anostek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Nie używajcie słowa na O, jeśli forum Wam miłe! Uwielbiam Was, he he :) Quote
Flea_mbb Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Agnes']ej ej ja jeszcze nie planuje kolejnych zakupow:evil_lol: Flea_mbb taaa a potem sie przyczepia do mnie:eviltong: ale firma z zew wiec - Trixie ;) Czy dobre nie mam pojecia, bralam co bylo w sklepie [quote name='vege*']Ja miałam szelki trixie i sobie chwaliłam, dopóki Nuka z nich nie wyrosła :evil_lol: Dzięki za odpowiedzi, tak myślałam, że to Trixie. Muszę je zamówić. Quote
Kasi i Lena Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 http://img2.ohmypet.pl/twoj-projekt-obroza-na-klamre-z-siateczka-i-adresowka,cbeg,cfh,cag.jpg boska:loveu: Quote
Karoola Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Kupiłam dzisiaj w Tk Maxxie te szelki ruffington - miałam ogromny problem z dobraniem rozmiaru, bo wszystko jakieś małe się wydawało. Wybrałam w końcu M dla mojego kundla. Właśnie przymierzyłam na psie.... :shake: Masakra. Czym prędzej jadę je oddać. Emil wygląda, jakby potrącił go samochód i musiał chodzić w kołnierzu ortopedycznym. Dolny pasek jest dobrej długości, obwód się reguluje, ale górny pasek, śmiechu warte, jest tak krótki, że szelki wbijają się w pachy. Kolory ładne, to wszystko. Ewentualnie mógłby być większy rozmiar, ale wtedy kołnierz byłby już w ogóle od łopatki do ucha. Albo mam niewymiarowego psa :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 http://www.ohmypet.pl/image_magic.php?title=twoj-projekt-obroza-na-klamre-z-siateczka-i-adresowka&imgid=cbeg&width=cfh&height=cag&ext=jpg ta jest genialna :) Quote
Aleksandrossa Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mi za to bardzo się ta podoba- http://img3.ohmypet.pl/twoj-projekt-obroza-na-klamre-z-siateczka,cbeb,cfh,cag.jpg :loveu: I też Ohmypet mogę zachwalać, kontakt z nimi jest rewelacyjny, pomogą dobrać wszystko tak, żeby było dobrze ;) A szeleczki od nich są świetnie uszyte :loveu: Quote
Adriana. Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Victoria'] http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_5948_zps929b4355.jpg?t=1370300158 Cudowna :). Moim zdaniem możnaby spróbować zamiast tej taśmy w kolorze haftu dać pod spód ekoskórkę albo polar. Szkoda, że nie mają neonowych pianek. [quote name='a_niusia']temu rudemu przydalaby sie jakas limonka lub turkusik:evil_lol: Mimo wszystko w czerwieni mu pięknie :) [quote name='Karoola']Kupiłam dzisiaj w Tk Maxxie te szelki ruffington - miałam ogromny problem z dobraniem rozmiaru, bo wszystko jakieś małe się wydawało. Wybrałam w końcu M dla mojego kundla. Właśnie przymierzyłam na psie.... :shake: Masakra. Czym prędzej jadę je oddać. Emil wygląda, jakby potrącił go samochód i musiał chodzić w kołnierzu ortopedycznym. Dolny pasek jest dobrej długości, obwód się reguluje, ale górny pasek, śmiechu warte, jest tak krótki, że szelki wbijają się w pachy. Kolory ładne, to wszystko. Ewentualnie mógłby być większy rozmiar, ale wtedy kołnierz byłby już w ogóle od łopatki do ucha. Albo mam niewymiarowego psa :evil_lol: Mi się strasznie podobały. Znajomemu jamnikowi pasowały, ale skoro są tak niewygodne i mają krótki dolny pasek to z nich zrezygnuję. Chcę super wygodne szele na rower i do biegania a nie kołnierz ortopedyczny. Quote
IZMADO Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Fauka']ohmypet ma boską stronę i super wzory i mega generator który wiele ułatwia, i chyba następne zamówienie zrobię właśnie tam :loveu::loveu: Generator jest super! Jak się nudzę w pracy, to wymyślam zestawienia ;) Nawet zaraziłam tym koleżankę, któa nie ma psa :P [quote name='motyleqq']o, Duffel tam jest :lol: Duffel jest wszędzie! ;) [quote name='Rinuś']a ja się zakochałam w tych trzech :loveu: Bardzo podoba mi się kolor tej stalowej pianki. Quote
Victoria Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Adzia123']Cudowna :). Moim zdaniem możnaby spróbować zamiast tej taśmy w kolorze haftu dać pod spód ekoskórkę albo polar. Szkoda, że nie mają neonowych pianek. [/QUOTE] też o tym myślałam ;) wtedy byloby juz zupelnie jak hurtta ;P ale szczerze mowiac mi to nie robi szczegolnej roznicy co tam jest pod spodem, a z daleka nawet nie byloby pewnie widac ;) w ogole byly jeszcze takie sliczne a'la hurtta stajl, tylko zamiast czarnej tasmy z nitka byla jakas kolorowa. Szczegolnie wpadla mi w oko chyba zółto różowa.. :hmmmm: w ogole kurna jeszcze tego samego dnia co Marta przyjechala, wieczorem juz duuzo psow mialo na sobie cos od DS xd a ja zaczynam żałować ze nie wziełam czegos jeszcze.. :siara: Illusion na psie dam moze kiedys przy okazji ;) Furkidze powinnysmy miec w tym tygodniu, bo dzisiaj wysłane ;D Quote
IZMADO Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 A ja już chcę nasze norwegi z DS ;( Nie wiem co się z nimi dzieje i czemu to tak długo trwa? Quote
gops Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='IZMADO']A ja już chcę nasze norwegi z DS ;( Nie wiem co się z nimi dzieje i czemu to tak długo trwa?[/QUOTE] ja też czekam .. i póki co nie ma odpowiedźi . Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Gdzieś Marta pisała że do któregoś czerwca są niedostępni Jak z nią rozmawiałam w połowie maja to już podkreślała że najwcześniej może przyjąć zamówienie po 5-6 czerwca :) Quote
gops Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ja już się dogadałam :) teraz tylko pozostało czekać ;p Quote
WEIMAR Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 my czekamy na pas biodrowy i smycz z amortyzatorem od DS Quote
masdamerka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Mamy już obrożę MM i wszystkim którzy doradzali mi zieleń - wielki dzięki, Lu wygląda przezajebiście :) Quote
gops Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 pięknie :) mój ulubiony kolor mm, sama mam takie dla obu psów :) Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 moze mi ktos powiedziec co w manmatach jest takiego zajebistego, ze wszyscy je maja mimo iz wg mnie sa cholernie brzydkie? :P Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 mi też mm nie przypadły do gustu, są takie zwyczajne ;) Quote
zahirka11 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 nie wiem dlaczego, ale mi strasznie się podobają;-) masdamerka brałaś w końcu jeszcze jedną czy tylko tą?:-P Quote
BBeta Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Adzia123']To w takiej sytuacji leprze będą może kropelki Nie sprawdzały się ;) [quote name='masdamerka']Mamy już obrożę MM i wszystkim którzy doradzali mi zieleń - wielki dzięki, Lu wygląda przezajebiście :) http://img585.imageshack.us/img585/1131/img2069bw.jpg http://img96.imageshack.us/img96/1359/img2072g.jpg Rewelacja :loveu: :) Quote
masdamerka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='zahirka11']nie wiem dlaczego, ale mi strasznie się podobają;-) masdamerka brałaś w końcu jeszcze jedną czy tylko tą?:-P[/QUOTE] Brałam tylko tą, zamiast drugiej kupiłam młodej dwie adresówki :) Quote
Victoria Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 a my juz mamy furkidzy na poczcie najpierw bylo awizo a potem sms informujacy ze przyjdzie listonosz :lol: Quote
Adriana. Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='masdamerka']Mamy już obrożę MM i wszystkim którzy doradzali mi zieleń - wielki dzięki, Lu wygląda przezajebiście :) [/QUOTE] Świetna! Ja też miałam swój mały udział w wyborze koloru :). Quote
Recommended Posts