a_niusia Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 ktos tu napisal, ze to dla ttb, ale kurcze...musialam TO miec:) nasza nowosc:)) super kozacka:)))) 1 Quote
REVOLUTION Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 A_niusia, fajnie wygląda, naprawdę kozacko. Quote
a_niusia Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 mialo byc nie dla niej, ale juz zajela! musze upolowac koniecznie jeszcze fioletowa i rozowa dla reszty kozakow z mojego stadka:) Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Jako że w przyszlym miesiacu mam zamiar zamówić hurtty. Te Y z nowej serii bardzo się przekrecaja? Ktoś wie? :D czy lepiej w Y stare celowac? Quote
Pepper-oni Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ja mam stare Y i się nie przekręcają. Też się czaję na nowe ale zniechęcają mnie właśnie opinie. Plus znowu problem z rozmiarówką. Quote
marta_gp Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 To samo miałam napisać o bellomanii :) tylko zdjęcia nie zdążyłam zrobić. mój gończy też ma taką =) Ale w tym rozmiarze (M) to widziałam tylko ten kolor w TK maxxie. chcę jeszcze różową dla przyszłej suki (chyba S) ;p nie kupowałabym, ale może się uda za 20zł.. :) Quote
XdamianX Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Czy u kogos są jeszcze te tanie bellomanie? Potrzebuje taka na obwód ok 28-32 cm (odpada różowy kolor) Quote
a_niusia Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 trzeba dobrze polowac:))) tkmax dla zwierzat to jest moja ulubiona sekcja hehe 1 Quote
gops Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 U nas w Tk Maxie w tej chwili nie ma NIC, jakies ubranka niezbyt ładne z 2 smycze "w cętki" i pełno zabawek pluszaków. Byłam szukać właśnie bellomani ale ani jednej nie było. W ogóle pustka jakaś w dziale psim. Quote
nenya Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Zaraz mnie szlag trafi z nową dogo ;/ Dostaje pierdyliard powiadomień o tematach, które obserwuje, mimo, że zaznaczyłam, że nie chcę dostawać:/ Quote
XdamianX Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Cieszcie się, że w ogóle macie TK, bo ja najbliższy mam 70km dalej :P Ale gdyby ktoś był i zobaczył rozmiar na obwód ok.30cm i nie byłoby dla niego problemem wysyłka do mnie, to bardzo proszę o kupienie dla mnie :) Quote
angineuuka Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 U mnie w TK też nie ma NIC ciekawego. Jest flexi xs chyba :P kilka smyczy, gdzie w chinczyku są ładniejsze. Jakieś pluszaki, ciuszki, miski.. bellomani nie bylo :c Quote
angineuuka Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 14 godzin temu, Pepper-oni napisał: Ja mam stare Y i się nie przekręcają. Też się czaję na nowe ale zniechęcają mnie właśnie opinie. Plus znowu problem z rozmiarówką. Dzięki. Kusi mnie ten żółty kolor, a widzę go tylko. w tych nowych hurttach albo w norwegach. Quote
Aleksandrossa Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 1 godzinę temu, XdamianX napisał: Cieszcie się, że w ogóle macie TK, bo ja najbliższy mam 70km dalej :P Ja mam 100km ;3 Quote
a_niusia Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 a ja mam 3 tkmaxy w miescie i znajomych zakreconych na punkcie psow, wiec jestem na biezaco, co gdzie jest:)) a nawet tej obrozy nie kupilam sama, bo jak ja bylam na zakupach to nie bylo! Quote
marta_gp Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 niestety w tkamxxie teraz to najwięcej misek i legowisk. W maxi zoo mają czerwoną "kopię" bellomanii. Też ładna. Ale ceny tkmaxxowej nie ma ;) Quote
a_niusia Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 jesli chodzi o legowiska, to tez jest na czym oko zawiesic:) ale ja zostalam jeszcze fanka tych puchatych kocykow, ktore sa tam regularnie. wiem, ze to nie w temacie, wiadomo:) ale polecam te kocyki:)) moje pieski daja rekomendaje haha 1 Quote
Leokadia Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Piękna ta bellomania. Błagam Wrocławiacy, powiedzcie, że nic nie ma i nie mam po co iść....... Quote
Pawss Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 U nas w opolskim TK Maxie też bieda :\ Byłam raz i była jedna fioletowa bellomania, taka śliczniutka ale stwierdziłam, że kupię ją następnym razem, a potem już nie było :P: Quote
cube Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Czy ktoś ma, używa i może podzielic się opinią o obrożach z pik pik? Gdzieś mi śmignęło na forum zdjęcie psiaka w tej obróżce, ale teraz nie mogę znaleźc :( Quote
toyota Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 W TK Maxie cały towar wymiotło :/. Nasze Bellomanie: Na maltańczyku: Na "jamniku": 1 Quote
Pepper-oni Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Super wyglądają. Jamnik s a maltańczyk xs ma? Mojego też lubię w tej obroży. Quote
a_niusia Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 4 godziny temu, cube napisał: Czy ktoś ma, używa i może podzielic się opinią o obrożach z pik pik? Gdzieś mi śmignęło na forum zdjęcie psiaka w tej obróżce, ale teraz nie mogę znaleźc :( ja mam obroze w jednorozce i jest super, bo jest w jednorozce^^ jesli jednak komus nie zalezy na konkretnym wzorze to lepiej kupic superdoga - to tez obroza z takiej sztywnej, latwo spieralnej tkaniny, a duzo lepiej zrobiona. ale jednorozcow nie maja:) 1 Quote
toyota Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 45 minut temu, Pepper-oni napisał: Super wyglądają. Jamnik s a maltańczyk xs ma? Mojego też lubię w tej obroży. Tak. Nie wiem czy dobrze widać, ale jedna jest niebieska, druga zielona. Ta zieleń jest taka jakby morska. Ładna. Wybór był żaden, braliśmy co było. Quote
Recommended Posts