Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I powtórzę się - do biegania norwegi vs Y?

Moje biegają w Y i w moim odczuciu, dobrze dobrane, są do tego lepsze niż norwegi.

Dzięki! Malinowe wyglądają super, nie masz może zdjęcia z boku w nich? :loveu :

Gdzieś na pewno mam, poszukam :)

Posted

Niestety to jedyne zdjęcie, które znalazłam gdzie widać jako tako te malinowe szelki z boku. A już ich nie mamy, więc nie mam jak dorobić nowego ;)

1960241_10200590428961713_603904704_n.jp

Jak coś pomoże to jeszcze wrzucam wiśniowe z boku:

10392278_431554547001427_851022411036758

Posted

Wiśniowe wydają mi się za słodkie dla mojej zmory :P Za to te malinowe strasznie mi się spodobały po Twoich fotkach, a już zrezygnowałam z Hurtt :D

No te wiśniowe to są takie 'cukier lukier' bardzo :p a róż tych malinowych jest taki przygaszony i nie bije tak po oczach :)

Ja bardzo te Y-harness z serii pro polecam,bo jestem z nich bardzo bardzo zadowolona :)

Posted

Popadnę w depresję, Lupine podwyższyło ceny… Obroża na dużego psa teraz już nie 50 a 60zł

Jednokolorowe też podrożały, z tego co widzę... A miałam się skusić na fioletowy komplet, ale chyba zrezygnuję w takim razie...Trochę już przesadzają z tymi cenami moim zdaniem

Posted

Popadnę w depresję, Lupine podwyższyło ceny… Obroża na dużego psa teraz już nie 50 a 60zł

o rany, a chciałam coś zamówić :/ już mi przeszło

Posted

o rany, a chciałam coś zamówić :/ już mi przeszło

To zupełnie tak jak mi :P

Chciałam Turtle Reef, ale ponad 60zł za obrożę, na którą w dodatku będę musiała czekać dwa tygodnie, to jednak trochę za dużo. A pamiętam jeszcze jak obroża Lupine w rozmiarze 30-50cm kosztowała 30zł. Szkoda też, że większość fajnych wzorów została wycofana ze sprzedaży, te nowe jakoś do mnie nie przemawiają ;)

Posted

Nie wiem czy wiecie, ale na fanpageu Lupine jest taka akcja, cyt.

"Zaczynamy nowy cykl pod nazwą "Z Środy Na Czwartek". Co środę losujemy jedną liczbę/cyfrę z przedziału od 1 do 50. Będzie to wartość rabatu obowiązującego w naszym sklepie www.lupine.pl przez cały czwartek. Kupony uprawniające do rabatu będą co środę prezentowane na naszym fanpageu."

Kupon ważny jest tylko jeden dzień w tygodniu, zawsze w czwartki. Jutro jest zniżka 18 %, trzeba wpisać kod w zamówieniu.

https://www.facebook.com/Lupine.fans?fref=ts