Kasia i Teodora Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Czy ktoś z Was zamawiał ostatnio coś z ActivDog? Jeśli tak, to możecie powiedzieć mi ile czekaliście? Quote
bluess Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 gops napisał(a):W firmach hand made czekanie 2 tyg i więcej to ostatnio norma ,fakt powinni uprzedzać . Ostatnio kilka razy czekałam ponad 2 tygodnie. Niestety widocznie tak dużo kupujących mieli przed wami . Nikogo nie tłumacze , tylko zastanawiające jest to że jest tyle firm szyjących i wszędzie kolejki :) ja uważam,że mimo wszystko warto poczekać,lubię ich akcesoria,są bardzo solidne Quote
IZMADO Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Kasia i Teodora napisał(a):Czy ktoś z Was zamawiał ostatnio coś z ActivDog? Jeśli tak, to możecie powiedzieć mi ile czekaliście? Ja próbowałam złożyć zamówienie, ale moje pytanie o smycz pozostaje bez odpowiedzi. Wysłałam maila już dwa razy, niedługo minie drugi tydzień jak czekam na odpowiedź. Quote
BBeta Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='IZMADO']Ja próbowałam złożyć zamówienie, ale moje pytanie o smycz pozostaje bez odpowiedzi. Wysłałam maila już dwa razy, niedługo minie drugi tydzień jak czekam na odpowiedź. http://www.activdog.pl/wzorypatterns/ "UWAGA – OD 12 SIERPNIA do 2 WRZEŚNIA JESTEŚMY POZA ZASIĘGIEM. ZAPRASZAMY PONOWNIE WE WRZEŚNIU. na wszystkie listy przesłane w tym czasie, odpowiemy na początku września." Quote
lucky23 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Oh my pet ma 1,5cm turkus ;) http://www.ohmypet.pl/OhMyDog/Produkt/obroze-na-klamre,kgi/twoj-projekt-obroza-na-klamre,pedb Okej, dzięki, ale obawiam się że na moja księżniczkę będzie za duża :( Quote
rashelek Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jara napisał(a):Pierwszy i ostatni raz zamówię coś z DS. Zakupiłam dwie obroże i dwie smycze 9 sierpnia. Po dziś dzień nie mam towaru. Owszem, byli na urlopie, ale od zakończenia urlopu do dziś minęło prawie 2 tygodnie, a 120zł nie chodzi piechotą. Napisz do nich na FB albo tutaj pw do Marty, bo to faktycznie bardzo dziwne, może wysłali a zginęło na poczcie? Koniecznie zapytaj! Quote
Jara Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Z firm hand made zamawialam tylko w Los Ferros i nigdy nie czekalam dluzej niz tydzien, obroze sa takiej jakosci, ze po 2,5 roku wygladaja jak nowe. Niestety LF juz nie funkconuje. Mam nadzieje, ze towar dojdzie w tym tygodniu. Quote
razed_in_black Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ja na szelki z DS czekałam 3 tygodnie, na jedną obrożę z około 2 tyg., a na obrożę hurtta stajl tydzień, ale jak dla mnie rzeczy są tak świetne, że warto czekać Quote
gops Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jara napisał(a):Z firm hand made zamawialam tylko w Los Ferros i nigdy nie czekalam dluzej niz tydzien, obroze sa takiej jakosci, ze po 2,5 roku wygladaja jak nowe. Niestety LF juz nie funkconuje. Mam nadzieje, ze towar dojdzie w tym tygodniu. To co innego , ona nie miała tylu klientów na pewno . DS mają bardzo dużo zamówień , znacznie więcej to na pewno . Mam nadzieję że będziesz zadowolona z ich rzeczy, ja jestem. Quote
WEIMAR Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Czekunia napisał(a):Masz chyba problem ze wzrokiem, człowieku :lol: Zdjęcia nie usunęłam i nie zamierzam, bo nie mam powodu. Już Ci powiedziałam - skoro tak bardzo dociekasz, dlaczego mój pies jest wychudzony, to poszukaj na forum, na pewno znajdziesz odpowiedź. czlowiek zwyczajnie pyta dlaczego pies jest wychudzony i zamiast dostac normalna odpowiedz ze jest przygarniety, po przejsciach to sie go blotem obrzuca.... normalne na tym forum niestety :( Quote
Unbelievable Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 WEIMAR napisał(a):czlowiek zwyczajnie pyta dlaczego pies jest wychudzony i zamiast dostac normalna odpowiedz ze jest przygarniety, po przejsciach to sie go blotem obrzuca.... normalne na tym forum niestety :( :evil_lol: no tak, a jak nie byłby przygarnięty i po przejściach, a dalej za chudy? TOZ? Quote
WEIMAR Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 a_niusia napisał(a):czekunia jej nie karmi i je to, co sama znajduje np. ryjowki. moje pytanie bylo normalne twoja odpowiedz niestety juz nie Quote
WEIMAR Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Unbelievable napisał(a)::evil_lol: no tak, a jak nie byłby przygarnięty i po przejściach, a dalej za chudy? TOZ? moze chory, moze po zabiegu... jest wiele opcji pytanie wynikalo z troski o stan psa a nie checi dopieczenia komus ale wy wszedzie spisek weszycie Quote
Czekunia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 WEIMAR napisał(a):cos na rzeczy chyba jest skoro zdjęcia usunęła Taaak, zwłaszcza to było bardzo kulturalne z Twojej strony, chyba masz mylne pojęcie na temat znaczenia słowa: "normalne". Po pierwsze, jest to wątek obrożowy, więc pytanie należałoby zadać w wiadomości prywatnej, żeby wątku nie zaśmiecać. Po drugie odpowiedziałam Ci kulturalnie, że skoro jesteś zainteresowany, to poszukaj na forum, na co Ty odpowiedziałeś zacytowanym stwierdzeniem. Powiedz mi zatem, kto szuka sensacji? Bo raczej nie my. Quote
WEIMAR Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='Czekunia']Taaak, zwłaszcza to było bardzo kulturalne z Twojej strony, chyba masz mylne pojęcie na temat znaczenia słowa: "normalne". Po pierwsze, jest to wątek obrożowy, więc pytanie należałoby zadać w wiadomości prywatnej, żeby wątku nie zaśmiecać. Po drugie odpowiedziałam Ci kulturalnie, że skoro jesteś zainteresowany, to poszukaj na forum, na co Ty odpowiedziałeś zacytowanym stwierdzeniem. Powiedz mi zatem, kto szuka sensacji? Bo raczej nie my. nie wiem dlaczego ale w pewnym momencie zdjecia wyżlicy przestaly sie wyswietlac potem znowu "wskoczyly" jedno pytanie i jedna odpowiedz nie zasmiecalaby watku watek zasmiecaja wasze uszczypliwe uwagi i sugestia zebym szukal odpowiedzi wsrod milionów postow na forum (Wątków 131,923 Posty 14,610,606) ciekawe ile czasu zajeloby mi przejrzenia setek tysiecy postow zanim trafilbym na odpowiedz.... Quote
angineuuka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Bosze mój, weźcie nie róbcie OT i idźcie sobie na pw... Quote
Beatrx Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 jeszcze żeby ten pies był faktycznie jakiś zabiedzony to można aferę robić, a takto bez przesady:roll: Quote
rika Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 lucky23 napisał(a):Okej, dzięki, ale obawiam się że na moja księżniczkę będzie za duża :( A jaka ona 'duża'? Mój szczyl odkąd go przywieźliśmy (a ważył wtedy 1,6kg) nosi 1,5cm i jest ok ;) Quote
Marchewkowy Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Nasze babeczki już uszyte i w poniedziałek będą wysłane :) Quote
gops Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Marchewkowa odważnie! taki jasny komplet :) Quote
Dioranne Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Nico już 2cm wygląda dobrze, także powoli zastanawiam się nad "hurtta stajl". Jeszcze nie przesądzone kiedy kupimy, ale wiem, że kupię. :evil_lol: Zostaje pomyśleć czy wziąć z PSDD czy DS... Quote
Luzia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Myślałam nad tą hurttą stajl i myślałam, w końcu za namową zadecydowałam że biorę neonową zieleń i turkus :oops: Quote
Recommended Posts