Niewyspana Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Biję się z myślami, czy wydawać jutro aż 50zł na dwie obroże od Kudłatego Arta... Jednej jestem pewna na 100%, ale kosmonauci mnie urzekli i cudownie będą się komponować z granatową taśmą... Pomóżcie! Quote
cube Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Czy ktoś mógłby podzielić się opinią o szelkach ZeroDC short? :) Bardzo fajnie leżą na psie; na pewno wygodnie się w nich ciągnie, ale ja z powodzeniem używałam też na normalne spacery. Raczej nie dla psów o delikatnej sierści/skórze, bo podszyte są siateczką, na którą ja musiałam naszyć polar minky. Dość ciężko się z nich uwolnić, chociaż się da. Mało się przekręcają. Jeśli będziesz zamawiała, poproś o dokładne wymiary, bo np. odpowiedni dla nas rozmiar ma zbyt małą przednią obręcz i za długi pasek górny. Ja również jestem zadowolona z tych szelek, więc polecam. Zastanawiam się jednak nad tym podszyciem. Mam rozmiar M i szelki podszyte są takim śliskim materiałem, na pewno nie jest to siateczka. Możliwe więc, że podszycie zależne jest od rozmiaru lub któraś z nas ma starszy/nowszy model. Quote
Primrosy Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Wiecie może czy Dogstyle, modna koza i pik-pik biorą udział w Ddd? Quote
XdamianX Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 DogStyle tak, co do reszty to nie wiem ;) Quote
Aleksandrossa Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Może nie obrożowe ale potrzebuje pomocy bo białej gorączki dostaje :D Który wzór na derkę dla pudlowego? 1) 2) 3) 4) Quote
Monieq Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Pierwszy najfajniejszy, dwójka też ok ;) Quote
marta1624 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja też... 2. I 2 pary szelek, smycz... A w głowie jeszcze jedna obroża. Niedobrze :lol: Quote
Satri Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Szelki już wybrane (ZeroDC, kupię je po nowym roku), teraz potrzebuję rady w doborze pasu biodrowego. Myślę, że odpowiedni będzie z DogStyle, ma on jednak w ofercie dwa modele. Bez amortyzatorów, i z dwoma amortyzatorami. Na czym polega ta różnica,i jak ona wpływa na użytkowanie pasa? :) Quote
Niewyspana Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 No to przyznać się, kto co dzisiaj zamówił :D Ja postawiłam na klasyki, czyli fioletową i miętową obrożę od DS, a zakupy w Kudłatym poczynię, jak wróci "mój" wzorek w szerszej wersji :D Quote
marta1624 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja ukradłam większość wzorku indiańskiego z Kudłatego :D i to na Lazurowej taśmie, z podszyciem groszkową pianką. Nadal się waham, czy nie dobrać jeszcze obroży dla najmniejszego... Quote
Niewyspana Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja się właśnie czaję na ten indiański, ale czekam na 22mm (teraz mają tylko 16mm), ma być niedługo dostawa i zamówię full wypas z polarkiem :D Quote
Niewyspana Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Według mnie 22mm lepiej wyglądają na 2,5cm taśmie (a takich tylko używamy, oprócz jednego Furkidza 2cm) niż ta węższa, ale na 2cm faktycznie lepiej :P Quote
Daredevil Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja zamówiłam batmany z Kudłatego. Przeklęty DDD ^^ Quote
angineuuka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja zamówiłam wzorek świąteczny"sweterek" :D Quote
Monieq Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja zamówiłam 2 śnieżynkowe z kudłatego na zimę :D Quote
Dogha Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Trixie cavo i kantarek, jakoś skromnie :P Quote
Leokadia Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Czuję się jak wyrzutek :( Nic w końcu nie zamówiłam, chociaż się napaliłam na kilka firm. Quote
Recommended Posts