toyota Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 A według mnie okropnie brzydkie :P nie podobają mi się wcale , stare serie sa stanowczo dużo ładniejsze . Na pierwszy rzut oka nie spodobały mi się, bo nie lubię kratki, ale po bardziej wnikliwym przyjrzeniu się, zaczęły mi się podobać. I niestety muszę je jednak kupić :P. Quote
trabeska Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 A dla mnie trixie cavo jak nie było tak nie ma, zoohurtowo mi napisało: ,,niby na magazynie się świecą ale nikt nie może ich znaleźć więc podejrzewam, że mimo iż twierdzą że je mają to są wyimaginowane" Zamiast oczojebnych przyślą mi fioletowe i niebieskie, szkoda. Quote
nenya Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 A dla mnie trixie cavo jak nie było tak nie ma, zoohurtowo mi napisało: ,,niby na magazynie się świecą ale nikt nie może ich znaleźć więc podejrzewam, że mimo iż twierdzą że je mają to są wyimaginowane" Zamiast oczojebnych przyślą mi fioletowe i niebieskie, szkoda. Wczoraj zamówiłam na allegro różowo -niebieską i żółto -pomarańczową:) Quote
SZPiLKA23 Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Mi w cavo nie podobja sie wykonczenia, w bardziej stonowanych kolorach tego nie widac Quote
.Agata. Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Wydaje mi się, że jeśli mają być wycofane to po prostu zaprzestaną dalszej produkcji, a te które są wypuszczone do tej pory normalnie będą wyprzedawane :P Też czekamy na żółto-pomarańczową, mam obawy prowadzić Muffina na tej 12mm ale do neonowej adresówki będzie jak znalazł i spełni bardziej funkcje ozdobną :D Rozmiarowo nam pasowała ta 35-41 ale pokusiłam się na większą, może będzie więcej widać :P Quote
BBeta Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Neonowe Trixie Cavo są zielono, a nie żółto pomarańczowe :P Quote
nenya Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Neonowe Trixie Cavo są zielono, a nie żółto pomarańczowe :P eee nie szkooodzi :P Quote
rashelek Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Robiła któraś z Was ostatnio zakupy na juliusk9-sport? Zamówiłam we wtorek jedną rzecz, od razu zrobiłam przelew i cisza w eterze nastąpiła, żadnej zmiany statusu zamówienia ani odpowiedzi na maila... Niby wysyłka 24h po zaksięgowaniu wpłaty, a tu lipa :P Liczyłam, że do weekendu dotrze. Zawsze to tam tyle trwa? Quote
gops Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 A my czekamy na : Niestety chyba sobie poczekamy do wakacji :p poprosiłam znajomą z Angli by mi zamówiła bo u nich jest taniej i przywiezie jak będzie w Polsce na urlop. W Polsce za tą obroże (podobną ) chcieli 210 zł a w Angli po przeliczeniu kosztuje 90zł . Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia :) Quote
Vailet Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Jaaaa <3 świetna jest, gdybym tylko miała kase... Quote
jołanna Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Jak sprawdzają się obroże łańcuszkowe? Ma ktoś doświadczenie? Chodzi mi głównie, jak sprawdzi się u psa krótkowłosego, ale nie gładkowłosego (powiedzmy, jak ONek), czy taki półzacisk, (na niektórych stronach piszą ,,kolia") nie wyciera/wyrywa/łamie sierści? :P Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Wyrywać nie wyrywa ale łamie sierść, szczególnie od góry, moja ma pasek krótkiej połamanej sierści od moich łańcuszków i pewnie kolczatki z poprzedniego życia. Quote
XdamianX Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Chcę jakąś smycz 2.5-3m, najlepiej przepinaną. Czarna albo granatowa, czy ktoś coś poleca? Quote
klaudiaZak Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Colirya, co to za szele? Ślicznie leżą na suczce :D Quote
gops Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Colirya odważna jesteś .. tak jasny polar :p El perro zawsze spoko :) Quote
Niewyspana Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Chcę jakąś smycz 2.5-3m, najlepiej przepinaną. Czarna albo granatowa, czy ktoś coś poleca? W kwestii zwykłych przepinanych smyczy polecam te od Taks. Ładnie zszyte, małe karabińczyki, ja byłam bardzo zadowolona (teraz poszła służyć innym psiakom). Za to zdecydowanie nie polecam przepinanych smyczy od DS, jeśli ktoś zwraca uwagę na wykonanie. Quote
klaudiaZak Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Co do smyczek to też właśnie szukam jakiejś, która będzie ładnie wykonana i miękka - nawet po praniu, i nie będzie się szybko mechaciła. Ktoś coś poleca? :P Jedyną smycz jaką naprawdę uwielbiam jest taka, którą zrobiłam z przypadkowo kupionej w pasmanterii taśmy, niestety nigdzie nie mogę już jej dostać :( gryf80 - DS=DogStyle Quote
jołanna Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 W kwestii zwykłych przepinanych smyczy polecam te od Taks. Ładnie zszyte, małe karabińczyki, ja byłam bardzo zadowolona (teraz poszła służyć innym psiakom).Za to zdecydowanie nie polecam przepinanych smyczy od DS, jeśli ktoś zwraca uwagę na wykonanie. Co z nimi? My mamy od nich linkę i karabińczyk się odpina (już o tym była mowa, kilku innym użytkownikom też się to zdarza). :P Quote
IZMADO Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 To jest z petkarma.pl :) na globaldogshop.com jest dużo pięknych wzorów, będę chciała zamówić różowy komplet, ale chyba jeszcze nie teraz ;) Ile czekałaś na zamówienie z petkarma.pl? Quote
Dioranne Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Za to zdecydowanie nie polecam przepinanych smyczy od DS, jeśli ktoś zwraca uwagę na wykonanie. Czemu? My przepinaną smycz od DS ('warkocz') mamy już ponad rok i owszem, trochę się zmechaciła, wydaje mi się też, że kolory jakby mniej żywe... Ale używamy ją bardzo intensywnie, biorąc to pod uwagę to jej stan oceniam na dobry. I chyba niedługo ponownie skuszę się na takiego 'warkocza'. ;) Quote
Dogha Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Ile czekałaś na zamówienie z petkarma.pl? Niecały tydzień z tego co pamiętam :) Quote
Guest Olimpijka Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 XDamianX pokaż swojego Shih Sorry za OF Quote
SZPiLKA23 Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Co do smyczek to też właśnie szukam jakiejś, która będzie ładnie wykonana i miękka - nawet po praniu, i nie będzie się szybko mechaciła. Ktoś coś poleca? :P Jedyną smycz jaką naprawdę uwielbiam jest taka, którą zrobiłam z przypadkowo kupionej w pasmanterii taśmy, niestety nigdzie nie mogę już jej dostać :( Ja polecam szmycze dingo pleciona lub tasme z podgumowaniem, wytrzymale i solidne Quote
Recommended Posts