narvika Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dzięki:)) szeroka nie jest, 2,5cm, ale w tym futrze to sami wiecie;p Angi- ja mam furkidza dla bc, został zeżarty:p Materiał jest bardzo cieniutki, nie taśma, tylko materiał bawełniany. Brudzi się szybko, schnie też szybko, ale niestety bardzo prosto półzacisk wząść do pysia i zmemłać :/ Quote
omry Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Angi napisał(a):Jest ktoś, kto ma furkidza dla większego psa. Trzyma się ? :lol: Dla Iwana. Nie trzyma się, ale Iwan okropnie niszczy obroże, nawet 5 cm DS na podwójnej taśmie bardzo zniszczył. Quote
angineuuka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 napisałam ładnego posta, a dobo mi pożarło. :P Ja mam furkidza dla moich malców, i wiem jak wygląda. Dlatego się pytam, czy ktoś ma dla większego psa. ;) ten pomarańcz to rogz? :D Quote
narvika Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 nie, pomarańcz dotarł od Marchewkowej, ale nie wiem co to za firma. Jakaś mało znana, ale wygląda identycznie jak Rogz :) Teraz czaję się na Lupinę, tylko który model?? Może dolfphin (błękit) albo jelly (pastelowy fiolet) albo coś na tego czarnucha mojego? Jak myślicie? Quote
angineuuka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 To już wiem jaka to. Ja mam tej samej marki, tylko że niebieską :lol: Quote
Victoria Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marchewkowa grabisz sobie :mad: masz jeszcze 2h i 15 minut :diabloti: Quote
masdamerka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Od 13 Marchewkowej nie było (tak, zobaczyłam :diabloti:), chyba cały czas liczy.. :evil_lol: Quote
vege* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Angi napisał(a):Jest ktoś, kto ma furkidza dla większego psa. Trzyma się ? :lol: Ja mam dla Nuki 25 kg, ale to raczej średnia jest :lol: ale powiem, ze się trzyma bez problemu ;) Quote
angineuuka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Alpina jak do mnie przyjechała, to koło tego ważyła :evil_lol: Teraz to trochę przytyła :) Eee, widziałam smycze i obroże od Marchewy :grins: Quote
Victoria Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Angi napisał(a):Eee, widziałam smycze i obroże od Marchewy :grins: wątpie zeby to było wszystko :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Victoria napisał(a):wątpie zeby to było wszystko :evil_lol: ja też ::evil_lol: Quote
trabeska Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 (edited) Haha, ale my wszystkie nie możemy się doczekać tych zdjęć :evil_lol: Ale fotecki miały być dziś rano, więc rzeczywiście sobie grabi... :mad: Edited March 23, 2013 by trabeska Quote
Klaudia M. Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 W przyszłym miesiącu chciałabym kupić swoim suczkom (czarna, ruda, biało-czarna) obroże sztuk trzy;) Zależy mi żeby były wykonane z tkaniny i posiadały wzór zwierzęcy np. koty, sowy. Czy znacie jakieś fajne internetowe sklepu oprócz furkidz, miauhau? Jestem zdecydowana na kotki i sówki, ale nie wiem co wybrać jako trzeci wzór. Quote
narvika Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Klaudia M. napisał(a):W przyszłym miesiącu chciałabym kupić swoim suczkom (czarna, ruda, biało-czarna) obroże sztuk trzy;) Zależy mi żeby były wykonane z tkaniny i posiadały wzór zwierzęcy np. koty, sowy. Czy znacie jakieś fajne internetowe sklepu oprócz furkidz, miauhau? Jestem zdecydowana na kotki i sówki, ale nie wiem co wybrać jako trzeci wzór. mi się kurczaki z furkidza podobają :D Lupine też ma zwierzaki- delfinki, motylki, żółwie... Quote
Marchewkowy Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 trabeska napisał(a):Marchewkowy gdzie zdjęcia? :mad: Adzia123 napisał(a):Właśnie :-x, czekamy :lol:. Miało być dziś. Wiem i przepraszam ale wczoraj sie tak źle czułam :-( dziś będą, idą focić Adzia123 napisał(a):Szukam ładnej, żółtej obróżki dla psinki z awatara. Będę ją mogła kupić dopiero za jakiś miesiąc (bo i tak czekam na smycz i szelki), ale już oglądam różne wzorki i modele. Zastanawiam się nad tymi: 1. http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB11-H-Dayglow-Yellow/5731 2. http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Ta-dot-in-lime/105 3. http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Sunflower/90 4. http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Ladybug/139 Która wam się najbardziej podoba? Na czarnego/ciemnego psa stanowoczo rogz! Na ciemnym wygląda bosko!!!! Quote
Adriana. Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Klaudia M. napisał(a):W przyszłym miesiącu chciałabym kupić swoim suczkom (czarna, ruda, biało-czarna) obroże sztuk trzy;) Zależy mi żeby były wykonane z tkaniny i posiadały wzór zwierzęcy np. koty, sowy. Czy znacie jakieś fajne internetowe sklepu oprócz furkidz, miauhau? Jestem zdecydowana na kotki i sówki, ale nie wiem co wybrać jako trzeci wzór. W PawSitive mają podobne obróżki z tkaniny. Ale ze zwierzątek są tylko jamniczki i motylki. Quote
Marchewkowy Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 hahaha liczyłam cały wczorajszy dzień i pół dzisiejszego :lol: i doliczyłam się... Smutno mi myślałam że mam tego więcej ;( Szelki 3 pary - Rogz, Red Dingo i Dogstyle Flexi x 2 smycze automatyczne Hamilton 3 obroże, 2 smycze Activdog - 2 obroże 4 Pawz, - 2 obroże Furkidz x 1 obroża 1 skórzana obroża szyta na okrągło kupiona na wystawie Fioletowa obroża nie pamiętam jakiej firmy kupiona na wystawie 6 x obroża Lupine, 3 x smycz Lupine 3 komplety dogstyle Smycz czarna RD, 2 smycze Aleksandra Pwt Shop Hilton 1 obroża, Taks 10 obroży, 8 smyczy 15 smyczy Rogz, 11 obroży ( 1 nie ma na zdjęciu bo Abik ją miał na szyji) Nie liczyłam linek tasiem i łańcuszków i innych bardziej szkoleniowych rzeczy :P Razem :diabloti: 3 pary szelek, 2 x smycz automatyczna Smycz zwykła 34 sztuki Obroże: 41 sztuk Malutko :-( Quote
NightQueen Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marchewkowy napisał(a): Obroże: 41 sztuk Malutko :-( fakt :diabloti: co to jest na dwa psy :diabloti: ja przed olśnieniem (sprzedałam większość) miałam 25 na jednego :diabloti::eviltong: Quote
Marchewkowy Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 NightQueen napisał(a):fakt :diabloti: co to jest na dwa psy :diabloti: ja przed olśnieniem (sprzedałam większość) miałam 25 na jednego :diabloti::eviltong: No właśnie! Malutko :( ale też ostatnio trochę sprzedałam na pocieszenie hihihi Fotki będą zaraz bo zmniejszam :) Quote
Adriana. Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marchewkowy napisał(a):Razem :diabloti: 3 pary szelek, 2 x smycz automatyczna Smycz zwykła 34 sztuki Obroże: 41 sztuk Malutko :-( :crazyeye::lying: Jakie malutko?! Czekam na zdjęcia. Quote
Marchewkowy Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Przed układaniem :P i dziwicie się że mi się nie chce robić fot? A i tak są beznadziejne bo nie miałam weny, jak sie zrobi cieplej to je chyba na balkowanie na sznurku powieszę i wtedy to wyjdzie fajnie :) Szelki Flexi Quote
vege* Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marchewkowy napisał(a):No właśnie! Malutko :( ale też ostatnio trochę sprzedałam na pocieszenie hihihi Fotki będą zaraz bo zmniejszam :) Sprzedałaś, żeby kupić kolejne!:diabloti: Quote
Marchewkowy Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 vege* napisał(a):Sprzedałaś, żeby kupić kolejne!:diabloti: też fakt ;) Rogzy Taks Dogstyle i inne firmy Lupine i inne firmy Quote
Adriana. Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Rzeczywiście trochę tego jest. Widać, że wyjątkowo lubisz Lupine i Rogza :smile:. Quote
Recommended Posts