Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

C&B napisał(a):
A długo czekałyście na furkidzy? Wczoraj kasa poszła, w niedziele wybywamy na obóz i fajnie jakby doszła paczka przed wyjazdem.

Powinnaś mieć obrożę jeszcze w tym tygodniu, Furkidz jest bardzo szybki :).

Maron86 napisał(a):
Ds cóż to jest, jestem trochę nie wtajemniczona... zazwyczaj kupuje smycze/obróżki które mi wpadną w oko i pasują do sierści :oops:

DogStyle - http://allegro.pl/sklep/22651556_dogstyle

Posted

wiki4 napisał(a):
Jaka obróżka dla rudej pannicy? :) Bardzo podobają mi się sówki z Furkidza, ale chyba będą za szerokie... :roll:

Furkidz szyje też na 2cm.

Aleksandrossa napisał(a):
Aaaa, kolejne furkidzy mam na oku...
Tylko kasy brak... Pożyczy ktoś :cool3:?

Mnie od samego początku męczy "Irish Man", "Day on Bahama" i "Play stripes in lagoon" (lubię takie proste wzory ale w ciekawych kolorach), teraz bym je nawet mogła kupić bo mam obecnie sporo kasy, ale postanowiłam już żadnych obroży/smyczy/szelek (nic dla psów oprócz koniecznego żarcia) nie kupować dopóki nie zaoszczędzę tyle żebym mogła kupić wymarzoną lustrzanką, chociaż kusi mnie jeszcze komplecik z Superdoga, żółta smycz Rogza i Pac Many z PSDD, ale postanowiłam wykazać się silną wolą bo na lustrze mi bardzo zależy.

Posted

Olson napisał(a):
Z AD nie odpowiedzieli mi do tej pory... Właściwie to nigdy tak długo nie czekałam.

Myślicie, że przestali już szyć?

A kiedy pisałaś? Jak minęło dużo czasu to napisz drugą wiadomość, ja czekałam na odpowiedź najdłużej chyba 3 dni.
Wątpię w to, że przestali szyć. Nawet jeśli to powinni ci odpisać, że przepraszają ale już zakończyli działalność.

Posted

Adzia123 napisał(a):
A kiedy pisałaś? Jak minęło dużo czasu to napisz drugą wiadomość, ja czekałam na odpowiedź najdłużej chyba 3 dni.
Wątpię w to, że przestali szyć. Nawet jeśli to powinni ci odpisać, że przepraszają ale już zakończyli działalność.

He, he - no przecież już pisali, a sprostowania nie było ;-)

Posted

Kirinna napisał(a):
zamówiłam w poniedzłałek, dopiero w srode przelew dotarł z mojej winy, w czwartek obroża została wysłana i w poniedziałek doszła
czyli ok tydzień, być moze jak szybciej przelew dotrze to szybciej

Adzia123 napisał(a):
Powinnaś mieć obrożę jeszcze w tym tygodniu, Furkidz jest bardzo szybki :).

dzięki ;) to pozostaje mi czekać, może się uda.

Posted

Dziwnym trafem AD odpowiedział mi na temat przeróbki szelek zaraz po tym jak napisałam o tym na dgm :razz: ciekawe czy to zbieg okoliczności. Czekałam na odpowiedź 5 dni, z tym że po 5 dniach wysłałam ponownie wiadomość może ta pierwsza nie doszła.
W każdym radzie poradzili mi poczekać i poużywać szelek i że wtedy się ułożą i dopasują.
Może to i racja bo do tej pory pies je miał 2 x na sobie :)
Mi się tyle rzeczy podoba, ale nie mam kasy na szczęście więc tylko oglądam :diabloti:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
a tak w ogóle tyle nowych wzorów i firm muszę nadrobić zaległości ale szczerze mówiąc coraz cięzej mi to ogarnąć :P dawniej było łatwiej hihihih

Ja się czaję na coś nowego od dawna i w ogóle nie mam pomysłu na co się zdecydować :eviltong:

Posted

Kupilłm w końcu te szelki z OMP niestety dojdą pewnie jak mnie nie będzie więc zobacze je dopiero za jakieś 2 tyg .
Wzięłam siateczke zieloną i brązową 2,5cm taśme bez naszycia żeby były wytrzymalsze (z doświadczenia wiem co się dzieje z tasiemką po jakimś czasie) .
Mam nadzieje że to będzie strzał w 10 )

Posted

Naklejka napisał(a):
Sunia koleżanki w szelkach DS, świetne są! :)

Ale cudna labradorzyca:loveu: I szeleczki też oczywiście:eviltong:
My czekamy nadal na gadżeciaki...:roll: