Adriana. Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 C&B napisał(a):A długo czekałyście na furkidzy? Wczoraj kasa poszła, w niedziele wybywamy na obóz i fajnie jakby doszła paczka przed wyjazdem. Powinnaś mieć obrożę jeszcze w tym tygodniu, Furkidz jest bardzo szybki :). Maron86 napisał(a):Ds cóż to jest, jestem trochę nie wtajemniczona... zazwyczaj kupuje smycze/obróżki które mi wpadną w oko i pasują do sierści :oops: DogStyle - http://allegro.pl/sklep/22651556_dogstyle Quote
Maron86 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Dziękuje :loveu: przez allegro spróbuje - jakoś nie lubię przez dogo ludziom głowy zawracać ;) Quote
Aleksandrossa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Aaaa, kolejne furkidzy mam na oku... Tylko kasy brak... Pożyczy ktoś :cool3:? Quote
Ewa&Duffel Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Duffel w letniej nowości od Pawsitive Dog Design :) Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Jaka obróżka dla rudej pannicy? :) Bardzo podobają mi się sówki z Furkidza, ale chyba będą za szerokie... :roll: Quote
Adriana. Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 wiki4 napisał(a):Jaka obróżka dla rudej pannicy? :) Bardzo podobają mi się sówki z Furkidza, ale chyba będą za szerokie... :roll: Furkidz szyje też na 2cm. Aleksandrossa napisał(a):Aaaa, kolejne furkidzy mam na oku... Tylko kasy brak... Pożyczy ktoś :cool3:? Mnie od samego początku męczy "Irish Man", "Day on Bahama" i "Play stripes in lagoon" (lubię takie proste wzory ale w ciekawych kolorach), teraz bym je nawet mogła kupić bo mam obecnie sporo kasy, ale postanowiłam już żadnych obroży/smyczy/szelek (nic dla psów oprócz koniecznego żarcia) nie kupować dopóki nie zaoszczędzę tyle żebym mogła kupić wymarzoną lustrzanką, chociaż kusi mnie jeszcze komplecik z Superdoga, żółta smycz Rogza i Pac Many z PSDD, ale postanowiłam wykazać się silną wolą bo na lustrze mi bardzo zależy. Quote
Olson Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Z AD nie odpowiedzieli mi do tej pory... Właściwie to nigdy tak długo nie czekałam. Myślicie, że przestali już szyć? Quote
Adriana. Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Olson napisał(a):Z AD nie odpowiedzieli mi do tej pory... Właściwie to nigdy tak długo nie czekałam. Myślicie, że przestali już szyć? A kiedy pisałaś? Jak minęło dużo czasu to napisz drugą wiadomość, ja czekałam na odpowiedź najdłużej chyba 3 dni. Wątpię w to, że przestali szyć. Nawet jeśli to powinni ci odpisać, że przepraszają ale już zakończyli działalność. Quote
anostek Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Adzia123 napisał(a):A kiedy pisałaś? Jak minęło dużo czasu to napisz drugą wiadomość, ja czekałam na odpowiedź najdłużej chyba 3 dni. Wątpię w to, że przestali szyć. Nawet jeśli to powinni ci odpisać, że przepraszają ale już zakończyli działalność. He, he - no przecież już pisali, a sprostowania nie było ;-) Quote
Olson Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 pisałam w poniedziałek rano, a już jest środa popołudniu. :eviltong: Quote
Adriana. Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 To poczekaj jeszcze do jutra, najwyżej napisz jeszcze raz :) Quote
C&B Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Kirinna napisał(a):zamówiłam w poniedzłałek, dopiero w srode przelew dotarł z mojej winy, w czwartek obroża została wysłana i w poniedziałek doszła czyli ok tydzień, być moze jak szybciej przelew dotrze to szybciej Adzia123 napisał(a):Powinnaś mieć obrożę jeszcze w tym tygodniu, Furkidz jest bardzo szybki :). dzięki ;) to pozostaje mi czekać, może się uda. Quote
Kasia0912 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Naklejka napisał(a):Sunia koleżanki w szelkach DS, świetne są! :) Pięknie wygląda :)) Quote
Marchewkowy Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Dziwnym trafem AD odpowiedział mi na temat przeróbki szelek zaraz po tym jak napisałam o tym na dgm :razz: ciekawe czy to zbieg okoliczności. Czekałam na odpowiedź 5 dni, z tym że po 5 dniach wysłałam ponownie wiadomość może ta pierwsza nie doszła. W każdym radzie poradzili mi poczekać i poużywać szelek i że wtedy się ułożą i dopasują. Może to i racja bo do tej pory pies je miał 2 x na sobie :) Mi się tyle rzeczy podoba, ale nie mam kasy na szczęście więc tylko oglądam :diabloti: Quote
Harley Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Co sądzicie o tej smyczy: http://allegro.pl/trixie-smycz-pleciona-podwojna-200cm-12mm-14352-i3357107345.html ??? Quote
Marchewkowy Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 a tak w ogóle tyle nowych wzorów i firm muszę nadrobić zaległości ale szczerze mówiąc coraz cięzej mi to ogarnąć :P dawniej było łatwiej hihihih Quote
Squ Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Marchewkowy napisał(a):a tak w ogóle tyle nowych wzorów i firm muszę nadrobić zaległości ale szczerze mówiąc coraz cięzej mi to ogarnąć :P dawniej było łatwiej hihihih Ja się czaję na coś nowego od dawna i w ogóle nie mam pomysłu na co się zdecydować :eviltong: Quote
gops Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Kupilłm w końcu te szelki z OMP niestety dojdą pewnie jak mnie nie będzie więc zobacze je dopiero za jakieś 2 tyg . Wzięłam siateczke zieloną i brązową 2,5cm taśme bez naszycia żeby były wytrzymalsze (z doświadczenia wiem co się dzieje z tasiemką po jakimś czasie) . Mam nadzieje że to będzie strzał w 10 ) Quote
Kesja Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Naklejka napisał(a):Sunia koleżanki w szelkach DS, świetne są! :) Ale cudna labradorzyca:loveu: I szeleczki też oczywiście:eviltong: My czekamy nadal na gadżeciaki...:roll: Quote
monika15 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-aSBAauW9H8c/UdM2NxWvBzI/AAAAAAAATj8/BjfvG0j0wG4/s640/IMG_5820.JPG świetne te szelki:loveu: a ja sie wreszcie zdecydowalam na obroze zrezygnowalam z cottonek, ribbonek, bo to dla mojego psa zbyt "wyjsciowe" no i cena troche wyzsza(:evil_lol:) i ostatecznie wybor padl na turkusowa Molly flash:loveu: w przyszlym tygodniu zamawiam Quote
razed_in_black Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Harley napisał(a):Co sądzicie o tej smyczy: http://allegro.pl/trixie-smycz-pleciona-podwojna-200cm-12mm-14352-i3357107345.html ??? twardy materiał i strasznie parzy :/ lepiej kupić sobie w DS plecioną ;) Quote
masdamerka Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 AnIeLa napisał(a):doszedł dziś superdog ;) Zdjęcia :) Quote
Recommended Posts