Alise Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 chrupcia, szelki jak szelki - ładne :evil_lol:, ale psiak jaaaki przepiękny! :loveu: Cudeńko. Quote
toyota Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Red Dingo to są bardzo dobre akcesoria, psiaki mają 2 obroże już 2 lata i nigdy się nie rozpięły. Quote
Chefrenek Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Czy wiecie gdzie w PL można dostać taką obrożę? http://globaldogshop.com/rogz-alpinist-k2-lime-choker-halfcheck-large-p-5671.html?language=pl Quote
kaskaSz Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 ja miałam red dingo ponad ok. 4 lat i również nic nigdy się nie odpięło, nie pomechaciło, a w wersji z odblaskami nic nie popękało. Obroże, szelki i smycz (akurat rzadko uzywałam) są bardzo dobrej jakości i fajnie sie prezentują. Quote
Illusion Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Chefrenek']Czy wiecie gdzie w PL można dostać taką obrożę? http://globaldogshop.com/rogz-alpinist-k2-lime-choker-halfcheck-large-p-5671.html?language=pl Na klips http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HBC-25-G-Lime/5435 i półzacisk ;) http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-25-G-Lime/5431 Quote
motylek1007 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='katasza1']Ma ktos obroze z RedDingo? (bardzo podobaja mi sie te z klamra w ksztalcie kosci). Nie odpina sie klamra? [/QUOTE] 2 lata miałam red dingo i nadal działają, ten zatrzask trzyma bardzo mocno Quote
gops Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 doszły manmatowe i rogzowa obroża + szeleczki różowe dla suczy :) młody w swoich nitkach :) o dziwo podobają mi się , ten rogzowy wzór jest świetny Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Olson']Marta, czy będziesz wystawiać na allegro zwykłe Twisty, bez eko? ;) będą, będą, tylko ostatnie dni chora w łóżku leżę i nie miał kto wystawić :oops: 3cm super leży na nim :loveu: my też takie mamy :diabloti: i niebieski Quote
Adriana. Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='MakeBelieve']Wiecie czy można jeszcze zamawiać w AD?[/QUOTE] Można. Koleżanka wczoraj pisała do nich, bo chciała szelki i smycz i odpowiedzieli jej, że jeszcze zrobią. Quote
Adriana. Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Chefrenek']Czy wiecie gdzie w PL można dostać taką obrożę? http://globaldogshop.com/rogz-alpinist-k2-lime-choker-halfcheck-large-p-5671.html?language=pl W Pro Dogu http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HBC-25-G-Lime/5435 Quote
vege* Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='katasza1']Ma ktos obroze z RedDingo? (bardzo podobaja mi sie te z klamra w ksztalcie kosci). Nie odpina sie klamra? Jeszcze ostatnio w zoologu znalazlam obroze z trixie, z tasmy bardzo miekkiej, polzacisk z lancuszka. Kosztowala 14 zl,niestety byla troche za duza na Froda, ale chyba jutro po nia pojde bo miala sliczny czerwony,mocny kolor. Taki troche jasniejszy niz czerwone wino. a nic czerwonego nie mamy :loveu: i do kompletu byla smycz rurowa,tez czerwona, ale w sumie mam czerwona flexi, wiec bez smyczy sie obejde :P[/QUOTE] Ja mam co prawda szelki RD ale zatrzask jest na prawdę mocny i porządny :) Już spory kawałek czasu je mam i nigdy nie było z nimi problemu :) Quote
Rinuś Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='katasza1']Ma ktos obroze z RedDingo? (bardzo podobaja mi sie te z klamra w ksztalcie kosci). Nie odpina sie klamra? [/QUOTE] Ja miałam i jak Brutus kiedyś się rozpędził na flexi to klamra puściła...ale była to jednorazowa wpadka tej obroży. Quote
omry Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='katasza1']Ma ktos obroze z RedDingo? (bardzo podobaja mi sie te z klamra w ksztalcie kosci). Nie odpina sie klamra? My mamy już z 2-3 lata dla rotta i spisuje się bardzo ładnie :) Quote
dorka1403 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='gops']doszły manmatowe i rogzowa obroża + szeleczki różowe dla suczy :) młody w swoich nitkach :) o dziwo podobają mi się , ten rogzowy wzór jest świetny Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jak on pięknie wygląda w takich "normalnych" obrożach a nie w tych kołnierzach ortopedycznych-całkiem inny pies..widać jego samego a nie tylko obrożę :) Quote
gops Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='dorka1403']jak on pięknie wygląda w takich "normalnych" obrożach a nie w tych kołnierzach ortopedycznych-całkiem inny pies..widać jego samego a nie tylko obrożę :)[/QUOTE] ciesze się że się podoba :) mi tak nawet nawet wole nadal szersze ale dla tych wzorków jestem w stanie się przyzwyczaić do niektórych węższych :) teraz mamy i 2,5cm i 3 i 4cm obroże . Quote
Adriana. Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Nie wiedziałam, że są guardy DS z serii ribbonki. Myślałam, że są tylko twist. Quote
Jasza Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) My zawsze u Marty zamawiamy guardy. Wcześniej mieliśmy takie: Edited April 5, 2013 by Jasza Quote
rika Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Adzia123']Więcej zdjęć naszej nowej smyczki Już wiem, kto nam 'zwinął' smyczkę... A taki ładny zestaw byśmy mieli ;) Quote
Adriana. Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='rika']Już wiem, kto nam 'zwinął' smyczkę... A taki ładny zestaw byśmy mieli ;)[/QUOTE] :diabloti: Quote
Victoria Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='rika']Już wiem, kto nam 'zwinął' smyczkę... A taki ładny zestaw byśmy mieli ;)[/QUOTE]ja tez sie do niej przymierzałam ;] Śliczne te jelonkowe szelki :) mam słabość do tej tasiemki :loveu: Quote
katasza1 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Dzieki, w takim razie chyba zamowie zielona. On wazy niecale 9 kg, wiec jak na rottku wytrzymalo to na moim tez powinno ;) Chociaz nie lubie obrozy ze sklepu bo jak dla mnie sa za cienkie. Kupilam dzisiaj zwykla parciana czerwona z nobby i ma 1,5 cm, spod kudlow prawie nie widac, a jak pociagnie to sie dusi. Quote
Alise Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='MakeBelieve']Wiecie czy można jeszcze zamawiać w AD?[/QUOTE] Pisałam do nich kilka dni temu, odpisali, że jak będa mieli materiały na konkretny model to zrobią. ;) Czyli robią z tego co im zostało. Quote
Lucky. Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 to ja się pochwalę, że zamówiłam w końcu imienne gadżeciaki i kupiłam obróżke furkidz ;) teraz czekam na listonosza. Quote
Recommended Posts