Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktoś z was ma szelki norweskie podszyte minky? Nie grzeje to psa w takie pogody jak teraz?

Ja mam, 4 cm z przodu ma pasek, reszta 2,5 cm. W tym roku nie używam ich bo w dzień i tak chodzimy tylko na szybkie załatwienie się, ale używałam w tamtym roku to jakoś psu nie przeszkadzały ;)

Posted

Nowości od Hurtty

Mnie się na szczęście w ogóle nie podobają :) 

Swoją drogą, mogliby wreszcie wypuścić coś w ładnych, niebieskich odcieniach.

ri936c.jpg

24xnqdh.jpg

10gy9lx.jpg

Posted

Ktoś z was ma szelki norweskie podszyte minky? Nie grzeje to psa w takie pogody jak teraz?

W tamtym roku moja suka w takich zasuwała i nie zauważyłam, żeby ją grzały :).

Posted

i my się doczekaliśmy naszych Hurtt :P rozmiar 60 chyba ok?
6pxa9f.jpg

bhnmsz.jpg

a tutaj model taki jak hurtta y z OhMyDog :) najlepsze szelki ever <3 kolor w rzeczywistości boski dużo ładniejszy niż na zdjęciach
2e3zbk9.jpg

Ile zapłaciłaś za te szele w OhMyDog? :D
Posted

Nowości od Hurtty
ri936c.jpg
24xnqdh.jpg
10gy9lx.jpg

Neonowe szelki są boskiee <3 Jednak zrezygnowałam totalnie z hurtt, bo szkoda ma kasy. Za ich cenę miałabym jakieś inne 2/3 pary szelek. :P
Posted

Właśnie jestem w trakcie zamawiania smyczy przepinanej od Furkidz w wersji Standart. I rozkminiam jaką szerokość wziąć. Jak myślicie, czy dla beagla 16,5 kg brać 2,5 cm z dużym karabińczykiem czy 2 cm z mniejszym karabińkiem? Wydaje mi się, że ten duży karabińczyk będzie za duży. Zna ktoś może, jego wymiary? :P

Posted

Nowości od Hurtty

ri936c.jpg

24xnqdh.jpg

10gy9lx.jpg

Uff całe szczęście, że nie moja baja <3

Posted

A za mną cały czas chodzą te czarne Hurtty Active... szykuję się na coś w stylu "psa służbowego".

Na którymś blogu mignęła mi informacja, że w tych Hurttach Active luzują się paski po pół godziny spaceru. Ktoś może potwierdzić, zaprzeczyć?

Posted

A za mną cały czas chodzą te czarne Hurtty Active... szykuję się na coś w stylu "psa służbowego".

Na którymś blogu mignęła mi informacja, że w tych Hurttach Active luzują się paski po pół godziny spaceru. Ktoś może potwierdzić, zaprzeczyć?

Za mną też, dlatego ostatnio męczę o nie Prodoga bo w żadnym innym polskim sklepie nie idzie ich kupić.
Wczoraj mi tak odpisali - "być moze pojawią się za jakieś 2 tyg, były braki u Producenta stąd i brak u nas ..." i zaczynam wątpić, czy w ogóle będzie ta dostawa i czy nie postawić na Ruffweary (chociaż mniej mi się podobają no i żałuję braku rączki)...

Pisałam z osobą, która ma te szelki i potwierdziła luzowanie pasków (dla mnie to nie problem).

Posted

A ja jestem zakochana w nowej obroży Hurtty :P eh, eh…

A na kudłacze nie ma sensu chyba :) Wydaje mi się, że lepiej wyglądać będzie na gładkowłosych - pomogłam ? :P

Posted

Moje psisko gładkowłose, obroża mi się podoba, ale nie jest półzaciskiem, więc odpada... :P Także od obroży jesteśmy uratowani, ale szelki to mnie chyba będą prześladować. :)

Posted

orientuje się ktoś czy w tkmax będą jeszcze dostępne rzeczy hurtty? czy to było raczej jednorazowe? z tego co wiem rogzy i chuck it się powtarzały

Posted

A na kudłacze nie ma sensu chyba :) Wydaje mi się, że lepiej wyglądać będzie na gładkowłosych - pomogłam ? :P

Buzz mało kudłaty, Tayka gładkowłosa, szetlandy golone xD Szkoda, że nie ma różowej :(

Posted

Właśnie jestem w trakcie zamawiania smyczy przepinanej od Furkidz w wersji Standart. I rozkminiam jaką szerokość wziąć. Jak myślicie, czy dla beagla 16,5 kg brać 2,5 cm z dużym karabińczykiem czy 2 cm z mniejszym karabińkiem? Wydaje mi się, że ten duży karabińczyk będzie za duży. Zna ktoś może, jego wymiary? :P

Ja mam dla 30kg BOSa 2cm, karabińczyk nie jest duży, ale mój pies spokojnie chodzi na smyczy ;)