Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasi i Lena']80 raczej na pewno by były za duże. One są dobre na około 20 kg psa:) Moja jedna ma 70cm. Też bym się nie obraziła jakby pasek był odrobinę dłuższy ale ogólnie leżą idealnie. Druga też ma 70cm ale z innej serii i są sporo mniejsze.
Czekam na fotki na piesku.
Mój skrajnie niewspółpracujący pies :evil_lol: focie telefonem, więc słabe ;) ale już mi się nie chciało wyciągać lustra ;)

Posted

[quote name='Korenia']Mój skrajnie niewspółpracujący pies :evil_lol: focie telefonem, więc słabe ;) ale już mi się nie chciało wyciągać lustra ;)

Idealnie pasują :) U nas pasek wygląda podobnie, może nawet nieco bliżej pach. Jednak w pachy się nie wbija. Na fotce mój pies jeszcze nie zaczął zarastać futrem na zimę, teraz tylej obręczy prawie nie widać z pod futra :D

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Idealnie pasują :) U nas pasek wygląda podobnie, może nawet nieco bliżej pach. Jednak w pachy się nie wbija. Na fotce mój pies jeszcze nie zaczął zarastać futrem na zimę, teraz tylej obręczy prawie nie widać z pod futra :D

jaki macie rozmiar?

Posted

[quote name='Kasi i Lena']70cm. Druga suka też ma 70cm ale z tej serii z napisami na całych szelkach i one mają sporo mniejszą przednią obręcz.[/QUOTE]

Dzięki ;)

Posted

A jaki obwód klatki piersiowej mają Wasze psy? Bo kurcze mi z moich wyliczeń z tabelki Hurrty wychodzi, że dla mojej powinnam mieć rozmiar 60 tych szelek, a nie wydaje się mi drobniejsza od Waszych psów.