Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupiłam kupiłam kupiłam ;D Ciesze się jak dziecko :p 

Podobała mi się jak tylko ją wrzucili na sklep a, że mam pretekst (urodziny psa) to nie mam wyrzutów sumienia z wydanej kasy ;D 

Na psie znajomego 

300_0_productGfx_ce58d9a01706dc4c7ca57b6

Zobaczymy czy tak samo będę zachwycona na żywo, niestety P.Marek dla mnie zbyt sztywne obroże ma.

• Upvote 2
Posted

jak ladnie kawalerom :3

4 godziny temu, XdamianX napisał:

Zamówiłem dzisiaj w zoologicznym norweskie trixie Fusion. Potrzebuje tanich szelek do tyrania bo Juliusow to mi czasem szkoda :D

a ja tyram Hurtty limitki ;)

jak dalam tyle forsy na szelki to nie bd ich teraz specjalnie oszczedzac, kupilam je do noszenia, a nie do lezenia w szufladzie :P

Pewnie i tak dozyja sedziweo wieku psa, o ile nikt ich nie pogryzie do tego czasu

Posted
6 godzin temu, Ewa&Duffel napisał:

Super Jari wygląda w tej obroży :) ale zresztą na nim to wszystko świetnie wygląda ;)

Duffel w Shine in mint od Warsaw dog, zakochałam się w tym komplecie <3

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

Ale mu ładnie :D Aż się chce mieć jasnego psa dla takiego koloru ;)

Posted
O 16.01.2016o17:43, Ewa&Duffel napisał:

Super Jari wygląda w tej obroży :) ale zresztą na nim to wszystko świetnie wygląda ;)

Duffel w Shine in mint od Warsaw dog, zakochałam się w tym komplecie <3

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

O MATKO BOSKA JAKI KOLOR!
cudo :D!

Posted
18 godzin temu, Vailet napisał:

Ktoś z Was ma smycz trixie fusion S-L? Jaki karabinczyk jest w rzeczywistości?  Wytrzyma psa 25kg?

Ten rozmiar to jakiś kosmos. Miałam tą smycz dla 11 kg psa, ale sprzedałam bo sama taśma to jak rozmiar S (1,7 cm szerokości), a karabińczyk jak do rozmiaru L. Gdzieś zapodziałam zdjęcie, ale komicznie to wyglądało, no i do małego psa nie pasowało zupełnie. Myślę, że spokojnie utrzyma 25 kilowego pupila.

Posted

A może ktoś chce super porządną, ciepłą derkę dla swojego psiaka?? ja źle zmierzyłam sunie i jest za duża..jestem załamana, bo jest taka ciepła..

:(((

10410831_936477886401931_508934833269781

a tutaj na koleżanki psie

12509758_936477369735316_420582407740805

12507235_936477383068648_192567467317558

Derka firmy caball..  wzięłam dodatkowe wypełnienie 200 g i paski na tylnie łapy!

Posted

Aleksa, wystaw kubrak na fb na bank pójdzie :) Teraz kupują chętnie derki. My mamy z zooplusa grizzly jest rewelacyjna za bardzo rozsądne pieniądze, polecam!

Posted
O Tuesday, January 19, 2016o21:26, razed_in_black napisał:

Ten rozmiar to jakiś kosmos. Miałam tą smycz dla 11 kg psa, ale sprzedałam bo sama taśma to jak rozmiar S (1,7 cm szerokości), a karabińczyk jak do rozmiaru L. Gdzieś zapodziałam zdjęcie, ale komicznie to wyglądało, no i do małego psa nie pasowało zupełnie. Myślę, że spokojnie utrzyma 25 kilowego pupila.

Dla mnie to akurat idealnie,  bo lubię waskie smycze,  a jak ma duzy karabinczyk to spokojnie wytrzyma mojego. :p Właśnie zamowilam komplet smycz obroza +szelki dla malego,  szkoda tylko ze nie ma mniejszych tych smyczy,  no ale trudno,  dopasuje mu jakąś inną 

Posted
48 minut temu, Agnes napisał:

Aleksa, wystaw kubrak na fb na bank pójdzie :) Teraz kupują chętnie derki. My mamy z zooplusa grizzly jest rewelacyjna za bardzo rozsądne pieniądze, polecam!

Już to zrobiłam. :) i zamówiłam w niedzielę właśnie grizzly z polecenia. ;)