AnIeLa Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Obroże i szelki dotarły :lol: Kundlicho w szelkach. :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Olson']Jest ono, hmmm... ostre? Nie zbyt przyjemne w dotyku. ;-) Proponuję albo piankę z AD, albo ekoskórkę. :smile: Teraz ma,my troszkę inny rodzaj tej pianki, od innego producenta, grubsza i milsza w dotyku, tamta czerwona faktycznie dość ostra była ;) [quote name='masdamerka']Patrzę na zdjęcia rogzów alpinist w necie i kolor fioletowy jest mocno przekłamany, więc na ten kolor raczej się nie zdecyduję dla Luny.. Fajniej wyglądała by w tym http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB25-B-Navy/906 , tym http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-25-K-Pink/1809 , czy tym https://www.google.pl/search?q=rogz+alpinist+red&rlz=1C1SKPL_enPL398PL398&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Ka5BUY7UAeL-4QT0tYCYCQ&biw=1366&bih=623&sei=L65BUYeyOK6P4gT8iYCwAg#imgrc=Eawe1u7FTdataM%3A%3Bem06GHncPzIHmM%3Bhttp%3A%2F%2Fglobaldogshop.com%2Fimages%2Fproducts%2F5683-Rogz_Alpinist_Everest_Red_Dog_collar_-_XLarge.jpg%3Bhttp%3A%2F%2Fglobaldogshop.com%2Frogz-alpinist-everest-red-dog-collar-xlarge-p-5683.html%3B450%3B450 ?? :)( różowa koniecznie!!! ewentualnie niebieska :cool3: http://img594.imageshack.us/img594/5043/dsc08175crop.jpg super mu pasuje :loveu: :loveu: :loveu: Zamówiłam komplet turkusowy z Nobby :diabloti: Quote
Adriana. Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Marchewkowy napisał(a):Gops super psiakom w potorkach.. A ja myślę nad norwegami dla Abiśki ale ona ciąglę się rozrasta i chyba do zły pomysł teraz zamawiać... a z drugiej strony AD już potem nie kupie :shake: Będziesz raczej mogła, tylko że gotowe, a nie na zamówienie. Quote
AnIeLa Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Adzia123 napisał(a):Będziesz raczej mogła, tylko że gotowe, a nie na zamówienie. Tyle razy było pisane, AD zmienia profil działalności firmy. Skończą im się materiały które mają na stanie i nie będa już zamawiać kolejnych. Quote
Adriana. Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 AnIeLa napisał(a):Obroże i szelki dotarły :lol: Fajowe, nie za dużo kolorków, ale wygląda to świetnie. Pasuje psiakowi :p. Jakie obróżki zamawiałaś? Pochwal się! Quote
Squ Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Gops, czy w obroży 3cm też są takie masywne okucia jak w 4cm? Mam jednego Furkidza 3cm i ma takie fajne lekkie i cienkie, a teraz tak patrzę, że chyba zmienili na mocniejsze? Quote
gops Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Squ']Gops, czy w obroży 3cm też są takie masywne okucia jak w 4cm? Mam jednego Furkidza 3cm i ma takie fajne lekkie i cienkie, a teraz tak patrzę, że chyba zmienili na mocniejsze? kółko do smyczy jest grube ale mniejsze niż te w 4cm , ciężko stwierdzić czy są masywne bo ja mam prawie same 3cm dla suki i takie okucia są normlane dla mnie w el perro np też takie są . ale co np troszkę mnie zawiodło to to że w 3cm martignale mam przy łączeniu tego zacisku zwykłe kółka a w 4cm takie ładne zgrabne okucia wąskie , myślałam że w każdej szerokości takie robią, nie przeszkadźa mi to ale spodziewałam się innych zwyczajnie . jeśli chcesz zrobię zdjęcie 3cm obok 4cm furkidza dla porównania. Quote
AnIeLa Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Adzia123 napisał(a):Fajowe, nie za dużo kolorków, ale wygląda to świetnie. Pasuje psiakowi :p. Jakie obróżki zamawiałaś? Pochwal się! Dzięki. Kolory są takie jak na tasiemce + brązowa taśma+ czarna taśma+ brazowa pianka + turkusowe nici także stonowane szelki. A obróżki jedna z tasiemką rycerze a 2 z moimi :) Quote
gops Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 jak już wzięłam aparat w ręke to porbiłam pare porównań okucia 3 i 4cm fukidz Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us okucie 3cm furkidz i 3cm el perro , są identyczne! z jednej firmy jak widać Uploaded with ImageShack.us porównanie okuć el perro 3 i 4cm Uploaded with ImageShack.us nasze nowe szpanerskie obroże :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
gops Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 obroże suki + sznurkowa czerowno szara którą akurat ma na sobie na sacerze Uploaded with ImageShack.us i psa + furkidz zielony coś tam man :) nie pamiętam dokładnie Uploaded with ImageShack.us i stwierdzam że nie jest ze mną źle! :lol: Quote
katasza1 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Przyszla dzisiaj obrozka i smycz z DG. Swinki na zielonym tle i zielona neonkowa smycz :loveu: Quote
trabeska Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 gops bardzo ładne obroże, ale Monstery i te skórzane (a zwłaszcza ta brązowa Miśki) najbardziej mi się podobają :) Quote
Adriana. Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Kiedyś mieliśmy jeszcze taką smyczkę, którą dostałam jak ze schroniska jak adoptowałam Sonię. Była krótka, cieniutka i taka tęczowa. Niestety gdzieś się zgubiła, chociaż może gdzieś się podziewa w moim domu. A tutaj jeszcze pierwsza maleńka obróżka Soni z dzwoneczkiem. Quote
Ania24 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ja kupiłam dzisiaj Gajce ( młodszej ) taką obróżkę Za 5,99 + wysyłka ;) Quote
MakeBelieve Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Jedna warstwa taśmy, to ona słabiutka będzie.. Chyba że dla małego psa : ) Quote
Squ Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dzięki za foty porównawcze gops. Widać zmienili okucia na mocniejsze od czasu mojego pierwszego Furkidza ;) Quote
Adriana. Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ania24 napisał(a):Ja kupiłam dzisiaj Gajce ( młodszej ) taką obróżkę Za 5,99 + wysyłka ;) Na solidną nie wygląda, ale przynajmniej ma śliczny słit kolorek i nie była droga :p. Quote
Freya . Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 AD :) Obróżka jest przecudowna, cieszę się, że zdecydowałam się skorzystać z ostatniej okazji kupienia czegoś tej firmy :) Mam nadzieję, że długo nam posłuży ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 W końcu dotarły do nas activdogi :loveu: Są super, bardzo solidnie i starannie wykonane. Szele na małą są jeszcze ciut za duże ale jak przypakuje to myślę że będą ok :) I na modelach Szelki Obróżki Quote
angineuuka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ( 5 zdjęć w jednym poscie :)) Ładne szele :D Quote
katasza1 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Tu cala nasza kolekcja (psa mam od 3 miesiecy :P ) A tu same swinki: Mialam jeszcze taka co jak sie przycisnelo guzik to sie swiecila, ale zgubilam :cry: Quote
angineuuka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 A ja prosiaki mam zamiar za jakiś czas sprzedac :evil_lol: Quote
anostek Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Zuzia&Snoopy napisał(a):W końcu dotarły do nas activdogi :loveu: Są super, bardzo solidnie i starannie wykonane. Szele na małą są jeszcze ciut za duże ale jak przypakuje to myślę że będą ok :) Cudne obroże, szelki, a przede wszystkim zdjęcia - aż miło popatrzeć:loveu: Quote
Recommended Posts