gops Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Czy ktoś wie może czy długo się czeka na zamówienie ze strony Juliusa? Nie wiem , ale wiem że ze strony p1es.pl czeka się bardzo krótko a mają chyba wszystko z juliusa :) Quote
Dominika&Kentucky Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Szkoda tylko, że są dwa rozmiary :/ a mi znowu bardzo się podoba takie połączenie kolorów :D Quote
marta_gp Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 O sklepie Juliusa czytałam same złe opinie. P1es.pl polecam :) Quote
Vailet Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ma ktoś smycz skorzana z Gappay? Wygodna? Konkretnie chodzi mi o tą, ale generalnie chce wiedzieć po prostu czy używają porządnych skór :) http://ipo-sklep.pl/p1115,smycz-ze-skory-2-zapiecia-kod-g-098-1ss.html Jesli nie są fajne, albo zna ktoś jakiś sklep gdzie kupie taniej skórę czarną ze zlotym karabinczykiem, to bardzo prosilabym o podeslanie linka :p Quote
Dink Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nie wiem , ale wiem że ze strony p1es.pl czeka się bardzo krótko a mają chyba wszystko z juliusa :) Już zamówiłam na Juliusie i teraz czekam na zamówienie, szkoda że nie wiedziałam wcześniej marta_gp jakie to opinie? Quote
Agnes Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ma ktoś smycz skorzana z Gappay? Wygodna? Konkretnie chodzi mi o tą, ale generalnie chce wiedzieć po prostu czy używają porządnych skór :)http://ipo-sklep.pl/p1115,smycz-ze-skory-2-zapiecia-kod-g-098-1ss.html Jesli nie są fajne, albo zna ktoś jakiś sklep gdzie kupie taniej skórę czarną ze zlotym karabinczykiem, to bardzo prosilabym o podeslanie linka :P bierz dingo natłuszczaną i nie kombinuj :p najlepsza skóra! Ja teraz kupiłam z dingo exclusive obroże i jestem zachwycona! Quote
marta_gp Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Już zamówiłam na Juliusie i teraz czekam na zamówienie, szkoda że nie wiedziałam wcześniej marta_gp jakie to opinie? Że nie odpisują, że czeka się baaardzo długo, a nawet raz przeczytałam, ze paczka w ogóle nie dotarła i cisza. Ale może teraz jest inaczej :) Quote
Vailet Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Agnes dingo nie ma czarnych ze zlotymi karabinczykami :p Quote
letchku Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja zamiawiałam szelki z Juliusa i wszystko było ok:) Quote
Clavia Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 To ja się pochwalę najnowszymi nabytkami, których tu jeszcze nie było. Bałam się obroży węższych niż 2,5 cm, ale jak widać prezentują się całkiem nieźle. W końcu mam babskie obroże! :) Pomarańczowy biothane. Świetna obroża, niebrudząca, niezniszczalna, jedyna właściwa na spacery "w terenie". Jedyna wada to ta klamra się okropnie ciężko zapina i żałuję, że nie wzięłam zatrzasku. Obroża red dingo fioletowa w kwiatki, nie znam się na tych kolekcjach ;) Baardzo mi się podoba. Rogz. Na początku myślałam, że do niej nie pasuje, ale ma w sobie to "coś" Szelki firmy "jakiejś" a'la juliusy. Kupione nowe za bezcen w Czechach. Są świetne, tylko coś nie wychodzi mi dokupienie im napisów :P W praktyce leżą trochę dalej, niż wygląda to na zdjęciu, jakieś 2cm za pachami. Quote
Leokadia Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Pomarańczowa najładnijsza!!! Gdzie kupiona? :) Quote
Leokadia Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 A to nawet dobrze, bo tyle już w tym miesiącu na kundle wydałam (w tym oczywiście na obroże i szelki), że czas przystopować :P Quote
Vailet Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Obroża z rączką odkupiona od Gops :) 1 Quote
Tilia Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Bardzo elegancka obroża, świetnie wygląda :) Żałuję, że w Zooplusie nie ma już obroży z natłuszczanej skóry, tych najprostszych,jednowarstwowych, Heim. Można je jeszcze gdzieś dostać? Quote
w deszczu rosnę Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Dziewczyny, polećcie, proszę, jakąś smycz tekstylną, około 2-metrową dla boksera - miękką i lekką. Mam starego Rogza z tej serii wzorkowej i ta smycz jest świetna, lekka, z bardzo przyjemnego w dotyku materiału, ale zdecydowanie dla mnie za krótka. Mam też przepinanego Rogza z serii z odblaskową nitką i ona jest już taka szorstka na krawędziach, niewygodna. Quote
Monieq Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 w deszczu rosnę - julius! Miękka, leciutka i porządna, a do tego odblaskowa :) I długości dużo do wyboru. Quote
nadira Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 w deszczu rosnę - julius! Miękka, leciutka i porządna, a do tego odblaskowa :) I długości dużo do wyboru. Też mi przyszła na myśl :) Myślę, że byłabyś z niej zadowolona- bardzo przyjemny w dotyku materiał i bardziej mięsista od rurowych :) Monieq- Twoja coś odblaskuje? Bo moja minimalnie i to przy użyciu wyobrazni :D to samo z jej funkcją fluo... Quote
Monieq Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Od swojej strony smyczy nie widziałam efektów, ale aż sprawdzę wieczorem z ciekawości z latarką :) Quote
w deszczu rosnę Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nadiro, Monieq, dzięki wielkie, muszę je obejrzeć. Quote
Victoria Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Wiecie czy i gdzie mogę dostać 180cm rogza z nitką? Quote
nadira Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Od swojej strony smyczy nie widziałam efektów, ale aż sprawdzę wieczorem z ciekawości z latarką :) Na zdjęciach z fleszem fajnie widać odblask. Wszystkie inne akcesoria z odblaskiem aż biją po oczach, a ta smycz tyci- tyci. Mocno naświetlona, w najciemniejszych ciemnościach, jakie w domu mogłam znalezć też ledwo zipie ;) Quote
nenya Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Duffel w nowych Hurttach ;) Nie wiem, czy dobrze leżą... To rozmiar 80, w 90 by się chyba utopił z przodu, są bardzo obszerne. Regulacja tyłu też większa niż podaje producent. Ogólnie to leżą dość daleko od łap, po prostu on ma tam mnóstwo sierści i na zdjęciu wygląda to zawsze trochę inaczej. Wygląda super, szkoda, że nie ma róż/zielony :/ Quote
Harika Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Kochani, w jakich kolorach obrozy widzicie tego panicza? Musze mu koniecznie cos zamowic na teraz, bo 2 obroze, ktore zakupilam ze szczenieca wyprawka sa wciaz na niego za duze, a ta, ktora ma na sobie jest za cienka! :/ Chce zamowic z furkidz, pomozcie cos wybrac :) Chcialabym cos kolorowego, ale nie "dziewczecego" ;) Quote
Recommended Posts