Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś wie może czy długo się czeka na zamówienie ze strony Juliusa?

Nie wiem , ale wiem że ze strony p1es.pl czeka się bardzo krótko a mają chyba wszystko z juliusa :) 

Posted

Nie wiem , ale wiem że ze strony p1es.pl czeka się bardzo krótko a mają chyba wszystko z juliusa :) 

Już zamówiłam na Juliusie i teraz czekam na zamówienie, szkoda że nie wiedziałam wcześniej

marta_gp jakie to opinie?
Posted

Ma ktoś smycz skorzana z Gappay? Wygodna? Konkretnie chodzi mi o tą, ale generalnie chce wiedzieć po prostu czy używają porządnych skór :)

http://ipo-sklep.pl/p1115,smycz-ze-skory-2-zapiecia-kod-g-098-1ss.html

Jesli nie są fajne, albo zna ktoś jakiś sklep gdzie kupie taniej skórę czarną ze zlotym karabinczykiem, to bardzo prosilabym o podeslanie linka :P

bierz dingo natłuszczaną i nie kombinuj :p najlepsza skóra!

Ja teraz kupiłam z dingo exclusive obroże i jestem zachwycona!

Posted

Już zamówiłam na Juliusie i teraz czekam na zamówienie, szkoda że nie wiedziałam wcześniej

marta_gp jakie to opinie?

Że nie odpisują, że czeka się baaardzo długo, a nawet raz przeczytałam, ze paczka w ogóle nie dotarła i cisza. Ale może teraz jest inaczej :)

Posted

To ja się pochwalę najnowszymi nabytkami, których tu jeszcze nie było.

Bałam się obroży węższych niż 2,5 cm, ale jak widać prezentują się całkiem nieźle.

W końcu mam babskie obroże! :)

Pomarańczowy biothane. Świetna obroża, niebrudząca, niezniszczalna, jedyna właściwa na spacery "w terenie". Jedyna wada to ta klamra się okropnie ciężko zapina i żałuję, że nie wzięłam zatrzasku.

DSC5379jp_spqesrq.jpg

Obroża red dingo fioletowa w kwiatki, nie znam się na tych kolekcjach ;) Baardzo mi się podoba.

DSC5549jp_spqesxe.jpg

Rogz. Na początku myślałam, że do niej nie pasuje, ale ma w sobie to "coś"

DSC5552jp_spqesnh.jpg

Szelki firmy "jakiejś" a'la juliusy. Kupione nowe za bezcen w Czechach. Są świetne, tylko coś nie wychodzi mi dokupienie im napisów :P

W praktyce leżą trochę dalej, niż wygląda to na zdjęciu, jakieś 2cm za pachami.

DSC5564jp_spqesnw.jpg

Posted

Bardzo elegancka obroża, świetnie wygląda :)

Żałuję, że w Zooplusie nie ma już obroży z natłuszczanej skóry, tych najprostszych,jednowarstwowych, Heim. Można je jeszcze gdzieś dostać?

Posted

Dziewczyny, polećcie, proszę, jakąś smycz tekstylną, około 2-metrową dla boksera - miękką i lekką. Mam starego Rogza z tej serii wzorkowej i ta smycz jest świetna, lekka, z bardzo przyjemnego w dotyku materiału, ale zdecydowanie dla mnie za krótka. Mam też przepinanego Rogza z serii z odblaskową nitką i ona jest już taka szorstka na krawędziach, niewygodna.

Posted

w deszczu rosnę - julius! Miękka, leciutka i porządna, a do tego odblaskowa :) I długości dużo do wyboru.

Też mi przyszła na myśl :) Myślę, że byłabyś z niej zadowolona- bardzo przyjemny w dotyku materiał i bardziej mięsista od rurowych :)

Monieq- Twoja coś odblaskuje? Bo moja minimalnie i to przy użyciu wyobrazni :D to samo z jej funkcją fluo...

Posted

Od swojej strony smyczy nie widziałam efektów, ale aż sprawdzę wieczorem z ciekawości z latarką :)

Na zdjęciach z fleszem fajnie widać odblask. Wszystkie inne akcesoria z odblaskiem aż biją po oczach, a ta smycz tyci- tyci. Mocno naświetlona, w najciemniejszych ciemnościach, jakie w domu mogłam znalezć też ledwo zipie ;)

Posted

Duffel w nowych Hurttach ;) Nie wiem, czy dobrze leżą... To rozmiar 80, w 90 by się chyba utopił z przodu, są bardzo obszerne. Regulacja tyłu też większa niż podaje producent. Ogólnie to leżą dość daleko od łap, po prostu on ma tam mnóstwo sierści i na zdjęciu wygląda to zawsze trochę inaczej.

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

Wygląda super, szkoda, że nie ma róż/zielony :/

Posted

Kochani, w jakich kolorach obrozy widzicie tego panicza?
Musze mu koniecznie cos zamowic na teraz, bo 2 obroze, ktore zakupilam ze szczenieca wyprawka sa wciaz na niego za duze, a ta, ktora ma na sobie jest za cienka! :/
Chce zamowic z furkidz, pomozcie cos wybrac :) Chcialabym cos kolorowego, ale nie "dziewczecego" ;)

edch6_zpsuqp4t7zp.jpg