Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raczej teraz, ale po prostu chciałybyśmy dozbierać do wysyłki za 6 euro, brakuje jeszcze 37 euro ;) Więc w sumie jednych szelek Hurtty i jakiejś pierdoły. Jak będzie to tylko jakaś pierdoła to już nie będzie problemu.

Posted
9 minut temu, lucky23 napisał:

Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P 

Jakby to chciala zrobic, to zapewne nie pytalaby sie tutaj ;D

Posted
9 minut temu, lucky23 napisał:

Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P 

Tak serio to nie oddam. Nie te ;) Ale spokojnie, te "gorsze" obroże już oddałam ;)

Posted
7 godzin temu, gops napisał:

Tu można się również zawieść :) miałam oryginalny HS z curoganu i brudził... 

To moją też pewnie będzie brudził bo ją wszystkie łancuszki i okucia brudza ;p

Posted
2 godziny temu, Clavia napisał:

A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell.

Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D

Pię-knie!:) Zanim przeczytałam, po samym zdjęciu pomyślałam, że to OMP. Super jej pasują

Co do norwegów - ja też nie mogłam się do takich szelek przekonać, ale z potrzeby (przy 25m lince guardy się trochę przekręcały, bo to już jednak ciężar) uszyłam, podszyłam pianką, dorobiłam obręcz żeby mi się nie wyślizgiwał, bo w zwykłych norwegach to kwestia jednego ruchu i teraz zakładam nawet na zwykłe spacery, tak się nam ich fajnie używa:)

Posted
O 8.03.2016o21:18, Dogha napisał:

Raczej teraz, ale po prostu chciałybyśmy dozbierać do wysyłki za 6 euro, brakuje jeszcze 37 euro ;) Więc w sumie jednych szelek Hurtty i jakiejś pierdoły. Jak będzie to tylko jakaś pierdoła to już nie będzie problemu.

W przyszłym miesiącu bym była bardzo chętna, w tym trochę kiepsko

Posted
16 godzin temu, Agathee napisał:

W przyszłym miesiącu bym była bardzo chętna, w tym trochę kiepsko

Ja na poczatku kwietnia/koniec marca z checia bym się podpiela :P niestety moj mozg Nie daje rady z niemieckim ahaha

Posted

Czy tylko mi Prodog totalnie nie odpisuje na wiadomości?

Pokazuje neonowe Hunterki, są na maxa oczojebne, ale o to właśnie mi chodziło 

DSC_0034.JPG

DSC_0039.JPG

DSC_0038.JPG

Szkoda tylko, że minimalnie za duże i boję się, że mogą się zsuwać

• Upvote 3
Posted

Kupiłam psu kolejne szelki i zastanawiam się, po cholerę? Mam nadzieję, że nie będą pasowały i odeślę z czystym sumieniem :D Albo okażą się beznadziejne albo cokolwiek...buty jakieś by mi się na wiosnę przydały, ale szkoda mi kasy :D

• Upvote 1
Posted
34 minut temu, nadira napisał:

Kupiłam psu kolejne szelki i zastanawiam się, po cholerę? Mam nadzieję, że nie będą pasowały i odeślę z czystym sumieniem :D Albo okażą się beznadziejne albo cokolwiek...buty jakieś by mi się na wiosnę przydały, ale szkoda mi kasy :D

Jakie? Ja walcze sama ze soba ahahaa

Posted
2 godziny temu, Agathee napisał:

Pokazuje neonowe Hunterki, są na maxa oczojebne, ale o to właśnie mi chodziło

DSC_0038.JPG

Szkoda tylko, że minimalnie za duże i boję się, że mogą się zsuwać

Mega!

Posted
2 godziny temu, nadira napisał:

Będą dobre :D

Jakie?

Posted

Jakie? Niepotrzebne :D

Sali. Mam nadzieję, że na wystawie w Spodku nie będzie nic ciekawego :(  mam nadzieję, że nie będzie gumowanych smyczy ani fajnych skórzanych smyczy :D

Posted

A my w międzyczasie wzbogaciliśmy się o staffikową obroże (tasma ze staffikowymi haftami), 2 ezy dogi (jednego xl mogę odsprzedać :p ), sledy i czekamy na 2 skórzane obroże od Passion z czego jedna do testów której jeszcze nie mają w ofercie :) Stanowczo za dużo nam się tego uzbierało wszystkiego. 

Oczojebne huntery świetne!

Posted
38 minut temu, nadira napisał:

Jakie? Niepotrzebne :D

Sali. Mam nadzieję, że na wystawie w Spodku nie będzie nic ciekawego :(  mam nadzieję, że nie będzie gumowanych smyczy ani fajnych skórzanych smyczy :D

Tez mam nadzieje, ze z okazji ze to CAC to nie bedzie nic fajnego ahaha.