Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My mamy julki pasowe czarne, ta węższa taśma, mamy rok i nic się nie dzieje, nic się nie odbarwia, a nie raz szorowałam je od błota ;)

Julki pasowe i czerwone i niebieskie, ale tej szerokiej taśmy też mają rok i też się nic nie dzieje. Jedyne co to w niebieskich mi rzepy nie trzymają rączki i ciągle odstaje :P

Posted

Haha słuchajcie, ale numer :P Była promocja w Lupine, wrzuciłam sobie obroże do koszyka, ale stwierdziłam, że nie stać mnie w tym miesiącu i że najwyżej sobie w przyszłym je kupię bez promocji. Dziś dostałam maila, że dla mnie proponują jeszcze niższą cenę, więc się skusiłam. Normalnie jakaś makabra! :P

Posted

Haha słuchajcie, ale numer :P Była promocja w Lupine, wrzuciłam sobie obroże do koszyka, ale stwierdziłam, że nie stać mnie w tym miesiącu i że najwyżej sobie w przyszłym je kupię bez promocji. Dziś dostałam maila, że dla mnie proponują jeszcze niższą cenę, więc się skusiłam. Normalnie jakaś makabra! :P

aż sprawdziłam maila i co - dostałam 30% rabatu, bo jakieś obroże kisiły się w koszyku, nawet nie pamiętam kiedy je tam wrzuciłam :D

Posted

Ok, dzięki jeszcze raz.
Chcę dla niego S, dlatego o to pytam. On ma 60cm w klatce, więc idealnie w S, tylko ma wąską klatkę piersiową, więc to 5cm szerokości już jest na granicy, żeby go nie obcierały.

Wiesz co... wieczorem Ci je zmierzę, ale wg mnie S mogą być na niego za małe. Są na styk na mojego Froda, a manchestery sa odrobine większe i mają szerszą klatę.

EDIT/ Zmierzyłam, moje Ski na maksa powiększone (nooo może na siłe jeszcze z 1 cm by się udało) mają 57 cm w klacie, więc na Twojego będą za małe
Posted

Wiesz co... wieczorem Ci je zmierzę, ale wg mnie S mogą być na niego za małe. Są na styk na mojego Froda, a manchestery sa odrobine większe i mają szerszą klatę.

EDIT/ Zmierzyłam, moje Ski na maksa powiększone (nooo może na siłe jeszcze z 1 cm by się udało) mają 57 cm w klacie, więc na Twojego będą za małe

Ponad 10cm różnicy wobec tego co podają...

M to pewnie będzie na niego za duże pod względem tych zabudowanych fragmentów; wyglądałby jak w kapoku. Chyba pozostaje mi napisać do sklepu, żeby mi dokładnie tę Mkę wymierzyli.

Dzięki za zmierzenie, wygląda na to, że nie sposób kupić bez konsultacji z kimś, kto je już ma.

Posted

aż sprawdziłam maila i co - dostałam 30% rabatu, bo jakieś obroże kisiły się w koszyku, nawet nie pamiętam kiedy je tam wrzuciłam :D

To szkoda że się wczoraj z zamówieniem śpieszyłam :(.

Posted

M to pewnie będzie na niego za duże pod względem tych zabudowanych fragmentów; wyglądałby jak w kapoku. Chyba pozostaje mi napisać do sklepu, żeby mi dokładnie tę Mkę wymierzyli.

Dzięki za zmierzenie, wygląda na to, że nie sposób kupić bez konsultacji z kimś, kto je już ma.

Prawie identyczny model ma jeszcze EZY DOG może warto spojrzeć , mają nieco inne wymiary :)

Edit: Tfu! miałam napisać HURTTA .

Posted

Dokładnie! :) Skubani, ale, no chcąc nie chcąc się skusiłam ( 2 półzaciski Tail Feathers, Water Paint, Plum Blossom :P).

To szkoda że się wczoraj z zamówieniem śpieszyłam :(.

A ja miałam nie zamawiać! :)

Te srebne są cudne ;)

Cieszę się, że się podobają, bo mają zdecydowanie mniej zwolenników :)

Posted

łooooo... a ja dla swojej zamówiłam M-kę i jak będzie taka różnica to moja ledwo się w to zmieści ?? :> no ale przecież jej L/XL nie zamówię ^^ lol 

Posted

Prawie identyczny model ma jeszcze EZY DOG może warto spojrzeć , mają nieco inne wymiary :)

Edit: Tfu! miałam napisać HURTTA .

Hurtta niestety przegrywa w kwestii koloru, podszycia i kroju. W dodatku mój pies jest na granicy rozmiarów, a do dziś nie otrzymałam ze sklepu wiadomości z rzeczywistymi, więc już sobie z nimi dałam spokój.

Dostałam od pani ze sklepu Lupo wymiary Ski - mierzone przez nią po moim mailu:

Obwód - min. 51 cm, max 68-69 cm 

Długość części na plecach :13 cm
Długość części  mostkowej: 25,5 cm
Szerokość paska na mostku: 6 cm 

Już nic nie wiem... wysiadam.
Posted

Ja się chyba mimo wszystko po wakacjach (jak odetchnę z kasą po zawodach) skuszę na Mki pomarańczowe .

Zawsze jest możliwość odesłania i zwrotu pieniędzy więc można zaryzykować , jeśli Mki będą kiepsko leżeć spróbuje je wymienić na model z hurtty .