Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w Spodku nie wiadomo czy cie wpuszczą, zależy na jakiego ochorniaża trafisz. Poza tym ciężko zmierzyć obwód szyi psa? :P

Generalnie nie :) To  było wtedy na stanowisku "Aleksandry", kupiłam wtedy dwie obroże z tej miękkiej plecionki o centymetr za duże (były na styk, więc myślałam, że się uda) :D Teraz już mam wprawę :P

Posted

ja muszę swojemu kupić teraz z wiosną jakąś nową obrożę, bo stara już jest brzxydka i pociemniała także odświeżenie looku się należy :D

Posted

Ma ktoś guardy z firmy trixie? :) Jak się sprawują? :)

Ja mam od dopiero 2 tygodni taki typ b1090398c7fae43cmed.jpg

Jak narazie nie mam zastrzeżeń, nie brudzą się, nie pruja, pies lubi w nich chodzić - nie to co w swoich poprzednich na ktorych widok uciekał... juz nigdy nie wsadze go w step iny :D . Szelki są dostepne z 2 rodzajami podszyć neoprenem i polarkiem

Guest Olimpijka
Posted

10402939_699621160110033_211205832949661

Świetna fota :D

A tu nasze obroże :) Sorrki na okruchy, badyla przytargały :P Na dniach przyjdą norwegi to pokaże obydwie jak się prezentują :)

112c36s.jpg

263vbdi.jpg

2its9rb.jpg

Posted

Ja mam od dopiero 2 tygodni taki typ b1090398c7fae43cmed.jpg

Jak narazie nie mam zastrzeżeń, nie brudzą się, nie pruja, pies lubi w nich chodzić - nie to co w swoich poprzednich na ktorych widok uciekał... juz nigdy nie wsadze go w step iny :D . Szelki są dostepne z 2 rodzajami podszyć neoprenem i polarkiem

Chodziło mi raczej o ten tym z taśmą nylonową : http://www.sklep.petsmile.pl/materialy/prod/big/256.jpg , ale dzięki za odpowiedź przynajmniej wiem, że zamówiłam z dobrej firmy :D

Guest Olimpijka
Posted

Olimpijka, urocze dziewczynki i piękne obroze ❤
Długo czekaliscie na obroze od Kudlatego?

To Furkidz :) Bardzo krótko :)

Posted

Kurde, jedyna opcja by dopasować julki na białą suke byłoby obcięcie paska :P wiec szelki dostała druga suka-tez za duży przed ale o wiele lepiej :lol: i się nie przekrecaja :P