Beatrx Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Kiedys pewien facet chodzil po miescie z mala kundelka w olbrzymiej kolczatce. Pewnie tez w celu "dodania psu charakteru". Wygladalo to strasznie i jedyne uczucie jakie pojawialo sie na widok tego psa to wspolczucie, nie strach. Quote
Clavia Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ja mam kolię trzyrzędową dla goldenki i uwielbiam ją, ale niestety przy częstym stosowaniu strasznie brudzi sierść ;/ Quote
Dioranne Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Sowinka Design na pewno, chyba Mysmo... ;) Quote
katasza1 Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 masz tą smycz ? jak dokładnie wyglądają te kółka do przepinania ? :) myślałam nad nią Mam dwie takie, ale mam wersję nieprzepinaną. http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundeleine_hundehalsband/hundeleine_leder/heim/36563 I teraz zobaczyłam, że jest też czarna nieprzepinana, jak zamawiałam to nie było i teraz myślę czy nie dokupić kolejnych dwóch ;) http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundeleine_hundehalsband/hundeleine_leder/heim/192938 nie wiem czemu wklejam zooplusa niemieckiego... na polskim jest wersja brązowa, czarnej nie ma. Quote
Aleksandrossa Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Mam teraz wizję psa - rapera, z milionem złotych łańcuchów i czapką - wpie*dolką <3 1 Quote
angineuuka Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Mam teraz wizję psa - rapera, z milionem złotych łańcuchów i czapką - wpie*dolką <3 Też tak pomyślałam xD ale nie mam czapki wpier.olki :p Quote
Aleksandrossa Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Też tak pomyślałam xD ale nie mam czapki wpier.olki :PU mnie może być za to trochę ciężko z łańcuchami ale poradzimy :D Quote
lucky23 Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ja mam kolię trzyrzędową dla goldenki i uwielbiam ją, ale niestety przy częstym stosowaniu strasznie brudzi sierść ;/ Nam by to nie przeszkadzało, czarna suka, nic nie widać :D Mam teraz wizję psa - rapera, z milionem złotych łańcuchów i czapką - wpie*dolką <3 Hahah, mi też tak się skojarzyło :D ♥ A ja znalazłam taką piękną obróżkę w furkidz.eu : Chyba zacznę namawiać rodziców na kupno jako prezent na mikołajki :D Quote
nadira Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Chyba zacznę namawiać rodziców na kupno jako prezent na mikołajki :D Rodziców??? Ale jak to... Przecież to Mikołaj prezenty przynosi!!! 1 Quote
lucky23 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Chyba zacznę namawiać rodziców na kupno jako prezent na mikołajki :DRodziców??? Ale jak to...Przecież to Mikołaj prezenty przynosi!!! Heheh, dobre! :D Mikołajo-rodziców :D 1 Quote
Pepper-oni Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Czekamy na żółciutką lupinkę z serii eco. Ciekawa jestem czy nam podpasuje. Z innej beczki czy zdarzyło się wam żeby połamała się klamra w obrożach Red Dingo? Mąż połamał już drugą klamrę i nie wiem czy on coś nie tak robi czy one takie słabe są? Quote
toyota Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Mi się nie zadarzyło coś takiego, a mam już obrożę RD 5 lat. Jest już bardzo zniszczona, bo wzór odblaskowy się kompletnie wytarł, ale używam jej dla wszelkich wyprowadzanych nie moich psów, właśnie z tego względu, że wydawała mi się ta klamra taka mocna i pewna. A mąż ją połamał przy zapinaniu/ rozpinaniu, czy puściła na spacerze ? Quote
Pepper-oni Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Przy zakładaniu połamał mu się jeden z tych elementów zatrzaskujących się w tej klamrze-kostce. To już druga obroża która mu tak trzasnęła. Wcześniej używał rogza M potem L i nie było takich problemów. Quote
Dogha Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Z moimi nic się nie dzieje, też klamra wydaje mi się mocna. Quote
Aleksandrossa Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 W sensie wyglądowym :D Czy daje coś, że pies wygląda jakoś groźniej/drapieżniej?Chcesz, żeby pies wyglądał groźniej?Julki+ kaganiec i od razu +10 do respektu :D Quote
Pepper-oni Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Mąż- psuja ;) też mam takiego w domu :D Fakt psuja, ale na tym polu mnie zaskoczył ;). Quote
Onomato-Peja Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Lucky, jak chciałaś mieć drapieżnego psa poniżej 10 kg to trzeba było sobie kupić chomika. https://www.youtube.com/watch?v=KX2LseIS874 3 Quote
lucky23 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Lucky, jak chciałaś mieć drapieżnego psa poniżej 10 kg to trzeba było sobie kupić chomika. https://www.youtube.com/watch?v=KX2LseIS874 Mam już od dawna chomika Onomato-Pejo ;) Quote
gops Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Skóra od Pana Marka Skowronka 4 cm , 120zł ale tak pięknych rzeczy nie robi nikt inny! Polecam . To na pewno nie ostatnia taka obroża , jestem zakochana w skórach ostatnio . 3 Quote
Onomato-Peja Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Mam już od dawna chomika Onomato-Pejo ;) Tak? To gratuluję wyczucia sarkazmu z elementem ironicznym. Posiada ktoś obrożę EzyDog Wide dla niekoniecznie wielkiego psa? Quote
NightQueen Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Tak? To gratuluję wyczucia sarkazmu z elementem ironicznym. Posiada ktoś obrożę EzyDog Wide dla niekoniecznie wielkiego psa? Miałam dla mojej suki i szczerze mówiąc nie polecam, a przynajmniej nie dla małych psów, strasznie sztywna to raz, a dwa to rozmiarówka jest całkiem inna niż podają, już nie pamiętam jaki miałam rozmiar ale różnica była bardzo duża, obroża ledwo co się dopinała, mimo że wg. rozmiarówki powinna mieć jeszcze kilka cm luzu Quote
Recommended Posts