Hill. Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Tilia, widziałaś może czy w TK MAXX na Targówku zostały jakieś szelki Rogza w rozmiarze M/L/XL lub smycze 180? Quote
Kocham psy <3 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Komuś z was też się trafiły tak pechowo zszyte szelki z trixie? (chodzi mi o ten górny pasek) : / Z drugiej strony normalnie proste a tu brakuje nici... Czy oni może wszystkie tak "pięknie" szyją, jest to taśma o szerokości 10mm. Quote
Tilia Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Hill, wisiało jeszcze kilka smyczy, proste i przepinane, Rogzette i któreś granatowe, chyba Planet i łapki, ale czy były jeszcze wśród nich nieprzepinane 180 cm - tego nie wiem. Szelki jeszcze były, ale może ze trzy sztuki, Rogzette i granatowe w łapki, wydaje mi się, że w rozmiarze w jakim ja wzięłam, czyli L. Quote
Pepper-oni Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Tila a kiedy byłaś na Targówku? Ja wczoraj wieczorem wysłałam męża i nie ma szelek ani obroży L. O smyczach 180cm można pomarzyć. Pojedyńcze różowe zostały. Quote
Tilia Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Pepper-oni, wczoraj koło 14-15. Kupiłam szelki L i smycz 180 cm Rogzette. Quote
Karro Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Do nas doszła Juliusowa obroża :D Na pierwszy rzut oka jestem zadowolona, wygląda bardzo porządnie, zobaczymy na spacerze :D Quote
Talia Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 My w TK maxxie kupiłyśmy jeden półzacisk rogza L. Błękitny z czarną taśmą bazową i srebrnymi napisami chyba. Nawet nie wiem jaki wzór. Zorientowałam się, że młoda na ma już 3 blękitne obroże. Kurde musze kupić jakąś inną. Quote
Pepper-oni Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 To pewnie turquoise chrome ci się trafił. Bardzo lubię ten wzorek. Quote
żmijka Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 To pewnie turquoise chrome ci się trafił. Bardzo lubię ten wzorek. Mam komplecik w tym wzorze do sprzedania - szelki plus smycz o szerokości 16mm. Quote
Agnes Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ruda w delikatnym Rogzie :) Inaczej, ale lubię Quote
Leokadia Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 W ogóle mi się nie podobają te juliusowe obroże.... W sumie szelki też nie wszystkie. Quote
nadira Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 W ogóle mi się nie podobają te juliusowe obroże.... W sumie szelki też nie wszystkie. A mi podobają się bardzo :D takie niby zwykłe, ale mają coś w sobie. Mają moc ;) Niestety obroża u nas odpada- brak odpowiedniej szerokości :( Quote
Leokadia Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Orientuje się ktoś może gdzie znajdę obrożę żarówiasto pomarańczową? Coś jak ta taksówka: http://imagizer.imageshack.us/a/img835/1643/hesu.jpg Quote
Victoria Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Orientuje się ktoś może gdzie znajdę obrożę żarówiasto pomarańczową? Coś jak ta taksówka: http://imagizer.imageshack.us/a/img835/1643/hesu.jpg lupin? ten kolor co smycz mialam Quote
Leokadia Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 O zapomniałam, kolorek tajny. Jakieś jeszcze pomysły? Coś mega dającego po oczach? :) Quote
Dogha Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Może taka? http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroze_odblaskowe/195046 Quote
marta_gp Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 w MaxiZoo mają AniOne Też uwielbiam juliusowe szelki. Na początku bardziej mi się podobały siodełkowe, ale cena mnie odstraszyła. Kupiłam pasowe, są nawet fajniejsze. 1 Quote
Niewyspana Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Orientuje się ktoś może gdzie znajdę obrożę żarówiasto pomarańczową? Coś jak ta taksówka: http://imagizer.imageshack.us/a/img835/1643/hesu.jpg Sprawdź w Decathlonie ;) Jakiś czas temu dorwałam tam taką za 15zł (w tej samej cenie różne wymiary). Quote
Leokadia Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Dzięki dziewczyny! Teraz pomarańczowa obroża to priorytet, bo zamówiłam pomarańczową smycz Lupine, jakoś mnie ich obroże jednolite nie przekonują ;) 1 Quote
Karro Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 @Marta_gp Ja najpierw właśnie zainwestowałam w siodełkowe i gdy po trzech latach użytkowania przetrwały wszystko bez śladu, to na urodziny Cesara kupiłam mu obroże :D jak dla mnie Julius ma w sobie to "coś" czego brakuje mi w niektórych innych obrożach ;) Quote
nenya Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 A ja dołączam do grona nie rozumiejących fenomenu juliusów :) Nie dla mnie. Quote
Recommended Posts