Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Adzia123']Przypominam sobie, widziałam ten komplet i wcale nie było takie przydkie, ale jak patrzę się na tą tasiemkę samą w sobie to mi się nie podoba. Często tak jest, że jak widzę jakąś tasiemkę to wydaje mi się brzydka, a akcesoria z tą tasiemką już mi się podobają :)

ActivDog lub OhMyDog. Albo jeszcze DogStyle ma piankę ale tylko czarną.

Już wcześniej tu było mówione, że to był chwyt marketingowe i szyją dalej.

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na stronie AD w tym powitalnym poście jest napisane, że został dodany 11 maja 2013, a wcześniej było chyba jakoś 2012 czy 2011.

DS nie ma pianki tylko siateczki, i nie tylko czarną ale takze czerwoną :eviltong:

Tak już kilka stron wcześniej o tym pisałam , do tego napisali "ze to nowa strona" :roll:. Tak sobie myślę moze rzeczywiście mieli skonczyc, ale jak posypało się tyle zamowien to moze im sie zal zrobilo zamykac taki interesik i postanowili szyc dalej :cool3:....badz co badz jakies wyjasnienie odnosnie tego calego "zamieszania" klientom się nalezy.

Posted

[quote name='Aleksandrossa']My nasze norwegi jednak odeślemy do poprawki...
Myślałam, że się ułożą i jakoś będzie ale nic z tego...
Jak pies idzie na smyczy i ciągnie to ok, nie widać że pasek za długi.
Jednak jak nawet i stanie na tylnych łapkach to spada mu on na przednie i wtedy bez problemu może wyjść z szelek.
Tak samo jak zostawię go w nich gdy śpi, wstaje z paskiem piersiowym za przednimi łapami...
[/QUOTE]

Kurcze, u mnie też to samo. Tylko ja nie wiem czy to wina za długiego paska, czy może za nisko osadzonego paska? Pies łazi w tych szelkach, żeby się jakoś naddały, ale według mnie to ten przedni pasek za bardzo opada jej na łapki.

Posted

Przyszly dzisiaj nasze gadzeciaki :loveu: Sa sliczne i nieskromnie powiem ze mojemu psu bardzo w pomaranczu do pyska. Tylko jestem zla ze nie zamowilam polzacisku bo ostatnio nie lubie zatrzaskow, no ale trudno.

To zdjecie jeszcze od gadzeciakow, na zywo jest o wiele ladniejsza. Ten pomarancz jest taki soczysty a nie wyblakly jak na zdjeciu :)

Posted

[quote name='BBeta']Prawie wszystko :eviltong: :diabloti:

No właśnie tak jakoś mało mi się wydawało i dlatego pomyślałam, że to chyba nie wszystko ;-) Czadowa kolekcja! Jedynie kolce mi się nie podobają - nie lubię takich obroży.

Posted

Ja się ostatnio pytałam w PWDD o szelki na odblasku i z przeszyciami :lol: Tylko pisali mi, że 2cm nie ma.

Doszła dzisiaj taksowo-bazarkowa smycz :loveu: Nie dziwie się, że wszyscy tak je zachwalają, po prostu boska w dotyku jest ;) I w końcu mam smycz w dobrej szerokości :lol:
A po porządkach i wymianie u nas sprzętu wyszło tyle:

Posted

[quote name='BBeta']Prawie wszystko :eviltong: :diabloti:

Zacna kolekcja ;)
Na Twoich zdjęciach mogłyby być worki po ziemniakach, a i tak wyglądałyby ładnie :loveu:

Posted

[quote name='katasza1']nic nie zgapili, tylko chyba ewa u nich taka obroze zamawiala i z tego co wiem to oni nawet nie wiedza ze to mialoby wzorowane hurrta ;)[/QUOTE]

A ja słyszałam drogą pantoflową ze podpowiedziała im to osoba ktora za "wzor" dostala bezplatne zamowienie.
Kurczę z czerwonym też swietnie wygląda, a myslalam ze tylko jaskrawe kolorki beda pasowac.

Ps> Super te gadzeciaki. Czekam na zdjecie na Frodusia w nowej obrozce.

Posted

[quote name='majusa']A ja słyszałam drogą pantoflową ze podpowiedziała im to osoba ktora za "wzor" dostala bezplatne zamowienie.
Kurczę z czerwonym też swietnie wygląda, a myslalam ze tylko jaskrawe kolorki beda pasowac.

Ps> Super te gadzeciaki. Czekam na zdjecie na Frodusia w nowej obrozce.
Jak juz pisałam, to moja znajoma wpadła na pomysł takich obrozy i nic za darmo nie dostała ;) Obroże nazywają sie MOLLY FLASH, bo jej suczka to wlasnie Molly ;)
A czerwona jest nasza:
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-ash3/964218_4723218330388_1153787078_o.jpg

Posted

[quote name='katasza1']Przyszly dzisiaj nasze gadzeciaki :loveu: Sa sliczne i nieskromnie powiem ze mojemu psu bardzo w pomaranczu do pyska. Tylko jestem zla ze nie zamowilam polzacisku bo ostatnio nie lubie zatrzaskow, no ale trudno.

To zdjecie jeszcze od gadzeciakow, na zywo jest o wiele ladniejsza. Ten pomarancz jest taki soczysty a nie wyblakly jak na zdjeciu :)[/QUOTE]
bardzo ładne :)

Posted

[quote name='rashelek']Ja się ostatnio pytałam w PWDD o szelki na odblasku i z przeszyciami :lol: Tylko pisali mi, że 2cm nie ma.

Doszła dzisiaj taksowo-bazarkowa smycz :loveu: Nie dziwie się, że wszyscy tak je zachwalają, po prostu boska w dotyku jest ;) I w końcu mam smycz w dobrej szerokości :lol:
A po porządkach i wymianie u nas sprzętu wyszło tyle:
http://img9.imageshack.us/img9/1820/a17iq.jpg
cienko cienko kochana :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']cienko cienko kochana :diabloti:[/QUOTE]

Dajże spokój, jakbym tak chciała to wszystko co mi się podoba kupić, to bym musiała rok nie jeść :mdleje: Straaasznie mnie kręcą te 'hurttowe', już widzę potwora w takich szelach :loveu: Ale najpierw klatka :diabloti: