rika Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Z różową taśmą super, ale pod spodem widzę jakąś jasną zieleń ;) Quote
Amber Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Nasze taksówki :) Angry Dog w Angry Birds ;) I Cortinka: Quote
majusa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Marchewkowy']Na razie myślałam nad ptaszkami z AD 1) 2) 3) ślicznie wyglądają na samej różowej taśmie ale wolałabym jednak z podszyciem... Co myślicie? a może jakoś inaczej? Zdecydowanie 2 !! :) Amber - super taksówki, Swietny ten wzorek w angry birdsy. Dla dobermana sama obroza mogla by byc ciut szersza ale i tak fajnie wyglada. Quote
rika Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Gdzie można zamówić coś u taks? Prześwietne angry birds :loveu: Quote
Amber Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Mogła by być szersza, ale nie było innych... Taka sznurówka, trochę ponad 2 cm, najbardziej delikatna obroża jaką ma ;). Kupiłam ją ze względu na motyw dla jaj :lol: Poza tym ja nie mam tak, że jak duży pies to zaraz obroża 6 cm i więcej, mam w kolekcji chyba wszystkie szerokości. Za to te ponad 2 cm na Cortinie już poteżnie wyglada ;) Obroże są z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/238705-rozliczony-obro%C5%BCe-smycze-szelki-dla-Kelc-i-Szyd%C5%82owca-do-26-01 , ale wiem, że taks szyje też na zamówienia od czasu do czasu. Quote
AnIeLa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 U taks albo bazarek albo przez pw. Dzisiaj odebrałam koleżanki i swoje obroże wykonane przez taks jak zawsze super :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='rika']Z różową taśmą super, ale pod spodem widzę jakąś jasną zieleń ;) Ostatnio myślałam o takim połączeniu, mogłoby być ciekawie :cool3: Kurcze, marzą mi się dla młodego... + może mało pasujące do pudla :evil_lol: Szkoda tylko, że tak mało kasy :shake: Ale niedługo Chicowe urodzinki więc tak bez prezentu... :evil_lol: Quote
majusa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='rika']Gdzie można zamówić coś u taks? Prześwietne angry birds :loveu:[/QUOTE] hahaha, tez chcialam spytac ale tak jakos glupio mi było :eviltong: Bylam kilka razy na jej stronie www ale chyba jakas nieaktualizowana od dawna jest:roll: Quote
rika Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ja też na stronę taks wchodziłam, ale nie mogłam jej ogarnąć jakoś... :eviltong: świetne są te obróżki z bazarku :cool3: Quote
majusa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Superasne :) Ciekawe kiedy i czy bedzie kolejny bazarek z moda od Taks:) Bardzo zachcialo mi sie miec jakas taksowke w mojej kolekcji:) BTW: Super ten nowy wzorek we frukidzach Quote
Aleksandrossa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 mi się te kwiatki niezbyt podobają ;) Quote
Lucky. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='trabeska']Lucky jaka szerokość tych gadżeciaków? coś ok. 2,2 cm, może dlatego ta obróża średnio mi pasuje, bo przyzwyczaiłam się do nieco szerszych ;) Quote
Jara Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 My testujemy smycz Julius K-9, w sumie to gumowana linka treningowa :) Jest lekka, wytrzymała, super :) http://juliusk9-sport.pl/smycze-nylonowe-c-9_19.html?page=2 Quote
majusa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Aleksandrossa']mi się te kwiatki niezbyt podobają ;)[/QUOTE] Nie kazdemu psu bedzie ten wzor pasowac . Ja widze ta obroze 4cm na białej bulterrierce :diabloti: Dzieki temu ze tło jest czarne, czarna smycz bedzie super pasowac. Quote
Alise Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Ostatnio myślałam o takim połączeniu, mogłoby być ciekawie :cool3: Kurcze, marzą mi się dla młodego... OMG, te pierwsze dwie piękne :loveu: Druga Furkidz, a ta piewsza skąd? :) Quote
Aleksandrossa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Alise']OMG, te pierwsze dwie piękne :loveu: Druga Furkidz, a ta piewsza skąd? :)[/QUOTE] pierwsza też ;) Quote
Freya . Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Mnie te furkidzowe kwiatki podobają się niesamowicie, chyba nie będę w stanie się powstrzymać przed ich zakupem :P Quote
Marchewkowy Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Bawiłam się tymi tasiemkami... i chociaż strasznie podoba mi się wzorek dzikie biedronki to nijak nie umiem dobrać nitek, taśmy podkładowej i eko/pianki... podobają mi się na samej taśmie różowej/czerwonej ale bez "gadżetów" tj nitki/eko/pianka to jakoś tak smutno wygląda ;) i w sumie na samej taśmie to mogę zamówić DS. z biedronkowych kombinacji wyszło jeszcze coś takiego ale jakoś mnie nie powalają...a wy co myślicie? Takie na siłę te połączenia :/ i zamiast biedronek to może super bohaterkę? 1) 2) 3) Albo jeszcze inaczej? No i wiewiórki dla Prince'a... Straszna szkoda że w 2,5 cm AD nie ma brązu, brakuje mi tego koloru ;) 1) 2) tylko czy będzie widać żółte nitki na żółtej taśmie? 3) 4) 5) Na pewno wezmę Ptaszki tylko które: Ktoś podpowiadał żeby połączyć z zielonym 1) 2)Skłaniam się ku tej wersji chociaż trochę mało babska będzie :P I tak przy okazji zrobiłam jeszcze krasnale, całkiem ciekawie wyglądają ale już kiedyś mieliśmy z DS krasnale więc chyba zdecyduje się na "nowy" wzorek. Quote
masdamerka Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Fajne są ptaszki numer 2 i biedrony na czerwonej taśmie + szara eko/pianka :D Quote
majusa Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 * Wiewiorki 4 lub 5 * ptaszek nr 2 * biedronki koniecznie na rozowej tasmie? nie probowalas innych polaczen ? np: [attachment=2388:9925.attach] Quote
Victoria Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Marcherwkowa przez Ciebie chce kosmitki.. :mdleje: nikt z wawy nie chce ze mna ad zamówić xd?? krasnale na zoltej fajnie wygladaja a kosmitki ja bym dala na zolta z zielonymi niteczkami i rozowym polarkiem :loveu: Quote
Recommended Posts