Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Litterka']Oj, tam, oj, tam! Spaniele mają dłuższą sierść, to "dzwonki" nie zawsze widać, możesz udawać, że to dziewczynki :P[/QUOTE]

[quote name='anostek']Trzeba iść z duchem czsu i przecierac szlaki :)[/QUOTE]

Haha :D Tylko jak już to taki jasny, delikatny róż :) Ciemny jakoś mi nie podchodzi ;)

Posted

[quote name='aganela']Myślę o kupnie na wiosnę smyczy dla owczarka niemieckiego, dość silnego, smyczy dość krótkiej-nie przepinanej raczej, w miarę przystępniej
cenowo, która nie pani rąk...dobrze też, żeby się ślizgała w ręce i była w miarę miękka- nie twarda i szorstka, czy gdzieś znajdę takie cudo?[/QUOTE]
zależy jaka to jest przystępna cena. ja polecam smycze LINOWE el perro , są świetne nie pala rąk , bardzo mocne,wygodne i ładne .

Posted

[quote name='rashelek']A'propos ElPerro - działa wam ich strona? :hmmmm:[/QUOTE]
nie działa od wczoraj pewnie wrzucają jakies nowości czy robią zmiany . już kiedyś tak było .

Posted

aganela napisał(a):
Myślę o kupnie na wiosnę smyczy dla owczarka niemieckiego, dość silnego, smyczy dość krótkiej-nie przepinanej raczej, w miarę przystępniej
cenowo, która nie pani rąk...dobrze też, żeby się ślizgała w ręce i była w miarę miękka- nie twarda i szorstka, czy gdzieś znajdę takie cudo?

a nie myslalas o sznurowych szytych na okraglo ?

Posted

diabelkowa napisał(a):
a nie myslalas o sznurowych szytych na okraglo ?

A one nie są śliskie? Zwykle sznurowe, które spotykam są czymś tak powleczone,że wydają się śliskie:shake:

Posted

lasoa napisał(a):
nikt nie spotkał się z firmą Dino ?

ogólnie ceny mają dość przystępne, towar jak na te ceny dość się trzyma, miałam czerwoną skórzaną obrożę to pofarbowała sierść po ulewnych deszczach, ale w czerwonych skórzanych podobno często się tak zdarza.
Milena- a natłuszczałaś smycz?

Posted

[quote name='Kinia']cześć:)
Ma ktoś może smycz plecioną z DS, konkretniej tą: http://allegro.pl/smycz-pleciona-warkocz-bardzo-wygodna-nowosc-i2961484389.html
Strasznie mi sie podobają, ale nie wiem czy taka smycz wytrzyma nagłe szarpnięcie laba. Mój żebradorek teoretycznie jest grzeczny ale nigdy nie wiadomo jak mu móżdżek zadziała :p
Mnie też się ta smycz strasznie podoba - też się przymierzam do zakupu :)