Rinuś Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Original_N']Nasza hurtta stajl :) hej, to jest 3 cm? bo teraz się zastanawiam...DS ma turkus tylko 3 cm szerokość, a właśnie nad nim się zastanawiam...no i jeszcze nad 4 cm fioletem albo zielonym....i nie wiem co wybrać... :shake: Quote
Kirinna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 czy wiecie czy jaka firma ma/bedzie mieć tasiemke agility taką jak AD? Quote
masdamerka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 A ja mam jeszcze taką szybką prośbę o pomoc bo jak zwykle mam kilka typów i nie umiem wybrać :evil_lol: Quote
Czekunia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Rinuś, mi się ta pierwsza w ogóle nie podoba, ale za to wyobrażam sobie Brutiego w pomarańczowej "hurta stajl". Masdamerka - nr 2 będzie świetna :) Quote
chrupcia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 dziewczyny/chłopaki gdzie mogę znaleźć cieniutką, miekką obróżkę dla chihuahua, pewnie najcieńsza to 1cm, ale prosiłabym o jakieś info o konkretnej firmie :) Quote
Amber Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Rinuś']No i ja mam też problem...czy tą z DS czy tą hurtta stajl z DS, tylko nie wiem jaki kolor... ratuuuujcie.[/QUOTE] Bierz turkusową hurttę dla Brutusa :) Sama mam ochotę na te obroże... No, ale może jakoś na jesieni :eviltong: Quote
lilacly Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) [quote name='Czekunia']Poproszę o fotki na modelach :D Niestety ani ja nie mam zdolności, ani moje modelki do pozowania chętne nie są :roll: Więc przepraszam za jakość zdjęć - lepszych nie mam aktualnie w tych obróżkach niestety ;) Z wykonania obróżek jestem bardzo zadowolona. Wszystko ładnie i równo przyszyte i starannie wykończone. Po złożeniu zamówienia w sklepie dodatkowo skontaktowałam się przez facebook, żeby zmodyfikować ciut zakres regulacji (jeden z psów jest szczylkiem jeszcze i zależało mi na obróżce 25-40cm, zamiast 30-40cm). Szybki i miły kontakt przez PW. Obróżki dotarły do mnie w niecały tydzień po właceniu pieniędzy :p Edited July 30, 2013 by lilacly Quote
anostek Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='chrupcia']dziewczyny/chłopaki gdzie mogę znaleźć cieniutką, miekką obróżkę dla chihuahua, pewnie najcieńsza to 1cm, ale prosiłabym o jakieś info o konkretnej firmie :) Chyba tylko ohmydog: www.ohmydog.pl Quote
MakeBelieve Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 chrupcia- 1 cm robi Ohmydog, a z masówek mięciutki jest na pewno Rogz miękkie i lekkie 1 cm ;> Quote
monika15 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 mam kase, ale probuje sie powstrzymac z kupnem "hurtty":evil_lol: wstrzymuje mnie tylko to, ze nie wiem ktory kolor wybrac masdamerka ta rozofffiutka w owce jest piekna:loveu: Quote
chrupcia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='anostek']Chyba tylko ohmydog: www.ohmydog.pl hmm wyroby ohmydog mnie jakoś nie powalają, ale przeglądnę oferte, może coś znajde :) [quote name='MakeBelieve']chrupcia- 1 cm robi Ohmydog, a z masówek mięciutki jest na pewno Rogz miękkie i lekkie 1 cm ;> właśnie jedyne co mi przychodziło do głowy to rogz i teraz szukam na necie 1cm :) dzięki za odpowiedzi! Quote
Szura Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 1cm ma też red dingo, bardzo fajne i mięciutkie. Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='chrupcia']hmm wyroby ohmydog mnie jakoś nie powalają, ale przeglądnę oferte, może coś znajde :) właśnie jedyne co mi przychodziło do głowy to rogz i teraz szukam na necie 1cm :) dzięki za odpowiedzi![/QUOTE] Jeszcze lupine ma 1 cm obroże :) Quote
chrupcia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Jeszcze lupine ma 1 cm obroże :)[/QUOTE] mam jedną lupinową obróżkę 1.8cm i wydaje mi się dość twarda, a ja potrzebuje coś lekkiego i miękkiego, dlatego nie wiem czy pchać się w lupina :) Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='chrupcia']mam jedną lupinową obróżkę 1.8cm i wydaje mi się dość twarda, a ja potrzebuje coś lekkiego i miękkiego, dlatego nie wiem czy pchać się w lupina :)[/QUOTE] Ja mam co prawda breloczek lupine 1 cm w arbuzy, ale obroże na pewno są z tego samego robione i jest miękki :) Quote
chrupcia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Ja mam co prawda breloczek lupine 1 cm w arbuzy, ale obroże na pewno są z tego samego robione i jest miękki :)[/QUOTE] wzorki lupina kuszą :) jak na razie wybieram... ;) jak coś kupie to pokaże :) dzięki za podpowiedzi :) Quote
rashelek Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 a z Hamiltona nie ma 1cm? Czy najmniejsza jest 1,5? Quote
Rinuś Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Czekunia']Rinuś, mi się ta pierwsza w ogóle nie podoba, ale za to wyobrażam sobie Brutiego w pomarańczowej "hurta stajl". [/QUOTE] [quote name='Amber']Bierz turkusową hurttę dla Brutusa :) Sama mam ochotę na te obroże... No, ale może jakoś na jesieni :eviltong:[/QUOTE] no właśnie tylko turkus jest 3cm szerokości i to mnie z leksza powstrzymuje...będe losować...albo 3cm turkus, albo 4 cm zieleń....:evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='chrupcia']mam jedną lupinową obróżkę 1.8cm i wydaje mi się dość twarda, a ja potrzebuje coś lekkiego i miękkiego, dlatego nie wiem czy pchać się w lupina :)[/QUOTE] Lupine w zależności od wzoru ma różne twardości taśm. Niektóre są fajne mięciutkie a niektóre twarde i sztywne. Fajniejsze są te miękkie ale te twarde są bardziej wytrzymałe i się wcale nie mechacą. Quote
Kesja Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Rinuś, bierz zieleń - turkusów Brutus ma chyba dużo;) Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Rinuś']no właśnie tylko turkus jest 3cm szerokości i to mnie z leksza powstrzymuje...będe losować...albo 3cm turkus, albo 4 cm zieleń....:evil_lol:[/QUOTE] Zieleń weź dla niego ;) Quote
Okamia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Rinuś']No i ja mam też problem...czy tą z DS czy tą hurtta stajl z DS, tylko nie wiem jaki kolor... ratuuuujcie.[/QUOTE] Brutusikową weź w morskie stworki a jako dobra ciocia różową hurte stajl dla Prosi :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Kesja']Rinuś, bierz zieleń - turkusów Brutus ma chyba dużo;)[/QUOTE] [quote name='Angi']Zieleń weź dla niego ;)[/QUOTE] [quote name='Okamia']Brutusikową weź w morskie stworki a jako dobra ciocia różową hurte stajl dla Prosi :evil_lol:[/QUOTE] Nie no , powariowałyście :evil_lol: każda pisze co innego :shake: turkusowej już nie mamy bo obecnie Jari ją nosi :diabloti: mam tylko właśnie zieloną i pomarańczowo-czarną...więc chyba padnie na turkus... Karola - jak wygram w totka to jej kupię :diabloti: Quote
Okamia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Rinuś'] Karola - jak wygram w totka to jej kupię :diabloti:[/QUOTE] Pamiętaj że mam to zapisane :evil_lol: Quote
Recommended Posts