angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Onomato-Peja napisał(a):miałam 5cm dla drobnej ONki i było to już trochę za dużo, ale napisz do Pitmana o zrobienie takiej w 4cm :) Mam nadzieje, że mi zrobią :D ale to dopiero napiszę za dwa tygodnie, może coś na wystawie fajnego znajdę :) Quote
a_niusia Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 wreszcie doroslismy do poniaczy z kudlatego:)))) sweet puppy w sweet poniaczach:))) Quote
drzalka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Hej Kojażycie jakiej firmy są smycze odblaskowe z dwoma wplecionymi nitkami ( coś jak Rogz), takie dwuwarstwowe, w środku coś miękkiego wsadzonego ?? Kolor ciemny czerwony, ciemny zielony, niebieski i pomarańcz. Myślałam że to Zoolux lub Camon, często można znaleźć takie w miejscowych zoologach, ale na necie nie moge się na nie napatoczyć. Quote
Karoola Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 a_niusia napisał(a):wreszcie doroslismy do poniaczy z kudlatego:)))) sweet puppy w sweet poniaczach:))) Jakie oczy :crazyeye: jak jakiś bambi z kreskówki :loveu: przesuodko :lol: Quote
Victoria Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 a ds przypadkiem czegos takiego nie ma?? :hmmmm: Quote
yorlex Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Witam obrożomaniaków :) Przyszłam po poradę. Mam 2-letniego yorka i szukam mu jakiejś obróżki, która by świeciła diodami np. LED (przydaje się na jesienne/zimowe wieczory). Firma obojętnie jaka, kolor świecenia też. Zdam się na Wasze doświadczenie :) Też się muszę troszkę hamować, bo psa mam od 1,5 roku a ma z 6 smyczy, 4 obroże i 2 szelki (+kantarek) z czego używam tylko obroży z Ami Play, kantarka i smyczy dwukarabinczykowej :P Wątek przeglądam od dawna i zdjęcia Waszych psiaków w Waszych nabytkach, po prostu kuszą, żeby poczynić małe zakupy ;p Zgóry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :) yorlex Quote
japanisze Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Help! Któryś hendmejd robi jeszcze stepiny? Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 japanisze napisał(a):Help! Któryś hendmejd robi jeszcze stepiny? furkidz... Quote
Victoria Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 japanisze napisał(a):Help! Któryś hendmejd robi jeszcze stepiny? furkidz chyba Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 drzalka napisał(a):Hej Kojażycie jakiej firmy są smycze odblaskowe z dwoma wplecionymi nitkami ( coś jak Rogz), takie dwuwarstwowe, w środku coś miękkiego wsadzonego ?? Kolor ciemny czerwony, ciemny zielony, niebieski i pomarańcz. Myślałam że to Zoolux lub Camon, często można znaleźć takie w miejscowych zoologach, ale na necie nie moge się na nie napatoczyć. Jednak nie Nobby. To są chyba te smycze. http://www.zolux.com/nasze-produkty.php?parametre=22;129;625;11075 Quote
japanisze Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Victoria napisał(a):furkidz chyba Angi napisał(a):furkidz... Dzięki dziewczyny, choć ja chyba potrzebuję czegoś, co wytrzyma to: Nie widzę bawełnianych szelek dla tego małego brudasa :shake: Quote
drzalka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Nobby czy coś w tym stylu? Coś takiego, ale w środku jest coś miękkiego wsadzonego Nie mogę nic innego na necie znalesć EDIT Tak to te z Zoolux , dzięki :) Myśłałam że na necie znajdę po taniosci, ale chyba się myliłam. Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 drzalka napisał(a):Coś takiego, ale w środku jest coś miękkiego wsadzonego Nie mogę nic innego na necie znalesć Napisałam Ci dwa posty wyżej że to chyba zolux ale nie jestem pewna. Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ostatnio moje psdd miały testy a to z dzis : wypraøy sié! :D Quote
japanisze Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Angi napisał(a):ostatnio moje psdd miały testy a to z dzis : wypraøy sié! :D Nieźle - w życiu bym nie zgadła, że to te same szelki :crazyeye: Quote
Adriana. Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 japanisze napisał(a):Help! Któryś hendmejd robi jeszcze stepiny? Modna Koza i chyba jeszcze Tutti Quote
FridaOzzy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 fridaso napisał(a):jakie szelki do 45zł dla tej pani? :D Jak widać lubi się wybabrać w wodzie, piasku, błocie... Także muszą być dość wytrzymałe. Co powiecie o takich? Są jakościowo doskonałe. :D No... ale czy maltańczyk czasem nie poczuje się ciężko? Czy nadają się one na lato? Wyglądają na ciepłe... http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/rozne/201144 Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 po to są najmniejsze rozmiary :evil_lol: Co do reszty, to może niech się ktoś wypowie, kto miał/ma julki :) Quote
Aleksandrossa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 A może tak ,,podróbki" Juliusów ;)? http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/wyprzedaz/promocje_pies/smycz_obroza/169893 Quote
Zuzia&Snoopy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nasze ostatnio zakupione activdogi: Na tollerku I Snoop w szelasach Quote
toyota Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 fridaso napisał(a):Co powiecie o takich? Są jakościowo doskonałe. :D No... ale czy maltańczyk czasem nie poczuje się ciężko? Czy nadają się one na lato? Wyglądają na ciepłe ... A nie pokołtunią włosa maltańczykowi ? Quote
Marchewkowy Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 drzalka napisał(a):Hej Kojażycie jakiej firmy są smycze odblaskowe z dwoma wplecionymi nitkami ( coś jak Rogz), takie dwuwarstwowe, w środku coś miękkiego wsadzonego ?? Kolor ciemny czerwony, ciemny zielony, niebieski i pomarańcz. Myślałam że to Zoolux lub Camon, często można znaleźć takie w miejscowych zoologach, ale na necie nie moge się na nie napatoczyć. Ja miałam taką jak opisujesz chyba z CaniAmici jeśli dobrze pamiętam. drzalka napisał(a):Coś takiego, ale w środku jest coś miękkiego wsadzonego Nie mogę nic innego na necie znalesć Tak to moja fotka i na zatrzasku pisze CaniAmici :) Kupiłam na wystawie Quote
FridaOzzy Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 toyota napisał(a):A nie pokołtunią włosa maltańczykowi ? Nie powinny, bo psiak miał szelki bezuciskowe i nic się nie działo, pewnie jeżeli już, to tak samo jak ubranko na zimę. Quote
Recommended Posts