Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Melissa1987']

Harley, zgadza się polski produkt nie będzie kosztował 5 zł, ale też nie 100 zł jak jakiś "hamerykański" :P.
Polska obroża może kosztować dwadzieście kilka, trzydzieści złotych, ale za taki porządny produkt z przyjemnością wydam taką kwotę.
Dzięki za podpowiedź z gadżeciakami, już do nich napisałam, mam nadzieję, że da radę zrobić taki haft jaki mnie interesuje, bo jest nieco skomplikowany :).

Haftowane obroże z gadżeciaków na allegro kosztują 35zł - przez fb pewnie taniej. Ja zamawiałam u nich szelki i zapłaciłam coś koło 70zł. Teraz przymierzam się do kolejnych, moje pomysły wycenili na 80zł - jestem bardzo zadowolona z wcześniejszych i jak tylko odłożę kasę to będę zamawiać.

Posted

[quote name='Karoola']Co ten pasek robi na lewym boku? :eviltong: Nie da się go przesunąć na mostek?[/QUOTE]

da się :evil_lol: zrobiłam nowe foty ale nie wyszły zbytnio, więc udajmy, że tego paska tam nie ma :evil_lol:

Posted (edited)

Dziś odebrałam szelki Trixie z serii premium. Miały być brązowe, przywieźli beżowo-szare, ale już machnęłam ręką, bo nie chciało mi się czekać do po-świętach.
Taśma jest bardzo fajna, cieszę się, że kupiłam je zamiast Rogzów. Trochę drażnią zatrzaski, bo nie dość, że są dwa (a są dość masywne), to ciężko je się zapina. Szelki są w miarę śliskie więc przekręcają się jak szalone, ale taśma jest przyjemna w dotyku i nieprzesadnie gruba, więc podjeżdżanie paska mostkowego pod pachy nie denerwuje mnie tak jak np. w OMP. Ogólnie udany zakup, przydadzą nam się i będę ich używała na pewno nie tylko na tym wyjeździe, na który je kupiłam, ale też na codzienne spacery. Odnoszę wrażenie, że psu jest w nich wygodnie. Jak się trochę podniszczą (bo wydaje mi się, że taśma jest podatna na mechacenie), to kupimy inny kolor - w końcu są tanie.

Edited by Hill.
Posted

Heej! Wiecie może gdzie w necie lub Warszawie kupię różowa taśmę nośną lub inne fajne kolorki o szerokości 20mm?
A także gdzie mogę dostać okucia zgrzewane i klamry profilowane (widziałam na pethardware ale trzeba zamawiać dużą ilość)..

Ktoś? Coś?

Posted

Kurde, przez Ciebie coraz bardziej podobaja mi sie manchesterki. Mam nadzieje, ze wystarczy mi zycia na wszystkie moje ukochane rasy :P

Zaby z omp tez za mna chodza, ale sa takie drogie ze chyba sobie daruje...

Posted

[quote name='lucky23']Heej! Wiecie może gdzie w necie lub Warszawie kupię różowa taśmę nośną lub inne fajne kolorki o szerokości 20mm?
A także gdzie mogę dostać okucia zgrzewane i klamry profilowane (widziałam na pethardware ale trzeba zamawiać dużą ilość)..

Ktoś? Coś?

Ja zamówiłam taśmę na allegro tutaj: http://allegro.pl/tasma-parciana-nosna-szer-2-cm-20-mm-20-kolorow-i4135142956.html

I serdecznie polecam. Bardzo szybka wysyłka, na drugi dzień kurier był u mnie z taśmami i eko ;)

Posted

Wlasnie, jak to jest z tymi szerokosciami, bo ja chce ta pojedyncza a takie sa tylko 12mm chyba ze zle patrze, ale pisze ze 12mm pojedyncza to s-xl I nie wiem czy karabinczyk mi wytrzyma czy nie