Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']ej ej ja jeszcze nie planuje kolejnych zakupow:evil_lol:

Flea_mbb taaa a potem sie przyczepia do mnie:eviltong: ale firma z zew wiec - Trixie ;) Czy dobre nie mam pojecia, bralam co bylo w sklepie

[quote name='vege*']Ja miałam szelki trixie i sobie chwaliłam, dopóki Nuka z nich nie wyrosła :evil_lol:

Dzięki za odpowiedzi, tak myślałam, że to Trixie. Muszę je zamówić.

Posted

Kupiłam dzisiaj w Tk Maxxie te szelki ruffington - miałam ogromny problem z dobraniem rozmiaru, bo wszystko jakieś małe się wydawało. Wybrałam w końcu M dla mojego kundla. Właśnie przymierzyłam na psie.... :shake: Masakra. Czym prędzej jadę je oddać. Emil wygląda, jakby potrącił go samochód i musiał chodzić w kołnierzu ortopedycznym. Dolny pasek jest dobrej długości, obwód się reguluje, ale górny pasek, śmiechu warte, jest tak krótki, że szelki wbijają się w pachy. Kolory ładne, to wszystko. Ewentualnie mógłby być większy rozmiar, ale wtedy kołnierz byłby już w ogóle od łopatki do ucha. Albo mam niewymiarowego psa :evil_lol:

Posted

[quote name='Victoria'] http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_5948_zps929b4355.jpg?t=1370300158
Cudowna :). Moim zdaniem możnaby spróbować zamiast tej taśmy w kolorze haftu dać pod spód ekoskórkę albo polar. Szkoda, że nie mają neonowych pianek.
[quote name='a_niusia']temu rudemu przydalaby sie jakas limonka lub turkusik:evil_lol:
Mimo wszystko w czerwieni mu pięknie :)

[quote name='Karoola']Kupiłam dzisiaj w Tk Maxxie te szelki ruffington - miałam ogromny problem z dobraniem rozmiaru, bo wszystko jakieś małe się wydawało. Wybrałam w końcu M dla mojego kundla. Właśnie przymierzyłam na psie.... :shake: Masakra. Czym prędzej jadę je oddać. Emil wygląda, jakby potrącił go samochód i musiał chodzić w kołnierzu ortopedycznym. Dolny pasek jest dobrej długości, obwód się reguluje, ale górny pasek, śmiechu warte, jest tak krótki, że szelki wbijają się w pachy. Kolory ładne, to wszystko. Ewentualnie mógłby być większy rozmiar, ale wtedy kołnierz byłby już w ogóle od łopatki do ucha. Albo mam niewymiarowego psa :evil_lol:
Mi się strasznie podobały. Znajomemu jamnikowi pasowały, ale skoro są tak niewygodne i mają krótki dolny pasek to z nich zrezygnuję. Chcę super wygodne szele na rower i do biegania a nie kołnierz ortopedyczny.

Posted

[quote name='Fauka']ohmypet ma boską stronę i super wzory i mega generator który wiele ułatwia, i chyba następne zamówienie zrobię właśnie tam :loveu::loveu:

Generator jest super! Jak się nudzę w pracy, to wymyślam zestawienia ;) Nawet zaraziłam tym koleżankę, któa nie ma psa :P

[quote name='motyleqq']o, Duffel tam jest :lol:

Duffel jest wszędzie! ;)

[quote name='Rinuś']a ja się zakochałam w tych trzech :loveu:

Bardzo podoba mi się kolor tej stalowej pianki.

Posted

[quote name='Adzia123']Cudowna :). Moim zdaniem możnaby spróbować zamiast tej taśmy w kolorze haftu dać pod spód ekoskórkę albo polar. Szkoda, że nie mają neonowych pianek.
[/QUOTE]
też o tym myślałam ;)
wtedy byloby juz zupelnie jak hurtta ;P
ale szczerze mowiac mi to nie robi szczegolnej roznicy co tam jest pod spodem, a z daleka nawet nie byloby pewnie widac ;)

w ogole byly jeszcze takie sliczne a'la hurtta stajl, tylko zamiast czarnej tasmy z nitka byla jakas kolorowa. Szczegolnie wpadla mi w oko chyba zółto różowa.. :hmmmm:
w ogole kurna jeszcze tego samego dnia co Marta przyjechala, wieczorem juz duuzo psow mialo na sobie cos od DS xd

a ja zaczynam żałować ze nie wziełam czegos jeszcze.. :siara:

Illusion na psie dam moze kiedys przy okazji ;)

Furkidze powinnysmy miec w tym tygodniu, bo dzisiaj wysłane ;D

Posted

[quote name='IZMADO']A ja już chcę nasze norwegi z DS ;(
Nie wiem co się z nimi dzieje i czemu to tak długo trwa?[/QUOTE]
ja też czekam ..
i póki co nie ma odpowiedźi .

Posted

Gdzieś Marta pisała że do któregoś czerwca są niedostępni
Jak z nią rozmawiałam w połowie maja to już podkreślała że najwcześniej może przyjąć zamówienie po 5-6 czerwca :)

Posted

[quote name='zahirka11']nie wiem dlaczego, ale mi strasznie się podobają;-)
masdamerka brałaś w końcu jeszcze jedną czy tylko tą?:-P[/QUOTE]

Brałam tylko tą, zamiast drugiej kupiłam młodej dwie adresówki :)

Posted

[quote name='masdamerka']Mamy już obrożę MM i wszystkim którzy doradzali mi zieleń - wielki dzięki, Lu wygląda przezajebiście :)
[/QUOTE]

Świetna! Ja też miałam swój mały udział w wyborze koloru :).