Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']nie pamiętam kto, ale ktoś z dogo miał pitmana o szerokości 2,5 :) szytą na prośbę :D
Napisz do nich e-maila :D[/QUOTE]

No bo przeciez sa pitmany o szerokosci 2.5cm ale tu chodzi o to ze jak maja obroze 5cm to nie zawsze bedzie taka sama w innych szerokosciach ;)

Posted

[quote name='Vailet']No bo przeciez sa pitmany o szerokosci 2.5cm ale tu chodzi o to ze jak maja obroze 5cm to nie zawsze bedzie taka sama w innych szerokosciach ;)[/QUOTE]

ale e-maila napisać może :evil_lol:

Posted

marta1624 - ło matko! Nie za dużo tych szelek? :D

[quote name='katasza1']Chodzilo mi o skorzane ;) ale juz widze ze nie da rady.

Buuu mam za male psy. Musze oddac i kupic sobie cos co wyglada jak pies a nie chomik :P

Napisz do nich. :) Często ludzie zamawiali pitmany w innych szerokościach niż podane na stronie. Tzn obroże skórzaną 4cm brali w wariancie 3cm itp.
Sama mam 4cm Pitmana, który na ich stronie ma 5cm. ;)

A my wozimy się od dziś w 2.5cm. :lol: Czas na emeryturę!
Taka oto szmatka za dychę

Mechaci się szybciej niż rogzy z ozdobną tasiemką, ale za taką cenę... Mało mnie to obchodzi. :lol:

Posted

O, dzieki! W takim razie napisze. Widzialam na stronie ze w gotowcach najciensze maja 3 cm, dlatego myslalam ze cienszych nie robia.

Chcialam zamawiac huntera ale troche mi szkoda kasy :P

Posted

[quote name='Vailet']do oponki lepiej kupic sledy czy do uciagu z tym rozdzielaczem? wiecie gdzie jakos tanio kupie?[/QUOTE]

?????????????????????????

Posted

Onomato-Peja trochę dużo, ale oprócz Trixie Fusion inne szyte w produkcji własnej, więc wyszło mi 20zł/szt ;) Poza tym sądząc po tym wątku nigdy nie jest za dużo :lol:

Angi na zdjęciu może tak wyglądać, na żywo lezą idealnie ;)

A już mam ochotę na kolejne :splat:

Posted

[quote name='colirya']Zdecydowanie lepiej kupić te z tą belką, ale to nie jest tania rzecz - jak na razie najtańsze, na jakie się natknęłam, to te z El Perro.[/QUOTE]
Ja kupowałam dużo taniej niż ma el perro , jakby ktoś chciał namiar to na pw .

Posted

[quote name='kasia_1982']kto robi obroze w psie lapki? mialam jedna z dogStyle ale moze wzielabym od kogos innego. Dawno tu nie zaglalam i widze ze jest duzo nowych HM
Ja mam psie łapki ;)
Ale generalnie robię max 2 cm szerokości...

Posted

Na początku wydawało mi się, że Cesar wygląda w tej obroży jak w kołnierzu ortopedycznym. Ale chyba się przyzwyczaiłam :evil_lol:
Martis.

Z obroży jestem zadowolona, porządnie wykonana. I wiem, że Cesar mi jej nie zniszczy zbyt szybko, a przynajmniej tak mi się wydaje :)

Posted

Czy orientuje się ktoś może, jak to jest z obrożami z furkidza? Czytałam gdzieś, że po kilku praniach kolor blednieje. Nie wiem na ile to prawda, więc wolałam się upewnić przed zakupem ;)

Posted

[quote name='Cheri']Czy orientuje się ktoś może, jak to jest z obrożami z furkidza? Czytałam gdzieś, że po kilku praniach kolor blednieje. Nie wiem na ile to prawda, więc wolałam się upewnić przed zakupem ;)[/QUOTE]

Ja swoją prałam w rękach i kolor nie zeszedł ,a materiał się nie zmechacił. Gdy była mokra była trochę bladsza ,ale gdy wyschła to kolory były jak dawniej :)