Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja miałam red dingo ponad ok. 4 lat i również nic nigdy się nie odpięło, nie pomechaciło, a w wersji z odblaskami nic nie popękało. Obroże, szelki i smycz (akurat rzadko uzywałam) są bardzo dobrej jakości i fajnie sie prezentują.

Posted

[quote name='katasza1']Ma ktos obroze z RedDingo? (bardzo podobaja mi sie te z klamra w ksztalcie kosci). Nie odpina sie klamra?
[/QUOTE]

2 lata miałam red dingo i nadal działają, ten zatrzask trzyma bardzo mocno

Posted

[quote name='Olson']Marta, czy będziesz wystawiać na allegro zwykłe Twisty, bez eko? ;)
będą, będą, tylko ostatnie dni chora w łóżku leżę i nie miał kto wystawić :oops:

3cm super leży na nim :loveu:
my też takie mamy :diabloti:

i niebieski

Posted

[quote name='MakeBelieve']Wiecie czy można jeszcze zamawiać w AD?[/QUOTE]

Można. Koleżanka wczoraj pisała do nich, bo chciała szelki i smycz i odpowiedzieli jej, że jeszcze zrobią.

Posted

[quote name='katasza1']Ma ktos obroze z RedDingo? (bardzo podobaja mi sie te z klamra w ksztalcie kosci). Nie odpina sie klamra?

Jeszcze ostatnio w zoologu znalazlam obroze z trixie, z tasmy bardzo miekkiej, polzacisk z lancuszka. Kosztowala 14 zl,niestety byla troche za duza na Froda, ale chyba jutro po nia pojde bo miala sliczny czerwony,mocny kolor. Taki troche jasniejszy niz czerwone wino. a nic czerwonego nie mamy :loveu: i do kompletu byla smycz rurowa,tez czerwona, ale w sumie mam czerwona flexi, wiec bez smyczy sie obejde :P[/QUOTE]
Ja mam co prawda szelki RD ale zatrzask jest na prawdę mocny i porządny :) Już spory kawałek czasu je mam i nigdy nie było z nimi problemu :)

Posted

[/QUOTE]
Ja miałam i jak Brutus kiedyś się rozpędził na flexi to klamra puściła...ale była to jednorazowa wpadka tej obroży.

Posted

My mamy już z 2-3 lata dla rotta i spisuje się bardzo ładnie :)

Posted

[quote name='gops']doszły manmatowe i rogzowa obroża + szeleczki różowe dla suczy :)

młody w swoich nitkach :) o dziwo podobają mi się , ten rogzowy wzór jest świetny

Uploaded with ImageShack.us

jak on pięknie wygląda w takich "normalnych" obrożach a nie w tych kołnierzach ortopedycznych-całkiem inny pies..widać jego samego a nie tylko obrożę :)

Posted

[quote name='dorka1403']jak on pięknie wygląda w takich "normalnych" obrożach a nie w tych kołnierzach ortopedycznych-całkiem inny pies..widać jego samego a nie tylko obrożę :)[/QUOTE]
ciesze się że się podoba :) mi tak nawet nawet wole nadal szersze ale dla tych wzorków jestem w stanie się przyzwyczaić do niektórych węższych :) teraz mamy i 2,5cm i 3 i 4cm obroże .

Posted

[quote name='Adzia123']Więcej zdjęć naszej nowej smyczki

Już wiem, kto nam 'zwinął' smyczkę... A taki ładny zestaw byśmy mieli ;)

Posted

[quote name='rika']Już wiem, kto nam 'zwinął' smyczkę... A taki ładny zestaw byśmy mieli ;)[/QUOTE]ja tez sie do niej przymierzałam ;]

Śliczne te jelonkowe szelki :) mam słabość do tej tasiemki :loveu:

Posted

Dzieki, w takim razie chyba zamowie zielona. On wazy niecale 9 kg, wiec jak na rottku wytrzymalo to na moim tez powinno ;)

Chociaz nie lubie obrozy ze sklepu bo jak dla mnie sa za cienkie. Kupilam dzisiaj zwykla parciana czerwona z nobby i ma 1,5 cm, spod kudlow prawie nie widac, a jak pociagnie to sie dusi.

Posted

[quote name='MakeBelieve']Wiecie czy można jeszcze zamawiać w AD?[/QUOTE]
Pisałam do nich kilka dni temu, odpisali, że jak będa mieli materiały na konkretny model to zrobią. ;) Czyli robią z tego co im zostało.