Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Original_N']Nasza hurtta stajl :)

hej, to jest 3 cm? bo teraz się zastanawiam...DS ma turkus tylko 3 cm szerokość, a właśnie nad nim się zastanawiam...no i jeszcze nad 4 cm fioletem albo zielonym....i nie wiem co wybrać... :shake:

Posted

dziewczyny/chłopaki gdzie mogę znaleźć cieniutką, miekką obróżkę dla chihuahua, pewnie najcieńsza to 1cm, ale prosiłabym o jakieś info o konkretnej firmie :)

Posted

[quote name='Rinuś']No i ja mam też problem...czy tą z DS

czy tą hurtta stajl z DS, tylko nie wiem jaki kolor...

ratuuuujcie.[/QUOTE]
Bierz turkusową hurttę dla Brutusa :)

Sama mam ochotę na te obroże... No, ale może jakoś na jesieni :eviltong:

Posted (edited)

[quote name='Czekunia']Poproszę o fotki na modelach :D

Niestety ani ja nie mam zdolności, ani moje modelki do pozowania chętne nie są :roll:
Więc przepraszam za jakość zdjęć - lepszych nie mam aktualnie w tych obróżkach niestety ;)

Z wykonania obróżek jestem bardzo zadowolona. Wszystko ładnie i równo przyszyte i starannie wykończone.
Po złożeniu zamówienia w sklepie dodatkowo skontaktowałam się przez facebook, żeby zmodyfikować ciut zakres regulacji (jeden z psów jest szczylkiem jeszcze i zależało mi na obróżce 25-40cm, zamiast 30-40cm). Szybki i miły kontakt przez PW.
Obróżki dotarły do mnie w niecały tydzień po właceniu pieniędzy :p

Edited by lilacly
Posted

[quote name='chrupcia']dziewczyny/chłopaki gdzie mogę znaleźć cieniutką, miekką obróżkę dla chihuahua, pewnie najcieńsza to 1cm, ale prosiłabym o jakieś info o konkretnej firmie :)

Chyba tylko ohmydog: www.ohmydog.pl

Posted

mam kase, ale probuje sie powstrzymac z kupnem "hurtty":evil_lol: wstrzymuje mnie tylko to, ze nie wiem ktory kolor wybrac

masdamerka ta rozofffiutka w owce jest piekna:loveu:

Posted

[quote name='anostek']Chyba tylko ohmydog: www.ohmydog.pl
hmm wyroby ohmydog mnie jakoś nie powalają, ale przeglądnę oferte, może coś znajde :)
[quote name='MakeBelieve']chrupcia- 1 cm robi Ohmydog, a z masówek mięciutki jest na pewno Rogz miękkie i lekkie 1 cm ;>
właśnie jedyne co mi przychodziło do głowy to rogz i teraz szukam na necie 1cm :)

dzięki za odpowiedzi!

Posted

[quote name='chrupcia']hmm wyroby ohmydog mnie jakoś nie powalają, ale przeglądnę oferte, może coś znajde :)

właśnie jedyne co mi przychodziło do głowy to rogz i teraz szukam na necie 1cm :)

dzięki za odpowiedzi![/QUOTE]
Jeszcze lupine ma 1 cm obroże :)

Posted

[quote name='vege*']Jeszcze lupine ma 1 cm obroże :)[/QUOTE]
mam jedną lupinową obróżkę 1.8cm i wydaje mi się dość twarda, a ja potrzebuje coś lekkiego i miękkiego, dlatego nie wiem czy pchać się w lupina :)

Posted

[quote name='chrupcia']mam jedną lupinową obróżkę 1.8cm i wydaje mi się dość twarda, a ja potrzebuje coś lekkiego i miękkiego, dlatego nie wiem czy pchać się w lupina :)[/QUOTE]
Ja mam co prawda breloczek lupine 1 cm w arbuzy, ale obroże na pewno są z tego samego robione i jest miękki :)

Posted

[quote name='vege*']Ja mam co prawda breloczek lupine 1 cm w arbuzy, ale obroże na pewno są z tego samego robione i jest miękki :)[/QUOTE]
wzorki lupina kuszą :) jak na razie wybieram... ;) jak coś kupie to pokaże :)

dzięki za podpowiedzi :)

Posted

[quote name='Czekunia']Rinuś, mi się ta pierwsza w ogóle nie podoba, ale za to wyobrażam sobie Brutiego w pomarańczowej "hurta stajl".
[/QUOTE]

[quote name='Amber']Bierz turkusową hurttę dla Brutusa :)

Sama mam ochotę na te obroże... No, ale może jakoś na jesieni :eviltong:[/QUOTE]

no właśnie tylko turkus jest 3cm szerokości i to mnie z leksza powstrzymuje...będe losować...albo 3cm turkus, albo 4 cm zieleń....:evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']mam jedną lupinową obróżkę 1.8cm i wydaje mi się dość twarda, a ja potrzebuje coś lekkiego i miękkiego, dlatego nie wiem czy pchać się w lupina :)[/QUOTE]

Lupine w zależności od wzoru ma różne twardości taśm. Niektóre są fajne mięciutkie a niektóre twarde i sztywne.

Fajniejsze są te miękkie ale te twarde są bardziej wytrzymałe i się wcale nie mechacą.

Posted

[quote name='Rinuś']no właśnie tylko turkus jest 3cm szerokości i to mnie z leksza powstrzymuje...będe losować...albo 3cm turkus, albo 4 cm zieleń....:evil_lol:[/QUOTE]
Zieleń weź dla niego ;)

Posted

[quote name='Rinuś']No i ja mam też problem...czy tą z DS

czy tą hurtta stajl z DS, tylko nie wiem jaki kolor...

ratuuuujcie.[/QUOTE]

Brutusikową weź w morskie stworki a jako dobra ciocia różową hurte stajl dla Prosi :evil_lol:

Posted

[quote name='Kesja']Rinuś, bierz zieleń - turkusów Brutus ma chyba dużo;)[/QUOTE]

[quote name='Angi']Zieleń weź dla niego ;)[/QUOTE]

[quote name='Okamia']Brutusikową weź w morskie stworki a jako dobra ciocia różową hurte stajl dla Prosi :evil_lol:[/QUOTE]
Nie no , powariowałyście :evil_lol: każda pisze co innego :shake: turkusowej już nie mamy bo obecnie Jari ją nosi :diabloti: mam tylko właśnie zieloną i pomarańczowo-czarną...więc chyba padnie na turkus...
Karola - jak wygram w totka to jej kupię :diabloti: