Illusion Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ratunku :). Nie mam najmniejszego pomysłu, jaki wzór z Kudłatego dobrać do miętowej pianki i tego chłopaka: A co ten chłopak ma na szyi na tym zdjęciu? :D Quote
nadira Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ratunku :). Nie mam najmniejszego pomysłu, jaki wzór z Kudłatego dobrać do miętowej pianki i tego chłopaka: Z bawełny może: "zygzaczek", albo "granatowe kropeczki", z tasiemek: "superbohaterowie", "gwiazdki", "potworki". Z tym, że z gwiazdkami będzie nudnawo ;) Quote
Pepper-oni Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Do nas takie mięciutkie nowości dotarły :). 1 Quote
Illusion Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Do nas takie mięciutkie nowości dotarły :). Pokaż na psiaku! :D Szkoda, że RW nie ma obroży zaciskowych (z wyjątkiem łańcuszków...), bo czuję, że bym się skusiła :). Na moim blogu pojawiła się recenzja szelek Ruffwear Web Master, jakby ktoś był ciekaw. http://fastncrazy.blogspot.com/2015/08/szelki-ruffwear-web-master.html Quote
Pepper-oni Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Postaram się pstryknąć. Fajne te szelki ale dla psiego faceta to ja nijak ich nie widzę. Quote
Illusion Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Coś mi się tak wydawało, bo kolorek znajomy. Kurcze, fajne one są :D. Quote
BlackSheWolf Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Na Xenie 2 cm wyglądają następująco: dzięki za zdjęcia. Zamówiłam 2 cm. Aż się boję jak to będzie wyglądać :) Quote
kalyna Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ja w sumie nie zadawałam sobie sprawy, że problemem może być strona szycia półzacisku... Zawsze to było obojętne mi, bo obroża była uniwersalna, bez wzorku. A teraz zamówiłam obroże u Kudłatego z haftem i wzięło mnie zdziwko, że jest zrobiony, aby pies szedł przy prawej nodze. Bo jak przy lewej to haft będzie do góry nogami... ale reklamowałam i teraz czekam na nie. Ale jak teraz mają urlop to poczekam ciut dłużej. Jednak z dogadaniem się nie miałam żadnego problemu, a byłam "trochę" upierdliwa.... Quote
Amber Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Miałam to samo tylko zamawiałam z Sowinka Design, też półzacisk uszyty odwrotnie. Chciałam zareklamować, ale potem tylko napisałam pw ze zwróceniem uwagi na ten fakt bo Jari i tak chodzi na kolcach, więc to by było zawracanie gitary :P Quote
Hill. Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Kalyna może mieli gorszy dzień, zdarza się :). Ja wypytywałam o kolory, bo po dowiedzeniu się, że ten na stronie całkiem odbiega od rzeczywistości, nie mogłam się zdecydować i chciałam uzyskać poradę. Otrzymałam sugestię, że mogę anulować zamówienie. Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że wszystkie moje udziwnienia zaowocują wreszcie szelkami idealnymi - przydadzą się, bo po pozbyciu się Ruffwearów mam jeszcze do sprzedania Rogzy i praktycznie nienoszone OMP, więc troszkę garderoba zeszczupleje. Quote
kalyna Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 U mnie często chodzą na obroży, także mi to przeszkadzało :) Odpisali, mi że oni tak normalnie szyją. Dlatego teraz wiem, że w przyszłości muszę pamiętać o tym szczególe. Furkidz szyje, aby pies szedł przy lewej. Od razu sprawdziłam, bo się ciut zmieszałam :) Quote
Leokadia Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Kalyna, a gdzie fotki? Bo chyba jeszcze nie wrzucałaś swoich nowości ;) Quote
marta1624 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Kalyna- bo to rzecz wygody :) Ja zawsze po prawej prowadzę :) Co do kudłatego- i ja jestem zadowolona, teraz napisali mi informacje o łańcuszkach że są niezgrzewane i mogę im wysłać obrożę to wymienią, jedynie trochę trzeba poczekać :) I na moje milion pytań odpisywali na bieżąco :D Quote
kalyna Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Kalyna, a gdzie fotki? Bo chyba jeszcze nie wrzucałaś swoich nowości ;) nie pokazywałam. Bo jak otwarłam paczkę od razu je oglądnęłam i coś mi nie pasowało. Napisałam do nich i odesłałam... Ale mi się bardzo spodobały :) Quote
Dominika&Kentucky Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Do nas takie mięciutkie nowości dotarły :). O jeju, ale świetne te obroże :D Kurcze gdybym miała kaskę to bym kupiła dla mojego merlaka :P Quote
Dogha Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Pepper-oni z allegro? ;) Ja właśnie czekam na swoje rw, przedwczoraj zamawiane :3 Quote
nenya Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Mnie z RW strasznie się podobają tylko te Knot-A-Collar. Ale na ozikowej kryzie, to chyba nic nie byłoby widać, trochę szkoda dawać stówę za kawałek sznurka, którego nikt nie zobaczy :P Quote
Pepper-oni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dogha tak z allegro, wylicytowane za 1/3 ceny. Śliczne są i szkoda że nie miał jeszcze niebieskiej w tym rozmiarze. Quote
Victoria Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 To jak powinien wygladac zacisk przy lewej nodze? nigdy nie zwracałam na to uwagi a psy łażą przy prawej zawsze i jest ok, nie wpadlabym na to ze noga przy ptorej idzie pies i zacisk maja jakies znaczenie Quote
angineuuka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 To jak powinien wygladac zacisk przy lewej nodze? nigdy nie zwracałam na to uwagi a psy łażą przy prawej zawsze i jest ok, nie wpadlabym na to ze noga przy ptorej idzie pies i zacisk maja jakies znaczenie chyba zacisk wtedy dobrze nie działa. Quote
kalyna Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 To jak powinien wygladac zacisk przy lewej nodze? nigdy nie zwracałam na to uwagi a psy łażą przy prawej zawsze i jest ok, nie wpadlabym na to ze noga przy ptorej idzie pies i zacisk maja jakies znaczenie ta obroża jest tak zszyta, aby pies szedł przy prawej... http://kudlatyart.weebly.com/uploads/2/2/9/9/22999466/2256418_orig.jpg wtedy półzacisk działa prawidłowo. Bez problemu się zaciska i wraca do pierwotnego stanu, gdy pies idzie na luźnej smyczy. Quote
Dogha Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 kalyna no ta obroża właśnie na lewo jest :P Doszły Ruffweary :3 110zł z wysyłką za 3 <3 Sznurkowa jest ekstra, tylko za nic jej na Buzzie nie widać... Quote
angineuuka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 te obroża jest na prawo, zależy jak ci pasuje haft :lol: Quote
Dogha Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ale jak będzie na prawo to haft jest odwrotnie ;P Dla mnie uchwytem do adresówki i metką w dół powinno być. Quote
Recommended Posts