Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:)

a ja chce jakieś szelki z odblaskami :(

ale widze ze oprocz Rogza to nic ciekawego nie znajde...

Ezy dogi jeszcze droższe ;/

jeszcze do zoologa sie przejde bo mieli kiedyś muscaty odblaskowe.

Jaki kolorek byście polecili dla Aresa:
fiolet, czarny czy granat

Ares w szelkach granatowych, ale za małych 16mm

i w fiolecie:

Posted

Ładnemu we wszystkim ładnie :)
Ten granat jest zjawiskowy.. taki intensywny.. I dlatego to on bardziej przyciągnął mój wzrok..
Aczkolwiek z Aresem chyba fajniej kontrastuje fiolet i to ten kolor bym wybrała ;)

Posted

A ja mam nietypowy problem, bo mój narwany szop się dusi na szelkach... :roll: Uczymy się chodzić na luźnej smyczy, na szerokiej półzaciskowej obroży wychodzi nam to już dość przyzwoicie... ale szelki... porażka :shake: Może powinna mieć szersze szelki?

Zu w szelkach i zwykłej wąskiej obróżce, na której się dusi jak smok :roll:

Copyright © 2010 Dropek&muzyy

Posted

[quote name='Mada:)']A ja właśnie wygrałam aukcję na allegro - piękną, skórzaną, fioletową obróżkę z cyrkoniami za jedynie 4,25 zł. :D[/QUOTE]
ale ci sie udało :)
Jak obróżka przyjdzie to musisz sie pochwalić !!!

Posted

[quote name='Marta_Ares']a moze lepiej zwykłe guardy??[/QUOTE]

Wiecie, ona te szelki wniosła "w posagu" ;) muszę jej kupić inne, tylko nie wiem jakie... Jakieś konkretne guardy? Na zamówienie czy jakieś firmowe? Od razu mówię, że nie pociągają mnie produkty np. rogza, bo mnie nie stać, jestem tylko biednym studentem, wolę kupić sukowi coś smacznego niż wydać stówę na jedną obróżkę na przykład :evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']a ja bym ten pasek na piersi skróciła, podszywając ręcznie pod spód. Po co nowe. W tych jej ładnie.[/QUOTE]

Hehe, jakieś 90% mijanych przez nas czarnych psów ma czerwone szeleczki ;) Spróbuję coś pokombinować z tymi (jak ta wiercipięta wytrwa w spokoju te całe długie kilka minut:mad:) ale pewnie i tak się zaopatrzymy w coś o trochę innej konstrukcji :p