Vailet Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Wiecie moze o co chodzi ze smyczami trixie fusion? Bo ja szukam szukam i sa tylko te czarno pomaranczowe a innych kolorow nie ma nigdzie Quote
angineuuka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 U siebie w zoologu widziałam jeszcze zielono niebieskie :) Quote
razed_in_black Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Wiecie moze o co chodzi ze smyczami trixie fusion? Bo ja szukam szukam i sa tylko te czarno pomaranczowe a innych kolorow nie ma nigdzie https://www.naszezoo.pl/pl/p/Smycz-regulowana%2C-rozne-kolory-Fusion-/983tu są jeszcze wszystkie Quote
Vailet Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 https://www.naszezoo.pl/pl/p/Smycz-regulowana%2C-rozne-kolory-Fusion-/983tu są jeszcze wszystkie dzięki! Quote
lilacly Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 I przy okazji, ma ktoś foty białego psa w różowych szelkach z Hurtty? ;) Malinowe Wiśniowe Quote
rashelek Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Malinowe Wiśniowe Dzięki! Malinowe wyglądają super, nie masz może zdjęcia z boku w nich? :loveu : Quote
Niewyspana Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Dla tego śliniaka lepsze Hurtty zielone (pro) czy pomarańcz (Lifeguard)? I powtórzę się - do biegania norwegi vs Y? Quote
lilacly Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 I powtórzę się - do biegania norwegi vs Y? Moje biegają w Y i w moim odczuciu, dobrze dobrane, są do tego lepsze niż norwegi. Dzięki! Malinowe wyglądają super, nie masz może zdjęcia z boku w nich? :loveu : Gdzieś na pewno mam, poszukam :) Quote
lilacly Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Niestety to jedyne zdjęcie, które znalazłam gdzie widać jako tako te malinowe szelki z boku. A już ich nie mamy, więc nie mam jak dorobić nowego ;) Jak coś pomoże to jeszcze wrzucam wiśniowe z boku: Quote
katasza1 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Wg mnie do biegania lepsze Y. I pomaranczowe! Quote
rashelek Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Wiśniowe wydają mi się za słodkie dla mojej zmory :P Za to te malinowe strasznie mi się spodobały po Twoich fotkach, a już zrezygnowałam z Hurtt :D Quote
Dogha Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Popadnę w depresję, Lupine podwyższyło ceny… Obroża na dużego psa teraz już nie 50 a 60zł 1 Quote
lilacly Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Wiśniowe wydają mi się za słodkie dla mojej zmory :P Za to te malinowe strasznie mi się spodobały po Twoich fotkach, a już zrezygnowałam z Hurtt :D No te wiśniowe to są takie 'cukier lukier' bardzo :p a róż tych malinowych jest taki przygaszony i nie bije tak po oczach :) Ja bardzo te Y-harness z serii pro polecam,bo jestem z nich bardzo bardzo zadowolona :) Quote
Ewa&Duffel Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Popadnę w depresję, Lupine podwyższyło ceny… Obroża na dużego psa teraz już nie 50 a 60zł Jednokolorowe też podrożały, z tego co widzę... A miałam się skusić na fioletowy komplet, ale chyba zrezygnuję w takim razie...Trochę już przesadzają z tymi cenami moim zdaniem Quote
angineuuka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Z ciekawości : jak to jest z tą gwarancją lupine? Zwracał ktoś kiedyś? :D 1 Quote
Kazuro Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Popadnę w depresję, Lupine podwyższyło ceny… Obroża na dużego psa teraz już nie 50 a 60zł o rany, a chciałam coś zamówić :/ już mi przeszło Quote
vege* Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 o rany, a chciałam coś zamówić :/ już mi przeszło Mi też :/ chciałam fioletową albo pomarańczową obrożę :/ Quote
BBeta Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 o rany, a chciałam coś zamówić :/ już mi przeszło To zupełnie tak jak mi :P Chciałam Turtle Reef, ale ponad 60zł za obrożę, na którą w dodatku będę musiała czekać dwa tygodnie, to jednak trochę za dużo. A pamiętam jeszcze jak obroża Lupine w rozmiarze 30-50cm kosztowała 30zł. Szkoda też, że większość fajnych wzorów została wycofana ze sprzedaży, te nowe jakoś do mnie nie przemawiają ;) Quote
Kyu Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 z czystym sumieniem mogę polecić: https://www.facebook.com/pages/JAGUL/262395833954084 oficjalnie przetestowane ;) mocne, świetnie sprawdzają się w terenie, ładne, proste wzornictwo Quote
toyota Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Nie wiem czy wiecie, ale na fanpageu Lupine jest taka akcja, cyt. "Zaczynamy nowy cykl pod nazwą "Z Środy Na Czwartek". Co środę losujemy jedną liczbę/cyfrę z przedziału od 1 do 50. Będzie to wartość rabatu obowiązującego w naszym sklepie www.lupine.pl przez cały czwartek. Kupony uprawniające do rabatu będą co środę prezentowane na naszym fanpageu." Kupon ważny jest tylko jeden dzień w tygodniu, zawsze w czwartki. Jutro jest zniżka 18 %, trzeba wpisać kod w zamówieniu. https://www.facebook.com/Lupine.fans?fref=ts Quote
Recommended Posts