Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Całe szczęście,że nie wprowadzili tych z kółkiem, są dostępne klasyczne Y w tym kolorze ;)

To raczej niemożliwe, nie ma takich w katalogu Hurtty

Posted

Nawet na sklejce fotek widać ze to guma, a jak wiadomo, guma nie przepuszcza najlepiej powietrza :) dla mnie totalną głupotą jest zamawiac to coś nawet "na próbę" bo nawet jesli pies uchyli w tym pysk (czym sie na pewno dobrze nie schłodzi) to ciepłe powietrze ktore wydycha skropli mu sie wewnątrz tej gumy, co w efekcie da mu sauno basenik przylegający do skóry, bardzo przyjemne, naprawdę.

• Upvote 1
Posted

To raczej niemożliwe, nie ma takich w katalogu Hurtty

O to dobrze wiedzieć, prodog zrobi w balona w takim razie jak ktoś liczy na zwykłe Y, a przyjdą z kółkiem :P
Posted

O to dobrze wiedzieć, prodog zrobi w balona w takim razie jak ktoś liczy na zwykłe Y, a przyjdą z kółkiem :P

pokaz ktore ma prodog masz na mysli bo jest lifeguard to nie sa takie same zolte :)
Posted

Jak już jesteśmy w temacie TK Maxx'ów...
Dzisiaj ŚNIŁO MI SIĘ (żeby po przeczytaniu tego tekstu nikt tam nie pojechał i nie szukał :D), że pół "ściany" była w produktach Lupine :D
Obroże były po ~25zł i były jakieś nowości, zapamiętałam na pewno biały komplet w skrzydła (taki anielski, chciałam go kupić :D), piękną fioletowo-pomarańczową obrożę w płomienie (z zawieszką!) i czerwoną startówkę na całej długości z obu stron podszytą neoprenem bądź jakąś pianką :D
Szczerze mówiąc chciałabym, żeby ten sen się spełnił :D

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj ŚNIŁO MI SIĘ (żeby po przeczytaniu tego tekstu nikt tam nie pojechał i nie szukał :D), że pół "ściany" była w produktach Lupine :D
Obroże były po ~25zł i były jakieś nowości, zapamiętałam na pewno biały komplet w skrzydła (taki anielski, chciałam go kupić :D), piękną fioletowo-pomarańczową obrożę w płomienie (z zawieszką!) i czerwoną startówkę na całej długości z obu stron podszytą neoprenem bądź jakąś pianką :D

nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga ze nie wylko mi się śnią obroże... xd

Posted

Przecież to jest przeciw szczekaniu...czyli mordy otworzyć się nie da.

Fajne te zółte hurtty...Bluesowi by pasowały :/

Ma ktoś może te hurtty szaro-łososiowo-szare i ma może zdjęcie pokazujące w miare rzeczywiste kolory?

Mi się ten żółty mega podoba :/

Umiem odróżnić wersje pro od lifeguard :)
http://pelna-miska.pl/mobile/pl/p/Hurtta-szelki-Y-harness-80/5205 - w wyborze koloru kilka dni temu pobawiła się opcja żółty (bolete)

Ach no :/

Piękny sen :D

Posted

Chwalimy się naszymi nowościami od Kudłatego. Jestem bardzo zadowolona z tej firmy- zarówno kontakt z nimi jak i wykonanie produktów są świetne.

Jxn3g7.jpg

mlNRiT.jpg

• Upvote 1
Posted

Rany, jak ja Wam zazdroszczę normalnie zaopatrzonych TKMaxów... Wczoraj zjeździłam cały Wrocław w poszukiwaniu Rogza i... ani jednej sztuki... :(

W Gdyni też nie ma :(

Posted

Ogólnie się już chyba pokończyły te Rogzy, w Warszawie też nie ma albo zostały jakieś pojedyńcze sztuki...

Mi się te nowe żółte Hurtty też bardzo podobają, ale na moim kremowym psie to chyba ten kolor nie będzie zbyt widoczny :(

Posted

Pokończyły bo niektórzy hurtem kupowali żeby teraz sprzedać w necie drożej... Widać to na grupie sprzedażowej na fb na przykład. ;) Wczoraj w Poznaniu w CC - jedna smycz, w Malcie większy wybór jakby się ktoś wybierał.

Posted

Od dłuższego czasu planuje dla kundla jakąś obroze 4cm na zatrzask, handmejdżową, nie moge sie zdecydować skąd i w jakiej kolorystyce, czytam wątek od początku (XD) w poszukiwaniu inspiracji i przypomniało mi sie o furkidzach, i chociaż nigdy nie planowalam, bo nie mam zwyczaju zwracać uwage na to żeby obroza sie nie pobrudzila, a ze zazwyczaj moj pies sie kąpie, tarza w piachu i ogólnie jest taki nierozgarniety zawsze wybieralam obroze najzwyklejsze, z el perro czy innych tym podobnych firm, i wytrzymują, ale chce coś innego stąd moje pytanie - jak wyglądają furkidziwe obroze po intensywnym uzytkowaniu? Chodzi mi przede wszystkim o ciemniejsze kolory, bo domyslam się jak jest w przypadku jasnych :p a jeśli są względnie wytrzymale too jaki wzór? :D

Nie muszą być tylko te trzy, moze być coś innego ;)

Posted

My meldujemy, że po ponad roku używania nasza obroża z OhMyDog nadal wygląda jak nowa <3

Jakie to podszycie? :)

Czy ktoś ma może pomysł na to jakim materiałem jest "pianka" z KudłatyArt?

Posted

Czy ktoś ma może pomysł na to jakim materiałem jest "pianka" z KudłatyArt?

To "pianka neoprenowa". Ja nie wiem, czym różni się taka pianka od neoprenu, w moim odczuciu to jest po prostu neopren, bardzo podobny w dotyku do tego, jaki ma Hurtta