Niewyspana Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Jaki kolor taśmy bazowej pod ten wzorek? Zakochałam się <3 Quote
katasza1 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Mi też się on strasznie podoba ja bym wzieła pomarańcz albo granat Quote
Niewyspana Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Chyba postawię na lazurowy, tu widać na kawałku smyczy... Chociaż myślę jeszcze nad pomarańczem... Albo taśma lazurowa a podszycie pomarańczowe? Quote
katasza1 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 ooo z lazurowym też ślicznie. no to obstawiam lazur i podszycie pomarańczowe Quote
Victoria Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Angi moge ci przymierzyc Zuzi 60tki na Nane, jak kiedys jakas okazja będzie :P bo pamietam ze rozowe psdd byly dobre na obie Quote
angineuuka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Zanim ty je zmierzysz, to mi sie ode chce :p Quote
lucky23 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Jaki kolor taśmy bazowej pod ten wzorek?Zakochałam się <3Lazurowy jak nic! ♥ Lazurowy jest boski <3 A tak apropo lazuru, nasza lazurowa obróżka od ohmydog.pl ma już ponad 2 latka i świetnie się trzyma!Więc z czystym serduchem polecamy! ♥ Quote
Kesja Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Jaki kolor taśmy bazowej pod ten wzorek? Zakochałam się <3 Lazurowy będzie ekstra, a ja bym podszycie żółte dała :) Quote
Carey Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A gdzie to robią takie azteckie wzory? My też chcemy! Quote
Niewyspana Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A gdzie to robią takie azteckie wzory? My też chcemy! Kudłaty Art ;) Quote
Leokadia Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Aztecki wzorek bosko wygląda na pomarańczu z miętową pianką, obrożę mamy już dość długo, a ja wciąż jestem w niej mega zakochana <3 http://s1274.photobucket.com/user/leonowa95/media/IMG_4781_zpsqbarsbpc.jpg.html Quote
Niewyspana Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Napisałam do nich, żeby mi zrobili zestawienie tej tasiemki z pomarańczową, szarą i lazurową taśmą. Odpisali mi, że pokażą późnym wieczorem, jak skończą szyć, więc czekam, a jutro pewnie zamówię :D Quote
Carey Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Jeju, ale mi narobiłyście ochoty. Też sobie taką zamówimy. :D Quote
katasza1 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 a mi się szalenie podoba wzorek aztecki z psdd... eh, a drugiemu wzielabym norwegi w kurki. A dopiero co dwie obroze zamowilam i bluze, durne handmejdy, durne... :/ Quote
rashelek Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Dziewczyny, potrzebuję pomocy :< Po miesiącu czekania na nowe szelki straciłam cierpliwość i będę się bić o zwrot kasy. Ale zostałam bez szelek, mamy Hurtty norwegi, które obcierają suczę pod pachami i potrzebuję czegoś na zmianę. Chciałabym guardy lub coś guardo-podobnego, mogą być mocniej zabudowane, z normalną rozmiarówką (ok. 55cm w klacie i najlepiej 2,5cm szerokości) i w rozsądnej cenie (w okolicach stówy). Odpada Hurtta, Lupine, ManMat. Może coś doradzicie, jakąś firmę? Najlepiej z gotowców, bo naprawdę potrzebuję tych szelek na już... Quote
Harley Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Może http://allegro.pl/odblaskowe-szelki-guard-dla-srednich-psow-m-60cm-i5417025499.html ? Tylko warto poradzić się sprzedającego w doborze rozmiaru. Mam od miesiąca, szału nie ma jeśli chodzi o materiał(zaciągnął się w dwóch miejscach), ale leżą dobrze, wygodnie się zakłada i są tanie. Quote
Normaluser Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Można by spróbować ZeroDC short? Choć brak regulacji z przodu przeszkadza nieco... Ale finansowo bardzo wypadają równo z kładzionymi wymaganiami. Juljusze przecierają równo https://bohunpies.wordpress.com/2015/03/05/recenzja-uprzezy-ruffwear-front-range/ (wiem że recenzja RW, ale właściciele tego psa poprzednio używali właśnie pasowych Juliusów) Co do tych szelek z allegro z ami play mam osobiście bardzo złe doświadczenia, a jakość jest niska (szwy niemal wypadały w oczach) Quote
katasza1 Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Z juliusami to zależy od psa, ja mam psa z bardzo krótką sierścią, aktualnie po lecie ma gołe pachy i nic go nie obciera. Quote
marta1624 Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 U mnie juliusy też nie obcierają, ani jamnika, ani onka ;) Quote
Normaluser Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Więc to chyba zależy od psa, natomiast mnie ten test trochę zniechęcił. No i produkcja w Azji, przez jakiegoś producenta z Ali express. Nie oszukujmy się julki to trixie, a trixie to masowa produkcja. http://www.aliexpress.com/item/LOVABLEDOG-X-pet-dog-training-harness-out-harness-big-dogs-have-a-Tactic-golden-retriever/32273119842.html Proszę zwrócić uwagę na zdjęcie 3. Niebieskie szelki z sakwami. Czy to przypadek że wszystkie szelki albo mają napis "police" lub "lovable dog" podczas gdy na jednych zaczyna się napis na: Juli... Nie mówiąc o tym że konstrukcja jest identyczna. Ale skoro komuś się podobają, jest z nich zadowolony, niech takim zostanie, dla mnie te 2 fakty zupełnie je dyskwalifikują. Quote
rashelek Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Pasowe Juliusy odpadają, bo ta taśma jest bardzo sztywna i niespecjalnie je lubię (mam dla ONka). No i nie chcę już norwegów. Póki co odkupiłam używane z Kudłatego, zobaczymy jak się sprawdzą :) Dzięki za pomysł z tym ZeroDC, będę musiała im się przyjrzeć :D Natomiast AmiPlaya lubię, ale musiałabym je przymierzyć na miejscu, bo rozmiar chyba byłby na styk dobry z przodu. Quote
nenya Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Hej szukam obroży Halloweenowej, ale na KudłatymArcie nic mnie nie zachwyciło - widzieliscie coś godnego uwagi? Quote
Recommended Posts