socurek Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Moje póki co z luzem się mieszczą na jednej fotce :( Faziuchowe:[attachment=2341:9843.attach] Nortonkowe:[attachment=2342:9844.attach] Jeszcze czekamy na komplecik summer meadow dla Norka i póki co koniec zakupów, bo za kolejną wypłatę musimy kupić porządne szele i amortyzator...... Quote
gops Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 zielone el perro ma świetny kolor , coś czuje że musze je kupić :lol: Quote
Marchewkowy Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Cała kolekcja bardzo ładna! Takie wesołe kolorki Quote
IZMADO Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 masdamerka napisał(a):ZA PIERWSZYM RAZEM!! :D Miałam brać zupełnie inny, ale ktoś (może nawet Ty :???:) napisał, że wziął bardziej dopasowany; też wzięłam na długość pyska taki "na styk"; a wysokość ze średnim luzem :) A teraz idę znowu w rogzy miękkie i lekkie, tak mi się spodobały! Ale tym razem chyba coś bardziej stonowanego; niebieski; czarny; brązowy (no chyba że limonka :razz:). Za pierwszym razem!? Super, gratuluję :) Tak, to chyba ja pisałam o tym dopasowaniu. Naprawdę sobie chwalę tak dobrany rozmiar. Nie bierz czarnego rogza, jeśli już to brązowy. Ty masz tą zgniłą zieleń z el perro? Nie wystarczy Ci już tych "zwyklaków"? :razz: Quote
masdamerka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 IZMADO napisał(a):Za pierwszym razem!? Super, gratuluję :) Tak, to chyba ja pisałam o tym dopasowaniu. Naprawdę sobie chwalę tak dobrany rozmiar. Nie bierz czarnego rogza, jeśli już to brązowy. Ty masz tą zgniłą zieleń z el perro? Nie wystarczy Ci już tych "zwyklaków"? :razz: Oj tam; to kupie i brąz i limonkę :razz: Ale to dopiero na urodziny Lu; wtedy jeszcze jakąś smycz :) Quote
marta1624 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Witam! Piszę pierwszy raz na forum, mimo że logowałam się już dawno. Jestem posiadaczką suczki w typie owczarka niemieckiego (jest drobniejsza), a od 3 tygodni przeglądam ten wątek, przez co stwierdziłam , że czuję wielką potrzebę zakupu szelek norweskich dla mojej suni (jedne są już w drodze, od DS). W związku z tym mam pytanie- zakochałam się we wzorze od DS, RETRO. Nie wiem tylko jak dobrać wszystko kolorystycznie. Myślałam o taśmie ozdobnej [FONT=arial]Retro- jasny turkus, pod to taśma jasna siwa, podszycie ekoskórką w kolorze turkus. Co wy na to? Z drugiej strony podobają mi się główne taśmy w kolorze zielonym, błękitnym. I co tu wybrać?[/FONT] Quote
gops Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 marta1624 napisał(a):Witam! Piszę pierwszy raz na forum, mimo że logowałam się już dawno. Jestem posiadaczką suczki w typie owczarka niemieckiego (jest drobniejsza), a od 3 tygodni przeglądam ten wątek, przez co stwierdziłam , że czuję wielką potrzebę zakupu szelek norweskich dla mojej suni (jedne są już w drodze, od DS). W związku z tym mam pytanie- zakochałam się we wzorze od DS, RETRO. Nie wiem tylko jak dobrać wszystko kolorystycznie. Myślałam o taśmie ozdobnej [FONT=arial]Retro- jasny turkus, pod to taśma jasna siwa, podszycie ekoskórką w kolorze turkus. Co wy na to? Z drugiej strony podobają mi się główne taśmy w kolorze zielonym, błękitnym. I co tu wybrać?[/FONT] a jakieś połączenie już gotowe ? widziałam pare fajnych połączeń na ich allegro , to co napisałaś też fajnie będzie wyglądać . Quote
vege* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Marchewkowy napisał(a):obawiam się że macie rację :roll::roll::roll: Hahahah ale moja rodzina już zaakceptowała moje hmmmm hobby :P i ojciec sam mówi że teraz chce taką albo taką obróżke bo np. dziś Abi już była 2 razy na spacerze w tej samej :diabloti: zarażam... Ahahahahha to mnie rozwaliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majusa Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Marta_Ares napisał(a):Małpki :) Marta jaką szerokość maja te obróżki? Idealna, węższa nie mogła by byc. Quote
trabeska Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Marchewkowy, poważnie kilka razy dziennie zmieniasz psom obroże? :D Quote
zahirka11 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 pomóżcie która z tych obróżek bd bardziej pasowała do czekoladowego psa no i ewentualnie czarnego? :P Quote
Adriana. Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Mi bardziej podoba się ta szaro zielona :lol:. Quote
trabeska Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Do brązowego ta z zielonym no a do czarnego ta z niebieskim ;) Quote
zahirka11 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 właśnie do mnie przemawia też bardziej ta szara:loveu:, a dla Czarnego bd mięta :D tylko kase teraz trzeba najpierw uzbierac;) Quote
BBeta Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Zielona ;) Niebieski na czekoladowym psie nie wygląda ładnie :eviltong: Quote
Victoria Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 obie :lol: dla czzekolady zielona a do czarnego niebieska :razz: Quote
Macia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Zdecydowanie niebieska dla czarnego ;). Mamy takie samo zestawienie i bardzo fajnie to wygląda. Quote
Marchewkowy Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 vege* napisał(a):Ahahahahha to mnie rozwaliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No taka prawda ;) a najpierw mruczał po co tyle obroży! :diabloti: trabeska napisał(a):Marchewkowy, poważnie kilka razy dziennie zmieniasz psom obroże? :-D No co spacer inna ;) zależnie od humoru, pogody, tego gdzie idę ;) chyba że mam coś nowego i mam na to fazę to chodzą cały czas w jednym :evil_lol: Quote
trabeska Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Marchewkowy napisał(a):No co spacer inna ;) zależnie od humoru, pogody, tego gdzie idę ;) chyba że mam coś nowego i mam na to fazę to chodzą cały czas w jednym :evil_lol: To Ty na prawdę musisz mieć tego 'trochę' :) Ja swoim też nieraz i na każdy spacer inną zakładam, a czasami to chodzą w jednej tydzień. Quote
masdamerka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Marchewkowy zbierz się i zrób zdjęcia bo robię się coraz bardziej ciekawa tej kolekcji :D Quote
trabeska Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 masdamerka napisał(a):Marchewkowy zbierz się i zrób zdjęcia bo robię się coraz bardziej ciekawa tej kolekcji :D Haha :D Każdy jest ciekawy! :evil_lol: Quote
anna35-1974 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Dwukolorowe el perro Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AnIeLa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Zima za oknem, ale na Wielkanoc się przygotowaliśmy ;) Quote
Recommended Posts