Dogha Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Raczej teraz, ale po prostu chciałybyśmy dozbierać do wysyłki za 6 euro, brakuje jeszcze 37 euro ;) Więc w sumie jednych szelek Hurtty i jakiejś pierdoły. Jak będzie to tylko jakaś pierdoła to już nie będzie problemu. Quote
angineuuka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 9 minut temu, lucky23 napisał: Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P Jakby to chciala zrobic, to zapewne nie pytalaby sie tutaj ;D Quote
Clavia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 9 minut temu, lucky23 napisał: Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P Tak serio to nie oddam. Nie te ;) Ale spokojnie, te "gorsze" obroże już oddałam ;) Quote
Milena9 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 7 godzin temu, gops napisał: Tu można się również zawieść :) miałam oryginalny HS z curoganu i brudził... To moją też pewnie będzie brudził bo ją wszystkie łancuszki i okucia brudza ;p Quote
Hill. Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 2 godziny temu, Clavia napisał: A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell. Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D Pię-knie!:) Zanim przeczytałam, po samym zdjęciu pomyślałam, że to OMP. Super jej pasują Co do norwegów - ja też nie mogłam się do takich szelek przekonać, ale z potrzeby (przy 25m lince guardy się trochę przekręcały, bo to już jednak ciężar) uszyłam, podszyłam pianką, dorobiłam obręcz żeby mi się nie wyślizgiwał, bo w zwykłych norwegach to kwestia jednego ruchu i teraz zakładam nawet na zwykłe spacery, tak się nam ich fajnie używa:) Quote
lucky23 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 58 minut temu, Clavia napisał: Tak serio to nie oddam. Nie te ;) Ale spokojnie, te "gorsze" obroże już oddałam ;) Skąd to znam :D Quote
angineuuka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Mhm, wiem ze nie ten temat, a do lata daleko... Kamizelki chlodzace, warto? Quote
Dioranne Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 O, podpinam się do pytania Angi, bom też ciekawa jak się kamizelki spisują. :) Quote
Aga*Lis Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Lis ma derkę chłodzącą z hurtty i jestem zadowolona. Nie męczy się tak szybko, lepiej znosi upały, ale derka szybko wysycha. Quote
brjagata Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 O 8.03.2016o21:18, Dogha napisał: Raczej teraz, ale po prostu chciałybyśmy dozbierać do wysyłki za 6 euro, brakuje jeszcze 37 euro ;) Więc w sumie jednych szelek Hurtty i jakiejś pierdoły. Jak będzie to tylko jakaś pierdoła to już nie będzie problemu. W przyszłym miesiącu bym była bardzo chętna, w tym trochę kiepsko Quote
REVOLUTION Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Jakie smyczy polecacie z firm handmade, chodzi mi o raczej ciemną smycz, przepinaną ok.2 m:) Quote
Milena9 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 59 minut temu, Peaceofmind napisał: Jakie smyczy polecacie z firm handmade, chodzi mi o raczej ciemną smycz, przepinaną ok.2 m:) Pawsitive ma fajne Quote
angineuuka Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 16 godzin temu, Agathee napisał: W przyszłym miesiącu bym była bardzo chętna, w tym trochę kiepsko Ja na poczatku kwietnia/koniec marca z checia bym się podpiela :P niestety moj mozg Nie daje rady z niemieckim ahaha Quote
Dogha Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 ej, obsługa tego sklepu nie jest trudna xD EzyDogi przyszły, za małe, mimo, że suka w całkowicie dolnej granicy rozmiaru :( Quote
lucky23 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Mam pytanie do posiadaczy przepinek z trixie. Która ma miększą taśmę? Classic czy premium? Quote
brjagata Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Czy tylko mi Prodog totalnie nie odpisuje na wiadomości? Pokazuje neonowe Hunterki, są na maxa oczojebne, ale o to właśnie mi chodziło Szkoda tylko, że minimalnie za duże i boję się, że mogą się zsuwać 3 Quote
nadira Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Kupiłam psu kolejne szelki i zastanawiam się, po cholerę? Mam nadzieję, że nie będą pasowały i odeślę z czystym sumieniem :D Albo okażą się beznadziejne albo cokolwiek...buty jakieś by mi się na wiosnę przydały, ale szkoda mi kasy :D 1 Quote
angineuuka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 34 minut temu, nadira napisał: Kupiłam psu kolejne szelki i zastanawiam się, po cholerę? Mam nadzieję, że nie będą pasowały i odeślę z czystym sumieniem :D Albo okażą się beznadziejne albo cokolwiek...buty jakieś by mi się na wiosnę przydały, ale szkoda mi kasy :D Jakie? Ja walcze sama ze soba ahahaa Quote
Mary&Shena Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 2 godziny temu, Agathee napisał: Pokazuje neonowe Hunterki, są na maxa oczojebne, ale o to właśnie mi chodziło Szkoda tylko, że minimalnie za duże i boję się, że mogą się zsuwać Mega! Quote
marta1624 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 2 godziny temu, nadira napisał: Kupiłam psu kolejne szelki i zastanawiam się, po cholerę? Mam nadzieję, że nie będą pasowały i odeślę z czystym sumieniem :D Albo okażą się beznadziejne albo cokolwiek...buty jakieś by mi się na wiosnę przydały, ale szkoda mi kasy :D Będą dobre :D Jakie? Quote
nadira Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Jakie? Niepotrzebne :D Sali. Mam nadzieję, że na wystawie w Spodku nie będzie nic ciekawego :( mam nadzieję, że nie będzie gumowanych smyczy ani fajnych skórzanych smyczy :D Quote
gops Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 A my w międzyczasie wzbogaciliśmy się o staffikową obroże (tasma ze staffikowymi haftami), 2 ezy dogi (jednego xl mogę odsprzedać :p ), sledy i czekamy na 2 skórzane obroże od Passion z czego jedna do testów której jeszcze nie mają w ofercie :) Stanowczo za dużo nam się tego uzbierało wszystkiego. Oczojebne huntery świetne! Quote
angineuuka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 38 minut temu, nadira napisał: Jakie? Niepotrzebne :D Sali. Mam nadzieję, że na wystawie w Spodku nie będzie nic ciekawego :( mam nadzieję, że nie będzie gumowanych smyczy ani fajnych skórzanych smyczy :D Tez mam nadzieje, ze z okazji ze to CAC to nie bedzie nic fajnego ahaha. Quote
Recommended Posts