.Agata. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Wiem,wiem, odnosiłam się do postu Niewyspanej ;) najtańsze rogzy to można spotkać na allegro, smycze po 25-30zł są często :D Quote
Illusion Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Szkoda, że tyllko na klips, szukam od jakiegoś czasu limonkowego zacisku i nic. (też sugerowałam im rogzy :evil_lol:) Quote
IZMADO Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Głupia rozmiarówka tego Rogza, mój pies ma w szyjce 32-35 cm... :placz: Quote
Talia Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Też tego nie lubię, dlatego sprzedałam wszystkie rogzy. 2cm ginęły na moim psie. Quote
ImNotAStupidBlonde Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='Talia']Chodzi mi o serie Vario http://www.flexi.de/de/produkte/vario/vario-gurt-leinen/ My mamy Vario i jest świetna:) Od 3 miesiecy codziennnie na spacerach, nic sie z nia nie dzieje, mechanizm działa dalej. Tylko z tego regulowania rączki nie korzystamy. Zbędny bajer. Quote
Talia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 ImNotAStupidBlonde napisał(a):My mamy Vario i jest świetna:) Od 3 miesiecy codziennnie na spacerach, nic sie z nia nie dzieje, mechanizm działa dalej. Tylko z tego regulowania rączki nie korzystamy. Zbędny bajer. Dzięki za opinie. Ja właśnie się co raz bardziej zastanawiam nad nią. Jeszcze nawet kolor nie wybrany :oops: Quote
ImNotAStupidBlonde Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Ja swoją kupowałam w tajemnicy przed chłopakiem i mam różowo-szarą :loveu: Jak zobaczył to stwierdził, że on nie jest pedał i z psem nie będzie więcej na spacer wychodził:D Ale jest tak wygodna w użyciu, że chodzi z różową:) To mówi samo za siebie. Quote
razed_in_black Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 ImNotAStupidBlonde napisał(a):My mamy Vario i jest świetna:) Od 3 miesiecy codziennnie na spacerach, nic sie z nia nie dzieje, mechanizm działa dalej. Tylko z tego regulowania rączki nie korzystamy. Zbędny bajer. vario jest super :) najlepsza smycz automatyczna jaką miałam, wygodna, mechanizm bardzo dobrze działa, no i gadżety :D pojemnik na woreczki cudooooo już żadne etui mi nie dynda ;) i bardzo fajna jest końcówka z amortyzatorem :) na jesień może kupię jeszcze świecącą :) Quote
katasza1 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Oo super ze chwalicie vario, bo mi mama kupila i zobacze ja dopiero w lipcu. Chcialam dokupic druga ale nigdzie nie moge znalezc 8 metrowej :( Quote
vege* Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 katasza1 napisał(a):Oo super ze chwalicie vario, bo mi mama kupila i zobacze ja dopiero w lipcu. Chcialam dokupic druga ale nigdzie nie moge znalezc 8 metrowej :( Na allegro są :) Quote
angineuuka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 omd będzie na wystawie w Krk.. :lol: chyba wrócimy z nowa obrożą :p Quote
anostek Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Angi napisał(a):omd będzie na wystawie w Krk.. :lol: chyba wrócimy z nowa obrożą :p Ja planuję wrócić ze smyczą smooth&silky :lol: Kupuję ją dobrych kilka miesięcy i pora to sfinalizować ;) Quote
Talia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Mnie niedługo czeka wystawa w Szczecinie - głupio zrobili w ostatni weekend czerwca, przed wypłatą... :shake: Nie będzie jedzenia. Quote
anostek Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Talia napisał(a):Mnie niedługo czeka wystawa w Szczecinie - głupio zrobili w ostatni weekend czerwca, przed wypłatą... :shake: Nie będzie jedzenia. He he... Ja wypłatę mam 10-tego ;-) Quote
Talia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Trudno i tak coś kupię :razz: Chociaż jakąś małą pierdołę dla młodej :eviltong: Quote
zahirka11 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 co polecilibyście dla tego pana? http://i61.tinypic.com/wmcsog.jpg myślałam nad tą granatową obróżką, ale może ktoś jeszcze jakieś ma pomysły? ;) Quote
ImNotAStupidBlonde Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 granatowa jest super:) będzie się ładnie odznaczać;) Quote
omry Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Zrobiłam właśnie pierwsze ubraniowe zakupy dla psów od ponad roku spokojnie :evil_lol: No, pomijając łańcuszek za 15 zł, który Iwan dostał kilka tygodni temu :lol: W Superdogu What dla Kury i długo planowana Rasta dla Iwana i dla Kury. W Furkidz zamówiłam guardy Dolly the Sheep dla Tekili i dla każdego po tej nowej adresówce. Tymczasem mój przystojny dziadziuś w swoim łańcuszku :razz: Quote
gops Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Zaszalałaś Paula :) Iwan super wygląda w łańcuszku , i widzę że odblaski z foresto się na nim nadal trzymają ;) Do nas doszła obroża Bellomania sport , i znowu muszę to napisać . Jakościowo i wyglądowo lepsza niż Ezy dog . Mam od Bellomani i obroże i szelki i obie rzeczy nie porównywalnie lepsze od Ezy doga . Quote
toyota Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 gops napisał(a): Do nas doszła obroża Bellomania sport , i znowu muszę to napisać . Jakościowo i wyglądowo lepsza niż Ezy dog . Mam od Bellomani i obroże i szelki i obie rzeczy nie porównywalnie lepsze od Ezy doga . A gdzie zamawiałaś ? Quote
gops Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 toyota napisał(a):A gdzie zamawiałaś ? Udało mi się obie rzeczy dostać z drugiej ręki , jednak wiem że z bellomanią czasami stoją na większych wystawach . Rok temu w Łodzi np. stali tylko wtedy przeraziła mnie cena tych rzeczy i nic nie kupiłam (potem żałowałam bo bardzo mi się podobały od razu), teraz wiem że warto . I pewnie na jednej obroży z bellomani się nie skończy , niech tylko pojade na jakąś wystawe i ich dorwe , wtedy skusiłabym się na zebre lub panterke . Bo te co mam są z seri sport . Quote
toyota Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 A już myślałam, że gdzieś są ;). Kiedyś podobno były w TK Maxxie. Quote
gops Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 toyota napisał(a):A już myślałam, że gdzieś są ;). Kiedyś podobno były w TK Maxxie. Małe rozmiary już z dwa razy widziałam na facebooku na stronie sprzedam/kupię także warto tam zaglądać . Quote
Recommended Posts