angineuuka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 nie pamiętam kto, ale ktoś z dogo miał pitmana o szerokości 2,5 :) szytą na prośbę :D Napisz do nich e-maila :D Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Angi']nie pamiętam kto, ale ktoś z dogo miał pitmana o szerokości 2,5 :) szytą na prośbę :D Napisz do nich e-maila :D[/QUOTE] No bo przeciez sa pitmany o szerokosci 2.5cm ale tu chodzi o to ze jak maja obroze 5cm to nie zawsze bedzie taka sama w innych szerokosciach ;) Quote
angineuuka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Vailet']No bo przeciez sa pitmany o szerokosci 2.5cm ale tu chodzi o to ze jak maja obroze 5cm to nie zawsze bedzie taka sama w innych szerokosciach ;)[/QUOTE] ale e-maila napisać może :evil_lol: Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Angi']ale e-maila napisać może :evil_lol:[/QUOTE] Moze wszystko! :lol: Quote
marta1624 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Nasze nowości (sorki za jakość ;)) A czekam jeszcze na obrożę i 2 pary szelek od DS :mdleje: Quote
Onomato-Peja Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 marta1624 - ło matko! Nie za dużo tych szelek? :D [quote name='katasza1']Chodzilo mi o skorzane ;) ale juz widze ze nie da rady. Buuu mam za male psy. Musze oddac i kupic sobie cos co wyglada jak pies a nie chomik :P Napisz do nich. :) Często ludzie zamawiali pitmany w innych szerokościach niż podane na stronie. Tzn obroże skórzaną 4cm brali w wariancie 3cm itp. Sama mam 4cm Pitmana, który na ich stronie ma 5cm. ;) A my wozimy się od dziś w 2.5cm. :lol: Czas na emeryturę! Taka oto szmatka za dychę Mechaci się szybciej niż rogzy z ozdobną tasiemką, ale za taką cenę... Mało mnie to obchodzi. :lol: Quote
angineuuka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 http://i57.tinypic.com/w0tc9v.jpg przód nie za nisko? :D Quote
katasza1 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 O, dzieki! W takim razie napisze. Widzialam na stronie ze w gotowcach najciensze maja 3 cm, dlatego myslalam ze cienszych nie robia. Chcialam zamawiac huntera ale troche mi szkoda kasy :P Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Vailet']do oponki lepiej kupic sledy czy do uciagu z tym rozdzielaczem? wiecie gdzie jakos tanio kupie?[/QUOTE] ????????????????????????? Quote
marta1624 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Onomato-Peja trochę dużo, ale oprócz Trixie Fusion inne szyte w produkcji własnej, więc wyszło mi 20zł/szt ;) Poza tym sądząc po tym wątku nigdy nie jest za dużo :lol: Angi na zdjęciu może tak wyglądać, na żywo lezą idealnie ;) A już mam ochotę na kolejne :splat: Quote
gops Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='colirya']Zdecydowanie lepiej kupić te z tą belką, ale to nie jest tania rzecz - jak na razie najtańsze, na jakie się natknęłam, to te z El Perro.[/QUOTE] Ja kupowałam dużo taniej niż ma el perro , jakby ktoś chciał namiar to na pw . Quote
kasia_1982 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 wie ktos gdzie moge kupic material w psie lapki o ten dokladnie http://ecx.images-amazon.com/images/I/61ygVPl%2BpJL._AA160_.jpg moze ktos z was trafil przypadkiem? Kupilam podobny ale chce dokladnie taki :) do projektu nie zwiazanego z psimi akcesoriami :) Quote
Robokalipsa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Vailet do uciągu tylko takie : Ja je kupiłam za 70zł używane. Quote
cockermanka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='kasia_1982']kto robi obroze w psie lapki? mialam jedna z dogStyle ale moze wzielabym od kogos innego. Dawno tu nie zaglalam i widze ze jest duzo nowych HM Ja mam psie łapki ;) Ale generalnie robię max 2 cm szerokości... Quote
kasia_1982 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 2cm to troszke dla nas za malo. I nie lubie klamer - tylko zaciski. One sa odblaskowe? Quote
cockermanka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Nie są odblaskowe. 2,5 cm półzaciskowa byłaby możliwa do uszycia. ale na czarnej taśmie,bo taką mam fajną rurową ;) Quote
Karro Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Na początku wydawało mi się, że Cesar wygląda w tej obroży jak w kołnierzu ortopedycznym. Ale chyba się przyzwyczaiłam :evil_lol: Martis. Z obroży jestem zadowolona, porządnie wykonana. I wiem, że Cesar mi jej nie zniszczy zbyt szybko, a przynajmniej tak mi się wydaje :) Quote
socurek Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Wiecie może, kto z HM może mi uszyć śliczne dziewczęce guardy z hafcikiem w niewygórowanej cenie? Quote
Robokalipsa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Cezar wygląda bardzo fajnie :loveu: Kolorek idealnie dopasowany,szerokość jak dla mnie też - ja lubię szerokie obroże :diabloti: Quote
dance_macabre Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Zamówiłam rudej szelki hurtta żółte, fajnie że nie jestem pewna ani koloru ani rozmiaru ;) Quote
rashelek Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Wiecie może, czy DogStajle są na jakimś majówkowym urlopie i kiedy wracają? :) Quote
Molowe Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Tak z tego co wiem to Dogstyle dopiero dzisiaj wróciło z majówkowego wyjazdu :) Quote
Cheri Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Czy orientuje się ktoś może, jak to jest z obrożami z furkidza? Czytałam gdzieś, że po kilku praniach kolor blednieje. Nie wiem na ile to prawda, więc wolałam się upewnić przed zakupem ;) Quote
Pawss Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Cheri']Czy orientuje się ktoś może, jak to jest z obrożami z furkidza? Czytałam gdzieś, że po kilku praniach kolor blednieje. Nie wiem na ile to prawda, więc wolałam się upewnić przed zakupem ;)[/QUOTE] Ja swoją prałam w rękach i kolor nie zeszedł ,a materiał się nie zmechacił. Gdy była mokra była trochę bladsza ,ale gdy wyschła to kolory były jak dawniej :) Quote
Recommended Posts