takie już pozostały...:roll: Z obrożami tak się nie dzieje. A my czekamy na nową obróżkę, fioletową :cool3: Quote
Recommended Posts