Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Leokadia napisał:
10 godzin temu, Vailet napisał:

Jutro obfoce oba :p

Czekam! :D coś mi sie z dogo stalo ..

Czekam! :D coś mi sie z dogo stalo.. powinnam miec bana ma ten watek i kontrole rodzicielska na rozmowy s niektorymi osobami... Namawiaja mnie do zlego! Czekam na furkidza :c

Posted
5 godzin temu, Tilia napisał:

Czy ktoś ma smycz Rogza z linki? Jestem ciekawa jak leży w ręku i czy dobrze widoczne są nitki odblaskowe.

Jest w ogóle cos takiego?

Pokaaaz jakiegos linka czy fotke

Posted
13 minut temu, colirya napisał:

Hunter jest świetny - ale tylko w tej wersji 10/12mm, 8milimetrowa zdecydowanie gorzej leży w ręce :).

Jest jeszcze turkusowa :).

serio? gdzie :D!

Posted
O 3.03.2016o17:21, Angi napisał:

Do mnie tez dotarlo rd :) 

received_1103178306400337.jpeg

Lecz się dziołcha!

O 3.03.2016o20:05, Angi napisał:

dzis dzien paczek! :D

Wogole to jeszcze dotarly smycze trixe, regulowane (cos al'a podroba smyczy rd) i odblaskowe szelki z rogza, ze smycza z rd.. A planuje teraz kolejne guardy, tym razem z hurtty.

Czy te rozmiary sie pokrywaja? Tzn jak bym miala brac Y 55, to te guardy tez moge? Czy mniejsze/wieksze?

Nie, bierz rozmiar mniejsze. Ja łkam, bo wolałam grubszą szerokość, ale niestety u ozików wchodził w grę tylko rozmiar mniejszy, bo nie byłam w stanie zmniejszyć :(

O 4.03.2016o09:43, Angi napisał:

Czekam! :D coś mi sie z dogo stalo.. powinnam miec bana ma ten watek i kontrole rodzicielska na rozmowy s niektorymi osobami... Namawiaja mnie do zlego! Czekam na furkidza :c

Ja to samo!

O 4.03.2016o16:40, Illusion napisał:

http://www.rogz.com/product/rope/

Nawet fajnie się prezentują :)

chceto :(

Posted

Ja się usiłuję ostatkami sił powstrzymać przed zakupami w Furkidz ;)  Ale chyba długo nie dam rady :D

Angi- jaki wzorek wzięłaś? Mnie męczy "Hear the music", ale najpierw chyba kupię szelki nowe :/

Nasza najnowsza obróżka- taka śliczniuteńka, że aż żal ją zakładać na takie zapuszczone futro :D

4543499_P1760214.JPG

• Upvote 2
Posted
2 godziny temu, nenya napisał:

Lecz się dziołcha!

dlaczego? :( tyylko dwa rd sa moje :p rozowe zygzaki i gwiazdki. Man juz niebieskie gwiazdki, wiec innej opcji nie bylo :D

Coma jest 2,5 roku u mnie a nadal nie ma wlasnych szelek :p jak nie za duze, to za male.. A w julkach wyglada jak ciota :p ( chociaz i tak nia jest hahah)

Nadira, ja czekam na scary spiders.

Prodog wprowadzil chlodzace szelki od hurtty ;)

Posted
3 godziny temu, nadira napisał:

Ja się usiłuję ostatkami sił powstrzymać przed zakupami w Furkidz ;)  Ale chyba długo nie dam rady :D

Angi- jaki wzorek wzięłaś? Mnie męczy "Hear the music", ale najpierw chyba kupię szelki nowe :/

Nasza najnowsza obróżka- taka śliczniuteńka, że aż żal ją zakładać na takie zapuszczone futro :D

4543499_P1760214.JPG

Cudo! ^-^

Posted

Scary spiders fajne są, lubię fioleciki różne :)

Chesti, dzięki :) Zdjęcie nie oddaje uroku tej obroży- kolorki są cudne, a złoto ślicznie się mieni. Fajnie by wyglądała na jakimś eleganckim psiaku, bo na moim wieśniaku to jak perły na wieprzu :D

Posted
2 godziny temu, Angi napisał:

Prodog wprowadzil papisiowe hurttaszki!

POKA!

16 minut temu, Illusion napisał:

Coś mi się wydaje, że te szelki chłodzące nie będą się zbyt dobrze sprawdzać.

Bierz! :>

Nie w tym miesiącu to na pewno :) Poza tym uzależniłam się od tych warsawdogowych - uwielbiam je! :)

Właśnie też mi się te szelki wydają kiepskim pomysłem.