Don_Vito Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 My też mamy odbroże od Reksio Celebryta :wub: Quote
Aga*Lis Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ja chyba mam szczęście jeśli chodzi o kontakt z prodogiem, zawsze mi szybko odpisują na maile, przy zamówieniach też jest ciągły kontakt i powiadomienia o każdej zmianie statusu. A teraz napisałam do nich i postarają się sprowadzić te świąteczne produkty Hurtty :) Oooo, to by było super. :) Quote
agutka Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 jak oceniacie obroże trixie cavo pod kątem wytrzymałości?? sama taśma wytrzyma sporo tylko martwią mnie zakończone zgrzewy. Quote
Amber Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 U nas się nic nie dzieje, a pies trochę w niej chodził i trochę zrywów miał ;) Quote
Vailet Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 jak oceniacie obroże trixie cavo pod kątem wytrzymałości?? sama taśma wytrzyma sporo tylko martwią mnie zakończone zgrzewy. Ty masz tą 12mm? Quote
Vailet Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Tej 12mm w rece nie mialam, mialam 18mm i ta byla porzadna Quote
agutka Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 mi najbardziej zależy na tych zgrzewach , 18 byłaby za długa na szyję mojej glizdy Quote
Czekunia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 mi najbardziej zależy na tych zgrzewach , 18 byłaby za długa na szyję mojej glizdy 18mm z Cavo nosi mój wyżeł niemiecki, na pewno byłaby za długa na Ledę? Z kolei 12mm mam dla Zary i powiem szczerze, że w porównaniu z 18mm jak dla mnie wypada słabiutko... 18mm jest solidna, 12mm wg mnie to taka szmatka, więc tak jak w tej pierwszej Sajan chodzi bardzo często, tak Zara w swojej raczej rzadko... Quote
agutka Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 18 jest długości od chyba 44-51cm a to stanowczo za dużo :/ mam taki w domu (nie cavo) który spadał z szyi ,raz zgubiła w trawie . to ma być obroża tylko do korekt i do chodzenia po dumu Quote
lucky23 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Agutka, do chodzenia po domu najlepszy będzie zatrzask, albo sprzáczka, bynajniej moim zdaniem. Bo pies w razie (tfum tfu) zachaczenia, czy coś to się nie poddusi. A jeśli chodzi korektę to się nie wypowiem, ja Xene chodzenia przy nodze uczę i w półzaciskach i na zatrzask i reaguje tak samo, bo i to jest ciasno i półzacisk po zaciśnięciu. Obie przylegają do sierści. Quote
agutka Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Lucky dzięki za pomoc ale biała jest typem narwańca , czasem i w domu trzeba użyć korekty jak nagle będzie miała ochotę pokłócić się z moim drugim psem. Zatrzaski w grę nie wchodzą a cavo jest pół zaciskiem ;) Quote
Amber Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 O, mój ulubiony wzorek ROGZa :) Się szarpnęłaś :eviltong: Quote
gops Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 O, mój ulubiony wzorek ROGZa :) Się szarpnęłaś :eviltong: Skorzystałam z okazji :) Dziewczyna tutaj się ogłaszała z Angli bodajże że gdzieś w sklepie u nich są tańsze rogzy i może kupić . A ten wzorek jest wycofany więc mi zależało bo to i mój ulubiony :) Nadal wkurza mnie to zapięcie do smyczy ,ale da sie przeżyć szczególnie do mniejszego karabińczyka np. do flexi giant . Quote
BBeta Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Moje psy prawie całe lato chodziły w Trixie Cavo 12mm, jakość wykonania jest według mnie ok ;) http://www.beata.boo.pl/dogs/DSC_908.jpg Quote
Amber Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ja mam Mkę + smycz To jest w ogóle druga wersja, bo w poprzedniej pękł klips, ale tak mi się podoba ten wzór, że kupiłam taką samą ;) Co do zapięcia to faktycznie jest inne. Ja mam tego ROGZa od ciebie zresztą niebieskiego, więc wiem o co cho, z tym, że Jari i tak na zwykłej obroży wiele nie chodził nigdy :eviltong: Quote
Rinuś Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Wrzucam Wam bazarek na FB, są smycze, obroże, zabawki itd :) https://www.facebook.com/events/858838237511724/?ref_newsfeed_story_type=regular Quote
Harley Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Amber, Gops - świetne te rogzy. Mi się bardzo podoba podobny wzór, ale nigdzie nie mogę znaleźć ani szelek, ani obroży(i żeby jeszcze był dobry rozmiar): Quote
Agnes Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Mogę z innym tematem niż obroże smycze etc? ;) może ktoś się orientuje gdzie dostanę oryginale dry bedy? raz się naciełam na badziewie i wolałabym już byleczego nie kupować ;) Quote
gops Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Harley to kolejny wzór który uwielbiam , jak znjade w XXL to na pewno go kupię! Lubie jeszcze ten czarny w białe łapki :) Musisz patrzec na allegro tam często są wycofane wzorki z jakiś sklepów resztki wyprzedają . Quote
Amber Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 A mi się z tych nowych podobają w sumie 2:TenI tenAle cena jest zabójcza, szczególnie za XXL. Choć cenię ROGZa za jakość wykonania, mimo zalewu produktów hand made, ROGZ nadal się wyróżnia. Quote
anorektyczna.nerka Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ja własnie myślę nad zakupem smyczy rogzowej do kompletu, ten wzorek Ew. wersję nieprzepinaną i do tego jakiś komplet np. od activdoga Quote
Korenia Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Pytanie do posiadaczy średnich psów ;) Szukam sweterka dla Amy, długość około 50 cm (Amy ma 47 cm długość grzbietu) w normalnej cenie ;) Jakieś sugestie? Quote
Recommended Posts