Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli ta akwamaryna jest taka ciemna to sobie odpuścimy i rozpruje te nasze czarne i powiększe.. Poczekamy do czerwca na nową galanterię.. :-D

Wiosna przyszła, a Ty czarne szelki jej oferujesz??? Dziewczyna się załamie, albo w kompleksy wpadnie :'(

;)

Osobiście ta ciemniejsza akwamaryna bardziej mi się podoba

Posted

Akwamaryna to kolor podchodzący pod morski, a nie turkusowy :P Ja nasze lubię bardzo, limonkowe też kuszą i pewnie zamówię przy okazji, bo za taką cenę to na codzienne brudzenie i pranie spisują się super ;)

DSC_1559-018.JPG

Trixie Cavo jest na allegro, sama się zmobilizowałam w końcu i zamówiłam :D

Posted

Gdyby ktoś szukał - znalazłam ostatnią sztukę skórzanej obroży z Dingo przecenioną aż o połowę, więc pomyślałam, że znajdzie się tutaj ktoś chętny, bo oferta (wydaje się być) serio korzystna :D

http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/obroze/dingo_obroza_skorzana_z,p1204227384

Gdyby nie to, że mój pies w 4cm wygląda już jak w mniejszym kołnierzu i obwód jest na niego za duży, to pewnie już bym wzięła :P

Posted

Gdyby ktoś szukał - znalazłam ostatnią sztukę skórzanej obroży z Dingo przecenioną aż o połowę, więc pomyślałam, że znajdzie się tutaj ktoś chętny, bo oferta (wydaje się być) serio korzystna :D

http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/obroze/dingo_obroza_skorzana_z,p1204227384

Gdyby nie to, że mój pies w 4cm wygląda już jak w mniejszym kołnierzu i obwód jest na niego za duży, to pewnie już bym wzięła :P

Za podobną cenę u kolesia z allegro 4cm, kolce i w dodatku o wiele lepiej wykończona, podbita miękką skórką zamiast tandetnych ostrych końców. :)

Posłużę się grubym za przykład: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10379870_727613830662218_7882076905340520771_o.jpg

Posted

Popieram onomato i potwierdzam! Jesli 4cm to dla Ciebie za duzo, to napisz emaila i zamow węższą, kontakt mily i Pan bardzo szybko odpisuje, nawet w weekendy, nie wiem jak w święta.

Posted

A ja polecam tą Dingo również, jasne że jest za droga - ja za moją dałam 90zł w zoologu .

Jest to prawdziwa natłuszczana skóra z Dingo , wykończenia są również w porządku .

Używamy już koło roku , pływala wiele razy , pies tarzał się w śniegu również wiele razy a na skórze nie ma śladów .

Jedyną jej wadą jest cena .

Kolce są bardzo ostre i należy uważać na nogi .. 

2180639_IMG_5056.JPG

Posted

Moja od producenta byla odziedziczona, a u mnie jest juz okolo pol roku, rowniez plywala kilka razy, i wyglada jak nowa, a w porównaniu do Dingo bardziej pasuje mi to podszycie z wywinietej skorki ;) no i cena jak na skórę bardzo atrakcyjna

Posted

Czy mogłabym prosić o zmierzenie górnego i przedniego paska w norwegach hurtty rozmiar 100?? (najlepiej seria lifeguard) 
Niestety nasze 90 zrobiły się za małe :(

Wow jak to? Teraz to powinno mu futra ubywac ! :)
Posted

Wow jak to? Teraz to powinno mu futra ubywac ! :)

haha może przesadzam, ale uderza łapą o zatrzask przy bieganiu i wydaje się, że leżą bardzo blisko łap, zrobię zdjęcie :)

a futra właśnie ma obecnie mniej, ale klata mu się rozbudowała przez zimę :D 

Posted

To nie jest kwestia stosunków. Odkąd pojawiłaś się Ty i KapustaPusta duża część postów w tym wątku jest kompletnie nie na temat w dodatku irytuje. 

Teraz ja się spytam. Rozumiem, że mnie nie lubisz, ale czy musisz wszędzie spamować i pisać bzdury, które nic nie wtrącają do dyskusji? 

Posted

A ja polecam tą Dingo również, jasne że jest za droga - ja za moją dałam 90zł w zoologu .
Jest to prawdziwa natłuszczana skóra z Dingo , wykończenia są również w porządku .
Używamy już koło roku , pływala wiele razy , pies tarzał się w śniegu również wiele razy a na skórze nie ma śladów .
Jedyną jej wadą jest cena .
Kolce są bardzo ostre i należy uważać na nogi .. 

2180639_IMG_5056.JPG

Po co są te kolce ?
Chyba ryzykownie się bawić w takiej obroży ? Walnie jakiegoś "kolegę" w oko...