Naklejka Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='nadira']A jakiego szukasz kolorku? Bo mam na sprzedaż czarno- zielone w rozmiarze M/L (też jestem z Katowic, więc koszt przesyłki by odpadł ;) )[/QUOTE] Serio jesteś z Kato? I ja tego nie wiem? Szczególnie, że masz chodziaka... :placz: Nie chcesz iść na wspólny spacer? :cool3: Omry, super są te szelki! Pewnie strasznie się brudzą? Współczuję szorowania :eviltong: Iza, szeleczki na Jance leżą super! A Janka jak zawsze urocza :loveu: Quote
nadira Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Naklejka']Serio jesteś z Kato? I ja tego nie wiem? Szczególnie, że masz chodziaka... :placz: Nie chcesz iść na wspólny spacer? :cool3: [/QUOTE] Serio serio ;) a od paru dni mieszkamy prawie w centrum, więc zapraszam na spacerek do parku chorzowskiego lub Kościuszki :) ...żeby nie było offa- czy szelki pasowe Juliusa rozm.0 i rozm.1 różnią się szerokością? planuję kupic, mój pies mieści się w obu zakresach, a różnica w cenie spora, więc nie wiem, który rozmiar brac :( Quote
Kesja Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='nadira']A jakiego szukasz kolorku? Bo mam na sprzedaż czarno- zielone w rozmiarze M/L (też jestem z Katowic, więc koszt przesyłki by odpadł ;) )[/QUOTE] Nie wiem czemu nie zauważyłam twojego posta:evil_lol: Ja właśnie czarno zielone bym chciała, odezwę się na pw jak będę mieć kaskę;) A one są używane? Ps. na spacerek w chorzowskim też jesteśmy chętne, tyle że jutro na dwa tygodnie jedziemy się wsić, więc my jak coś w drugiej połowie sierpnia chętnie;) Quote
nadira Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Kesja']Nie wiem czemu nie zauważyłam twojego posta:evil_lol: Ja właśnie czarno zielone bym chciała, odezwę się na pw jak będę mieć kaskę;) A one są używane? Ps. na spacerek w chorzowskim też jesteśmy chętne, tyle że jutro na dwa tygodnie jedziemy się wsić, więc my jak coś w drugiej połowie sierpnia chętnie;)[/QUOTE] Założone parę razy, jak nowe. Stwierdziłam,że trochę małe i kupiłam L-kę. Quote
Kesja Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='nadira']Założone parę razy, jak nowe. Stwierdziłam,że trochę małe i kupiłam L-kę.[/QUOTE] Dzięki za info, dalej już się będziemy na pw kontaktować, coby nie robić offa;) Wiecie może czy gadżeciaki zrobią mi obrożę jak im wyślę swoją tasiemkę? Chciałabym z neoprenem, a go raczej sama nie kupię i nie uszyję... Quote
kalyna Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Talia']Ja bym brała ManMata :)[/QUOTE] W sumie to wybrałam... pako dog :) MM ostatecznie dla mnie są droższe, szersze i krótsze :evil_lol: Jak przyjadą to na na pewno się pochwalę ;) Quote
Harley Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Kesja'] Wiecie może czy gadżeciaki zrobią mi obrożę jak im wyślę swoją tasiemkę? Chciałabym z neoprenem, a go raczej sama nie kupię i nie uszyję...[/QUOTE] Zrobią, pytałam ich niedawno o szelki z przysłaną tasiemką. Quote
Wola istnienia. Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Nie wiem czy mogę tutaj, ale: KUPIE SMYCZ AUTOMATYCZNĄ DO 40-50 KG, DŁUGOŚĆ 5 M. Jeśli to nie to miejsce, to powiedźcie, usunę. :) ps. Nie, smycz nie dla mojego szczyla, koleżanka poszukuje :) EDIT: udało mi się ją przekonać do zwykłej smyczy 3 m. Przepraszam za zamieszanie. :oops: Edited August 1, 2014 by Wola istnienia. Quote
angineuuka Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 w przyszłym tygodniu powinien przyjść furkidz, to pochwalę się naszymi wszystkimi nowościami :smile: :lol: Quote
Kesja Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Harley']Zrobią, pytałam ich niedawno o szelki z przysłaną tasiemką.[/QUOTE] Dobrze wiedzieć, dzięki! :) Quote
Ewa&Duffel Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Czy dobrze pamietam, ze ktoś tu kiedyś wstawiał zdjęcia psa w zielonej obrozy Hurtty i miał do tego smycz limonkowa z Rogza ? Nie moge znalezc tych fotek... Quote
85llola Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ma ktoś może smycz z Lupine i może mi powiedzieć czy rączka jest sztywna, czy miękka? Quote
Talia Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ja miałam i rączka w porównaniu do całej smyczy była bardzo przyjemna w dotyku. Quote
Wola istnienia. Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Mam nadzieje, że wybaczycie spam, ale: KUPIE SMYCZ 3 M :) Quote
Harley Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) [quote name='Wola istnienia.']Mam nadzieje, że wybaczycie spam, ale: KUPIE SMYCZ 3 M :) A wątek "Oddam, kupię, sprzedam..." w tym samym dziale? :mad: http://www.dogomania.pl/forum/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupię-psie-akcesoria Edited August 2, 2014 by Harley Quote
Wola istnienia. Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='Harley']A wątek "Oddam, kupię, sprzedam..." w tym samym dziale? :mad: http://www.dogomania.pl/forum/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupię-psie-akcesoria Bardzo przepraszam i już usuwam! :oops: Edit: ....tylko jak usunąć, hm? :lol: Quote
Dogha Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='Ewa&Duffel']Czy dobrze pamietam, ze ktoś tu kiedyś wstawiał zdjęcia psa w zielonej obrozy Hurtty i miał do tego smycz limonkowa z Rogza ? Nie moge znalezc tych fotek...[/QUOTE] Dobrze pamiętasz :) To ja. Zrobię jutro jakieś fotki i wstawie. Ogółem u nas w Hurtte obrodziło teraz, to będą fotki. Quote
Dink Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Możecie doradzić mi gdzie mogę kupić zwykłą smycz przepinaną o szerokości 1,5 -2 cm z niebyt dużym karabińczykiem (dla małego psa) Quote
angineuuka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 nie masz u siebie w zoologu? furkidz ma, DS, el perro, eko pies ;) http://eko-pies.pl/pl/p/Smycz-NR-przepinana-100-200-cm/483 Quote
Ewa&Duffel Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Dogha']Dobrze pamiętasz :) To ja. Zrobię jutro jakieś fotki i wstawie. Ogółem u nas w Hurtte obrodziło teraz, to będą fotki.[/QUOTE] Dzięki :) czekam niecierpliwie :) Quote
Dink Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Angi']nie masz u siebie w zoologu? furkidz ma, DS, el perro, eko pies ;) http://eko-pies.pl/pl/p/Smycz-NR-przepinana-100-200-cm/483 Dzięki za odpowiedź, w zoologu koło mnie były same nieprzepinane, a po innych nie mam za bardzo kiedy chodzić, chcę zamówić przez neta Quote
XdamianX Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Czy linki treningowe z Trixie są trwałe? Kto je miał, czy jak pies potrze o drzewo to się nie przetrze? http://p.animalia.pl/img/produkty/zoomy/trixie/19761.jpg Quote
Harley Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ja bym się przy tej lince martwiła, że jak złapiesz ręką(nawet w rękawiczce) to Cię oparzy/otrze, a przy przydepnięciu nogą może się wyśliznąć spod buta. Ale nie używałam, tylko macałam w sklepie - wydały mi się za cienkie. Quote
weszka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Przy lince to ważne żeby nie parzyła rąk i była "hamowalna". Ja ostatnio do tropienia kupiłam w zooplusie linkę Bio-thane i jestem bardzo zadowolona, a na spacery dla uciekinierki mam nowość z Ami Play podgumowaną od siebie z eko-psa http://eko-pies.pl/pl/p/RUBBER-smycze-i-linki/781 Quote
Harley Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ja mam taśmę nylonową 30 metrów z allegro jako linkę treningową. Łapanie jej ręką mogłoby się źle skończyć, zawsze przydeptuję. Żeby poprawić hamowanie po prostu zawiązałam duży supeł przed końcem linki - przydepnięcie działa bez zarzutu. Zapłaciłam za nią niewiele - ok. 35zł z wysyłką(ponad rok temu). Quote
Recommended Posts