Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulaa. napisał(a):
kurczę, szkoda że zatrzaski są takie wielkie w PSDD :roll: miałam ochotę zamówić Molly Flash, a teraz sama nie wiem. Scoob nosi już tylko obroże na zatrzask

Weź pod uwagę, że to są obroże szerokości 3cm, więc być może w węższych te zatrzaski są mniejsze. Warto napisać do PSDD z zapytaniem :).
Tak jak pisałam wcześniej, mi one nie przeszkadzają, ale pewnie jakbym miała mniejszego psa to nie byłabym już taka zadowolona.

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']to pewnie kocie szelki były :lol:
Koocie? :(

Ale wg. stronki kocie wyglądają tak:

Tyle że były na takie zapięcie:

Ale takiee śliczne są :loveu:
Ale nie będę psa prowadzała w kocich szelkach :placz:

Posted

Hej ;)

ogłaszam się również w tym wątku bo nie wszyscy wchodzą na "jak samodzielnie zrobić obroże" a wiem, że kilka osób ostatnio chciało tasiemki agility :)

Po raz kolejny zbieram zamówienia na tasiemki agility bo ostatnim razem kilka osób się spóźniło :)

Tasiemki będą w Polsce między październikiem a listopadem.

Cena około 10 zł za metr w zależności od kursu waluty.

Kolory które będę zamawiać to:

pierwsze 4 rozmiar 15 mm, 2 pozostałe 25 mm

[FONT=comic sans ms]JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY PROSZĘ O PW Z ILOŚCIĄ I KOLOREM. ZAMÓWIENIA PRZYJMUJE DO KOŃCA MIESIĄCA !!!! [/FONT]

Posted

Ja mam szelki i obrożę podszytą ekoskórą. W przypadku dużo częściej używanych (w bardzo różnych warunkach) szelek nic się z nią nie stało, na obroży, której mój pies nie nosił zbyt często, popękała. Z pewnością zależy od firmy

Posted

Możecie mi powiedzieć kto ma w ofercie wzorek Batmana? narobiłam sobie trochę zaległości ,ze 2 lata temu kupiłam ostatniego Lupinka - trzyma się w naszej skromnej kolekcji najlepiej, a nosi go praktycznie non stop. Szkoda,że nie mają nic interesującego w ofercie, bo przebolałabym nawet tą drastyczną podwyżkę :cool3:
https://lh6.googleusercontent.com/-ZPP85c_EEnE/Uh9hEtWgG1I/AAAAAAAAA-w/5B6IMmbv85Q/s700/r.jpg

Posted

[quote name='Agata_Roki']Możecie mi powiedzieć kto ma w ofercie wzorek Batmana? narobiłam sobie trochę zaległości ,ze 2 lata temu kupiłam ostatniego Lupinka - trzyma się w naszej skromnej kolekcji najlepiej, a nosi go praktycznie non stop. Szkoda,że nie mają nic interesującego w ofercie, bo przebolałabym nawet tą drastyczną podwyżkę :cool3:
https://lh6.googleusercontent.com/-ZPP85c_EEnE/Uh9hEtWgG1I/AAAAAAAAA-w/5B6IMmbv85Q/s700/r.jpg
Bardzo proszę ;) http://kudlatyart.weebly.com/

Guest wolfheart
Posted

ciekawe czy Spidermana też będą mieli:p:cool3:

Posted

Doszła paczka z DS :loveu:
Naprawdę nie wiem, jak można narzekać na czas oczekiwania u nich ;) Zrobiłam zamówienie we wtorek 20 (zaraz po ich urlopie), w niedzielę jeszcze domawiałam smycz a dzisiaj już mam pakę :loveu: Z gratisem też nie było problemu, napisałam Marcie, że zamiast obroży wolę zabawkę i mam.
Troche się tylko rozczarowałam kolorem niebieskich szelek, zamówiłam lazurowy i myślałam, że będzie ciemniejszy.

Posted

rashelek napisał(a):
Doszła paczka z DS :loveu:
Naprawdę nie wiem, jak można narzekać na czas oczekiwania u nich ;) Zrobiłam zamówienie we wtorek 20 (zaraz po ich urlopie), w niedzielę jeszcze domawiałam smycz a dzisiaj już mam pakę :loveu: Z gratisem też nie było problemu, napisałam Marcie, że zamiast obroży wolę zabawkę i mam.
Troche się tylko rozczarowałam kolorem niebieskich szelek, zamówiłam lazurowy i myślałam, że będzie ciemniejszy.

Te niebieskie szelki są super :) Całkiem w moim stylu.
Swoją drogą ciekawe, podobno DS już nie dodaje gratisów...

Posted

hmm...to ja nie wiem jaka tam panuje zasada obsługi klientów, bo ja zamawiałam linke i pas biodrowy pierwszego dnia ich urlopu i nadal paczki nie mam to raz, a dwa o zadnym gratisie nic nie wiem - może dodają od wyższej kwoty :) no ale widocznie rózne rzeczy różnie szyją, tak czy smak jestem zadowolona z ich produktów, uczciwie mówią, że trzeba tyle a tyle czekać a linki z ich taśm nie parzą a ja całe nogi mam w strupkach po obtarciach przez moja obecną linkę :roll:

Posted

[quote name='Czekunia']

Jakaś firma szyje ten model obróżek (odblaskowa taśma + wzorek) na szerokość 1 cm / 1,2 cm / 1,5 cm ? Bardzo mi się podoba ten wzorek, ale na Xenę rozmiar 2 cm / 2,5 cm są za wielkie :placz:

Posted

lucky23 napisał(a):
Jakaś firma szyje ten model obróżek (odblaskowa taśma + wzorek) na szerokość 1 cm / 1,2 cm / 1,5 cm ? Bardzo mi się podoba ten wzorek, ale na Xenę rozmiar 2 cm / 2,5 cm są za wielkie :placz:

z tego co się orientuję to Paw Style Dog ( zdjęcie ) i Dog Style - tzw. hurtta stajl :)

Posted

[quote name='Luzia']z tego co się orientuję to Paw Style Dog ( zdjęcie ) i Dog Style - tzw. hurtta stajl :)

Ale chyba nie robią ich w szerokościach i jakie pytała lucky23.
Może się mylę, ale wydaje mi się, że najwęższa taśma z odblaskową nitką ma 2 cm.

Posted

lucky23 napisał(a):

Napisz do ludzi robiących obroże to się dowiesz ;)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Z jakiej firmy najlepiej zamówić norwegi?

Jest teraz tyle firm że chyba nie ma tej "najlepszej" .
Ja polecam DS i OMP .