Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Dogha napisał:

Milena9 HS z curoganu 

Tu można się również zawieść :) miałam oryginalny HS z curoganu i brudził... 

Posted
32 minut temu, Aleksandrossa napisał:

Miał ktoś kiedyś problemy z Gadżeciakami? 

Tak, ja. Robiliśmy duże zamówienie, dla klubu. Wszystkie obroże uszyte na styk. Tzn maławe. Czekaliśmy baaardzooo długo, na 10 kompletów (smycz+obroża). I w dodatku o jednym zapomnieli...

Posted
33 minut temu, Aleksandrossa napisał:

Raz zamówiłam u nich obroże i to był ostatni raz... Zamówiłam na szyje 45 (to było z 3 lata temu) a obroża przyszła calutka podwójna, na max zwiększona miała chyba z 90cm ... po całej długości nakładała się na siebie i dopiero na zaciśniętym pasku miała właśnie to 45 o które prosiłam. Szkoda mi było nerwów i po prostu sprzedałam ją dalej a teraz żałuje bo powinnam im to zgłosić, że zrobili takiego babola. 

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Aleksandrossa napisał:

Tak, kontakt tragiczny, szelki musiałam odsyłać do poprawki...

I wow, sądziłam, że curogan nie ma prawa brudzić :O

Posted
Godzinę temu, gops napisał:

Raz zamówiłam u nich obroże i to był ostatni raz... Zamówiłam na szyje 45 (to było z 3 lata temu) a obroża przyszła calutka podwójna, na max zwiększona miała chyba z 90cm ... po całej długości nakładała się na siebie i dopiero na zaciśniętym pasku miała właśnie to 45 o które prosiłam. Szkoda mi było nerwów i po prostu sprzedałam ją dalej a teraz żałuje bo powinnam im to zgłosić, że zrobili takiego babola. 

Godzinę temu, gops napisał:

17 minut temu, Dogha napisał:

Tak, kontakt tragiczny, szelki musiałam odsyłać do poprawki...

I wow, sądziłam, że curogan nie ma prawa brudzić :O

Eh czyli nie tylko ja mam powód do narzekania :/

Chciałam zamówić personalizowaną obrożę ale kontakt z nimi to jakaś masakra. Znajoma która też tego samego dnia personalizowana zamawiała ma ją już wysłaną a ja jeszcze projektu nie dostałam :/

W takim razie dobrze, że jednak zrezygnowałam 

Zamówię u Weeheei jak tylko ruszą :)

Posted

IMG_8635male.jpg.c02a37aed4c2558d88f9386

A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell.

Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D

Juliusy nadal w planach, czekam na przypływ niepotrzebnej gotówki.

Macie pomysł, jak pozbyć się niepotrzebnych obroży? Chodzi mi o to, że właściwie nie używam obroży, bo tą damę wszystko wyciera i ma łysy placek na szyi. No ale te obroże są takie ŁADNE :( i szkoda mi sprzedać :P potrzebuję dobrej wymówki dla mojego sumienia :))

• Upvote 1
Posted
13 minut temu, Clavia napisał:

Macie pomysł, jak pozbyć się niepotrzebnych obroży? Chodzi mi o to, że właściwie nie używam obroży, bo tą damę wszystko wyciera i ma łysy placek na szyi. No ale te obroże są takie ŁADNE :( i szkoda mi sprzedać :P potrzebuję dobrej wymówki dla mojego sumienia :))

Brzmi jak potrzeba posiadania drugiego psa :P

• Upvote 2
Posted
4 minuty temu, Dogha napisał:

Brzmi jak potrzeba posiadania drugiego psa :P

Ekhm...nie pomagasz..:P czyli mam schować obroże na rok do kartonu? :D

Posted
8 minut temu, Clavia napisał:

Ekhm...nie pomagasz..:P czyli mam schować obroże na rok do kartonu? :D

Jak masz obroże z dużą regulacją to możesz z niej zrobić przód do norwegów :p reszta pasków może być bez tasiemki i podszycia aby pasowała kolorem. 

Posted
2 godziny temu, Aleksandrossa napisał:

Zamówię u Weeheei jak tylko ruszą :)

1 godzinę temu, Angi napisał:

Ja tez czekam na Weeheei!:D

A ja o niczym nie wiem :( Weeheei ???

Posted
6 minut temu, Niewyspana napisał:

Zależy, jakie to obroże :D
Jak z dużą regulacją, to może przerobić na szelki? Oryginalne będą :D

2 minuty temu, gops napisał:

Jak masz obroże z dużą regulacją to możesz z niej zrobić przód do norwegów :p reszta pasków może być bez tasiemki i podszycia aby pasowała kolorem. 

Niestety norwegów nie cierpię, a do innych szelek te obroże się nie nadają. No nic, albo je sprzedam, albo schowam do piwnicy i będą czekać...:D

Posted
2 minuty temu, Clavia napisał:

Niestety norwegów nie cierpię, a do innych szelek te obroże się nie nadają. No nic, albo je sprzedam, albo schowam do piwnicy i będą czekać...:D

To pokaż je chociaż, może coś komuś wpadnie jeszcze do głowy :D

Posted
19 minut temu, Niewyspana napisał:

To pokaż je chociaż, może coś komuś wpadnie jeszcze do głowy :D

Ciężko mi się z nimi rozstawać :P na razie są schowane w kartonie bo się przeprowadzam. Ale po przeprowadzce coś wystawie ;)

Posted

Czy jakby temat zamówienia z luxus4dogs powrócił to byliby chętni? :) Nie ukrywam, że oferta skierowana przede wszystkim do Warszawiaków, ale jeśli komuś bardzo zależy to ew. mogę dalej wysłać.

Posted
5 minut temu, Dogha napisał:

Czy jakby temat zamówienia z luxus4dogs powrócił to byliby chętni? :) Nie ukrywam, że oferta skierowana przede wszystkim do Warszawiaków, ale jeśli komuś bardzo zależy to ew. mogę dalej wysłać.

a w tym miesiącu czy w przyszłym?

Posted
20 minut temu, Dogha napisał:

Może ja bym coś dla pudlowych zobaczyła i spokojnie, odebrałabym w Wawie ;)

Posted
Godzinę temu, Clavia napisał:

http://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_2016_03/IMG_8635male.jpg.c02a37aed4c2558d88f9386cb2aeaf5c.jpg

A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell.

Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D

Juliusy nadal w planach, czekam na przypływ niepotrzebnej gotówki.

Wiem, że to wredne, ale to jedyne co mi wpadło do głowy :D Skoro nie chcesz sprzedawać, to oddaj może do schronu? :P