Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nadira']A jakiego szukasz kolorku? Bo mam na sprzedaż czarno- zielone w rozmiarze M/L (też jestem z Katowic, więc koszt przesyłki by odpadł ;) )[/QUOTE]

Serio jesteś z Kato? I ja tego nie wiem? Szczególnie, że masz chodziaka... :placz:
Nie chcesz iść na wspólny spacer? :cool3:

Omry, super są te szelki! Pewnie strasznie się brudzą? Współczuję szorowania :eviltong:
Iza, szeleczki na Jance leżą super! A Janka jak zawsze urocza :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Serio jesteś z Kato? I ja tego nie wiem? Szczególnie, że masz chodziaka... :placz:
Nie chcesz iść na wspólny spacer? :cool3:
[/QUOTE]
Serio serio ;) a od paru dni mieszkamy prawie w centrum, więc zapraszam na spacerek do parku chorzowskiego lub Kościuszki :)
...żeby nie było offa- czy szelki pasowe Juliusa rozm.0 i rozm.1 różnią się szerokością? planuję kupic, mój pies mieści się w obu zakresach, a różnica w cenie spora, więc nie wiem, który rozmiar brac :(

Posted

[quote name='nadira']A jakiego szukasz kolorku? Bo mam na sprzedaż czarno- zielone w rozmiarze M/L (też jestem z Katowic, więc koszt przesyłki by odpadł ;) )[/QUOTE]

Nie wiem czemu nie zauważyłam twojego posta:evil_lol:
Ja właśnie czarno zielone bym chciała, odezwę się na pw jak będę mieć kaskę;) A one są używane?
Ps. na spacerek w chorzowskim też jesteśmy chętne, tyle że jutro na dwa tygodnie jedziemy się wsić, więc my jak coś w drugiej połowie sierpnia chętnie;)

Posted

[quote name='Kesja']Nie wiem czemu nie zauważyłam twojego posta:evil_lol:
Ja właśnie czarno zielone bym chciała, odezwę się na pw jak będę mieć kaskę;) A one są używane?
Ps. na spacerek w chorzowskim też jesteśmy chętne, tyle że jutro na dwa tygodnie jedziemy się wsić, więc my jak coś w drugiej połowie sierpnia chętnie;)[/QUOTE]
Założone parę razy, jak nowe. Stwierdziłam,że trochę małe i kupiłam L-kę.

Posted

[quote name='nadira']Założone parę razy, jak nowe. Stwierdziłam,że trochę małe i kupiłam L-kę.[/QUOTE]

Dzięki za info, dalej już się będziemy na pw kontaktować, coby nie robić offa;)
Wiecie może czy gadżeciaki zrobią mi obrożę jak im wyślę swoją tasiemkę? Chciałabym z neoprenem, a go raczej sama nie kupię i nie uszyję...

Posted

[quote name='Talia']Ja bym brała ManMata :)[/QUOTE]

W sumie to wybrałam... pako dog :)

MM ostatecznie dla mnie są droższe, szersze i krótsze :evil_lol:

Jak przyjadą to na na pewno się pochwalę ;)

Posted

[quote name='Kesja']
Wiecie może czy gadżeciaki zrobią mi obrożę jak im wyślę swoją tasiemkę? Chciałabym z neoprenem, a go raczej sama nie kupię i nie uszyję...[/QUOTE]

Zrobią, pytałam ich niedawno o szelki z przysłaną tasiemką.

Posted (edited)

Nie wiem czy mogę tutaj, ale:
KUPIE SMYCZ AUTOMATYCZNĄ DO 40-50 KG, DŁUGOŚĆ 5 M.

Jeśli to nie to miejsce, to powiedźcie, usunę. :)

ps. Nie, smycz nie dla mojego szczyla, koleżanka poszukuje :)

EDIT: udało mi się ją przekonać do zwykłej smyczy 3 m. Przepraszam za zamieszanie. :oops:

Edited by Wola istnienia.
Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Czy dobrze pamietam, ze ktoś tu kiedyś wstawiał zdjęcia psa w zielonej obrozy Hurtty i miał do tego smycz limonkowa z Rogza ? Nie moge znalezc tych fotek...[/QUOTE]
Dobrze pamiętasz :) To ja. Zrobię jutro jakieś fotki i wstawie. Ogółem u nas w Hurtte obrodziło teraz, to będą fotki.

Posted

Możecie doradzić mi gdzie mogę kupić zwykłą smycz przepinaną o szerokości 1,5 -2 cm z niebyt dużym karabińczykiem (dla małego psa)

Posted

[quote name='Dogha']Dobrze pamiętasz :) To ja. Zrobię jutro jakieś fotki i wstawie. Ogółem u nas w Hurtte obrodziło teraz, to będą fotki.[/QUOTE]
Dzięki :) czekam niecierpliwie :)

Posted

Ja bym się przy tej lince martwiła, że jak złapiesz ręką(nawet w rękawiczce) to Cię oparzy/otrze, a przy przydepnięciu nogą może się wyśliznąć spod buta. Ale nie używałam, tylko macałam w sklepie - wydały mi się za cienkie.

Posted

Ja mam taśmę nylonową 30 metrów z allegro jako linkę treningową. Łapanie jej ręką mogłoby się źle skończyć, zawsze przydeptuję. Żeby poprawić hamowanie po prostu zawiązałam duży supeł przed końcem linki - przydepnięcie działa bez zarzutu. Zapłaciłam za nią niewiele - ok. 35zł z wysyłką(ponad rok temu).