Luzia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='wikka1212']No w tej z kudłaty art nie polacałabym . ;)[/QUOTE] dlaczego? .... Quote
majusa Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Adzia123']Przypominam sobie, widziałam ten komplet i wcale nie było takie przydkie, ale jak patrzę się na tą tasiemkę samą w sobie to mi się nie podoba. Często tak jest, że jak widzę jakąś tasiemkę to wydaje mi się brzydka, a akcesoria z tą tasiemką już mi się podobają :) ActivDog lub OhMyDog. Albo jeszcze DogStyle ma piankę ale tylko czarną. Już wcześniej tu było mówione, że to był chwyt marketingowe i szyją dalej. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na stronie AD w tym powitalnym poście jest napisane, że został dodany 11 maja 2013, a wcześniej było chyba jakoś 2012 czy 2011. DS nie ma pianki tylko siateczki, i nie tylko czarną ale takze czerwoną :eviltong: Tak już kilka stron wcześniej o tym pisałam , do tego napisali "ze to nowa strona" :roll:. Tak sobie myślę moze rzeczywiście mieli skonczyc, ale jak posypało się tyle zamowien to moze im sie zal zrobilo zamykac taki interesik i postanowili szyc dalej :cool3:....badz co badz jakies wyjasnienie odnosnie tego calego "zamieszania" klientom się nalezy. Quote
IZMADO Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aleksandrossa']My nasze norwegi jednak odeślemy do poprawki... Myślałam, że się ułożą i jakoś będzie ale nic z tego... Jak pies idzie na smyczy i ciągnie to ok, nie widać że pasek za długi. Jednak jak nawet i stanie na tylnych łapkach to spada mu on na przednie i wtedy bez problemu może wyjść z szelek. Tak samo jak zostawię go w nich gdy śpi, wstaje z paskiem piersiowym za przednimi łapami... [/QUOTE] Kurcze, u mnie też to samo. Tylko ja nie wiem czy to wina za długiego paska, czy może za nisko osadzonego paska? Pies łazi w tych szelkach, żeby się jakoś naddały, ale według mnie to ten przedni pasek za bardzo opada jej na łapki. Quote
katasza1 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Przyszly dzisiaj nasze gadzeciaki :loveu: Sa sliczne i nieskromnie powiem ze mojemu psu bardzo w pomaranczu do pyska. Tylko jestem zla ze nie zamowilam polzacisku bo ostatnio nie lubie zatrzaskow, no ale trudno. To zdjecie jeszcze od gadzeciakow, na zywo jest o wiele ladniejsza. Ten pomarancz jest taki soczysty a nie wyblakly jak na zdjeciu :) Quote
Marchewkowy Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='BBeta']Prawie wszystko :eviltong: :diabloti: [IMG]http://beata.boo.pl/dogs/DSC_699.jpg śliczna kolekcja!!!! i super zdjęcie i mina psa :loveu: Quote
anostek Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='BBeta']Prawie wszystko :eviltong: :diabloti: No właśnie tak jakoś mało mi się wydawało i dlatego pomyślałam, że to chyba nie wszystko ;-) Czadowa kolekcja! Jedynie kolce mi się nie podobają - nie lubię takich obroży. Quote
katasza1 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 nic nie zgapili, tylko chyba ewa u nich taka obroze zamawiala i z tego co wiem to oni nawet nie wiedza ze to mialoby wzorowane hurrta ;) Quote
Ewa&Duffel Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Aleksandrossa']PWDD zgapiło pomysł na ,,hurrta stajl" https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/6586_259445354196337_2026868726_n.jpg Nie zgapili pomysłu, bo to akurat moja znajoma wymyśliła takie zestawienie :roll: A ona na dogomanię nie zagląda i o żadnym "hurrta stajl" nie słyszała. Quote
Aleksandrossa Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 To nie powiem, wzięcie teraz mają takie połączenia :D Quote
wikka1212 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Luzia']dlaczego? ....[/QUOTE] Bo to obroza całkowicie z bawełny , myślę ze mogła by sie zniszczyć w wodzie :P Quote
rashelek Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ja się ostatnio pytałam w PWDD o szelki na odblasku i z przeszyciami :lol: Tylko pisali mi, że 2cm nie ma. Doszła dzisiaj taksowo-bazarkowa smycz :loveu: Nie dziwie się, że wszyscy tak je zachwalają, po prostu boska w dotyku jest ;) I w końcu mam smycz w dobrej szerokości :lol: A po porządkach i wymianie u nas sprzętu wyszło tyle: Quote
MakeBelieve Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 A czemu niby PWDD mieliby zgapiać? To autorski pomysł DogStyle? Nie, 'osoba prywatna' to wymyśliła :> Quote
rika Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='BBeta']Prawie wszystko :eviltong: :diabloti: Zacna kolekcja ;) Na Twoich zdjęciach mogłyby być worki po ziemniakach, a i tak wyglądałyby ładnie :loveu: Quote
majusa Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='katasza1']nic nie zgapili, tylko chyba ewa u nich taka obroze zamawiala i z tego co wiem to oni nawet nie wiedza ze to mialoby wzorowane hurrta ;)[/QUOTE] A ja słyszałam drogą pantoflową ze podpowiedziała im to osoba ktora za "wzor" dostala bezplatne zamowienie. Kurczę z czerwonym też swietnie wygląda, a myslalam ze tylko jaskrawe kolorki beda pasowac. Ps> Super te gadzeciaki. Czekam na zdjecie na Frodusia w nowej obrozce. Quote
Ewa&Duffel Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='majusa']A ja słyszałam drogą pantoflową ze podpowiedziała im to osoba ktora za "wzor" dostala bezplatne zamowienie. Kurczę z czerwonym też swietnie wygląda, a myslalam ze tylko jaskrawe kolorki beda pasowac. Ps> Super te gadzeciaki. Czekam na zdjecie na Frodusia w nowej obrozce. Jak juz pisałam, to moja znajoma wpadła na pomysł takich obrozy i nic za darmo nie dostała ;) Obroże nazywają sie MOLLY FLASH, bo jej suczka to wlasnie Molly ;) A czerwona jest nasza: https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-ash3/964218_4723218330388_1153787078_o.jpg Quote
IZMADO Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ewa&Duffel, a jak się skończyła sprawa z Waszymi norwegami z PSDD? Udało się je poprawić? Bo chyba nic nie pisałaś, prawda? Quote
majusa Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']Jak juz pisałam, to moja znajoma wpadła na pomysł takich obrozy i nic za darmo nie dostała ;) Obroże nazywają sie MOLLY FLASH, bo jej suczka to wlasnie Molly ;) A czerwona jest nasza: https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-ash3/964218_4723218330388_1153787078_o.jpg Fajnie ze nazwali ta serię od imienia suczki :) Ewa ta czerwona jest super ! ślicznie duffelkowi :loveu: Quote
gops Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 mi się ta ala hurtty bardzo podobają zarówno od DS jak i Pwsdd , moje powinny dojść jutro :) Quote
monika15 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-ash3/964218_4723218330388_1153787078_o.jpg świetna:loveu: jestem ciekawa jak wyglada taka ala hurtta w wersji turkusowej. najbardziej podoba mi sie rozowa, ale nie mam ciemnego psa, a na jasnym mi sie juz tak nie podoba:evil_lol: Quote
Paatrycja Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ja to myślę o różowej. Ślicznie się prezentuje. :loveu: Quote
vege* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='katasza1']Przyszly dzisiaj nasze gadzeciaki :loveu: Sa sliczne i nieskromnie powiem ze mojemu psu bardzo w pomaranczu do pyska. Tylko jestem zla ze nie zamowilam polzacisku bo ostatnio nie lubie zatrzaskow, no ale trudno. To zdjecie jeszcze od gadzeciakow, na zywo jest o wiele ladniejsza. Ten pomarancz jest taki soczysty a nie wyblakly jak na zdjeciu :)[/QUOTE] bardzo ładne :) Quote
Victoria Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='rashelek']Ja się ostatnio pytałam w PWDD o szelki na odblasku i z przeszyciami :lol: Tylko pisali mi, że 2cm nie ma. Doszła dzisiaj taksowo-bazarkowa smycz :loveu: Nie dziwie się, że wszyscy tak je zachwalają, po prostu boska w dotyku jest ;) I w końcu mam smycz w dobrej szerokości :lol: A po porządkach i wymianie u nas sprzętu wyszło tyle: http://img9.imageshack.us/img9/1820/a17iq.jpg cienko cienko kochana :diabloti: Quote
rashelek Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Victoria']cienko cienko kochana :diabloti:[/QUOTE] Dajże spokój, jakbym tak chciała to wszystko co mi się podoba kupić, to bym musiała rok nie jeść :mdleje: Straaasznie mnie kręcą te 'hurttowe', już widzę potwora w takich szelach :loveu: Ale najpierw klatka :diabloti: Quote
Recommended Posts