justika Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Koleżanka adoptowała dwa owczarki niemiecki. Wymagają one jeszcze sporo ogłady i zerwały już po dwie obroże i smycze. Potrzeba mocnych obroży i smyczy. Co polecacie? Quote
Amber Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Orientujecie sie czy gdzieś mozna kupić smycz gumowana do tego z odblaskiem niepalące ręki?Dla silnego onka. Może DogStyle by coś takiego uszyło, bo ma taśmę gumowaną i odblaskową. Koleżanka adoptowała dwa owczarki niemiecki. Wymagają one jeszcze sporo ogłady i zerwały już po dwie obroże i smycze. Potrzeba mocnych obroży i smyczy. Co polecacie? http://www.elperro.com.pl/ robią bardzo wytrzymałe akcesoria. Quote
Talia Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Polecam Rogza, serie lekkie i miękkie bardzo wygodnie trzyma się w rękach. Quote
Becia23 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Koleżanka adoptowała dwa owczarki niemiecki. Wymagają one jeszcze sporo ogłady i zerwały już po dwie obroże i smycze. Potrzeba mocnych obroży i smyczy. Co polecacie? Również polecam El Perro, nie do zniszczenia! Quote
Pawss Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Orientuje się ktoś czy dostane gdzieś jeszcze odblaskowe szelki guard Red Dingo w rozmiarze L? Bo tak szukam szukam a nigdzie nie ma :P Quote
bluess Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Vailet Są jeszcze firmy handmade: Superdog,Gadżeciaki ,Sundog&Shepherds Green , Martis. Tasiemkę ma DS i Collars Craft Studio,obroże z tą tasiemką były też na bazarku u TAKS Smycze zobacz w sklepie K 9 Quote
Kocurkotka Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Co myślicie o takiej obroży dla białego psa? Nie będzie za jasna? ;) Jaka piękna @.@ na pewnobędzie ładnie wyglądać na białym psie Am chce mi się kupić mojemu BOS'owi :D Quote
Milena9 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ja tez chcialam kupic dla BOSa, ale jednak kupilam DS, bo balam sie ze nie bedzie zbyt ladnie wygladac bo jesiennych, blotnych spacerach ;) Quote
pinczerek2803 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Polecam prestige www.prestigedogs.pl Quote
wilczy zew Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Koleżanka adoptowała dwa owczarki niemiecki. Wymagają one jeszcze sporo ogłady i zerwały już po dwie obroże i smycze. Potrzeba mocnych obroży i smyczy. Co polecacie? http://jagul.eu/ tylko napisać o problemie,to doradzą. Quote
Kocurkotka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Ja tez chcialam kupic dla BOSa, ale jednak kupilam DS, bo balam sie ze nie bedzie zbyt ladnie wygladac bo jesiennych, blotnych spacerach ;) no ja chciałam bardziej na wystawy lub na spacer do miasta :P coś takiego wizytowego ;) a tak to na spacery w krzaki i kaluże to mam szele z juliusa :P Mojemu BOSowi przymierzałam obrożę w sówki w koloże żółtym - coś jak to tylko ze żółte :P -> i muszę przyznać że w jasnym kolorze wyglądałą przeuroczo ^^ A tak btw. gdzie jest dostępna ta obroża w kostki :)? Quote
Kocurkotka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 tak tylko jej nie ma na ich stronie :o albo nie mogę znaleźć Quote
Clavia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Jakie macie opinie o pawsitive dog design? Bo chcę mojej małej czekoladce nowy komplet zamówić a z "gotowców" nic mnie nie porwało :) Brałabym od nich obrożę folk i be the music i do tego smycz czarną z czerwoną nitką i czerwonym minky Tylko chciałabym mniej więcej opinie znać czy warto :) Quote
dw.service.pl Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Mam od tygodnia dwuletnią (prawie) buldożkę francuską. Szelki czy obroża do takiego pieska? Jeśli szelki to jakie? Podobają mi się Juliusa K-9, ale boję się czy aby nie będą obcierały piesa - mam złe doświadczenie z moim Pitem (drugi pies). Czy to prawda, że szelki mają zły wpływ na stawy psa? Quote
wilczy zew Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Zły wpływ na stawy mogą mieć źle dobrane i u szczeniaka. Mam juliusy dla dwóch moich psów i jest OK. Ważny jest odpowiedni rozmiar! Quote
Dioranne Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Orientuje się ktoś w jaki sposób najlepiej jest kontaktować się z DogStyle? Facebook, GG? :smile: Quote
razed_in_black Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Orientuje się ktoś w jaki sposób najlepiej jest kontaktować się z DogStyle? Facebook, GG? :smile: facebook ;) przynajmniej ja się tak kontaktuje i nie mam problemów :) Quote
marta1624 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Orientuje się ktoś w jaki sposób najlepiej jest kontaktować się z DogStyle? Facebook, GG? :smile: Ja również polecam fb :) Quote
IZMADO Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Jakie macie opinie o pawsitive dog design? Bo chcę mojej małej czekoladce nowy komplet zamówić a z "gotowców" nic mnie nie porwało :) Brałabym od nich obrożę folk i be the music i do tego smycz czarną z czerwoną nitką i czerwonym minky Tylko chciałabym mniej więcej opinie znać czy warto :) Mam od nich kilka obroży (półzaciski) i ze 3 smycze. Z każdej rzeczy jestem zadowolona, bo odpowiadaja mi ich delikatość, dopasowanie do psiej szyi i wielkość okuć. Mam jednak psa drobnego, który nie ciągnie i nie szarpie, więc nasze akcesoria nie przechodzą ekstremalnych testów trwałości ;) Quote
Ewa&Duffel Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Czy ktoś z was ma może obrożę Lupine w wersji martingale rozmiar 2,5 cm 38-55 cm i mógłby zmierzyć, jaki jest rzeczywiście minimalny obwód razem z zaciskiem ? Byłabym bardzo wdzięczna :) Quote
nadira Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Wątek coś ostatnio przymiera, więc dla podtrzymania jego życia chwalimy się naszym nowym Superdogiem ;) Quote
*Monia* Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Czy ktoś z was ma może obrożę Lupine w wersji martingale rozmiar 2,5 cm 38-55 cm i mógłby zmierzyć, jaki jest rzeczywiście minimalny obwód razem z zaciskiem ? Byłabym bardzo wdzięczna :) Ja mam, gdzieś na dnie leżą ale jeśli Ci zależy na dokładnym co do cm wymiarze to mogę odgrzebać ;). Na pewno mają ciut mniej niż 38 cm, wydaje mi się że jaszczurki miały około 35. Quote
gops Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Może ma ktoś obroże z rossmana świecącą w pingwinki ? Wczoraj oglądałam , wydaje się bardzo fajna tylko są w jednym rozmiarze a ja nie wzięłam centymetra i wolałabym z nim nie wracać tam :p Może ktoś ma i podał by mi największy obwód na jaki można zapiąć obroże ? Quote
Kajusza Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 zapraszam na bazarek z obrożami od El PErro, SuperDog, Dogseepd, Kudlaty art i wiele innych https://www.facebook.com/events/724059147680889/?ref=ts&fref=ts Quote
Recommended Posts