gops Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 do merlaka niebieska obroża koniecznie lub niebiesko/szara jakieś fajne połączenie tych kolorów . Quote
motyleqq Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='mańka_']Łooooo, to wasz? :loveu: widziałam Was w naszym konkursie :-) jest przepiękny! :-) Może odcienie niebieskiego - pod kolor chłopaka? :-) Albo pomarańcz?[/QUOTE] nasz nasz, ale jeszcze do nas nie przybył :) dzięki :) [quote name='Angi']ja bym brała pomarańcz :D[/QUOTE] [quote name='westie_justa'] A dla tego małego, jasny turkus.:diabloti:[/QUOTE] [quote name='gops']do merlaka niebieska obroża koniecznie lub niebiesko/szara jakieś fajne połączenie tych kolorów .[/QUOTE] pod kolor oka to może dobry pomysł, albo właśnie pomarańczowa? szara to chyba zginie w jego umaszczeniu. zupełnie nie umiem dobrać mu koloru :evil_lol: Quote
mańka_ Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='trabeska']Mamy jasny niebieski i taki morski jakby.[/QUOTE] A może w takim razie cytrynowy? :-) Quote
rashelek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Popieram dla spanielka żółciutki w żywym odcieniu, np. taki jak ma DS :D Merlaczek koniecznie musi mieć coś niebieskiego (tylko lepiej chyba jasny), ale tak to 3/4 kolorów do niego pasuje, także życzę powodzenia :diabloti: Quote
trabeska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='mańka_']A może w takim razie cytrynowy? :-)[/QUOTE] A nie będzie się brudził za bardzo? Mamy neonkowy zielony i to jeszcze obroże i wystarczy, że pójdziemy na spacer gdzie psy tylko biegają a i tak po powrocie jest brudny :lol: Quote
gops Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='motyleqq'] pod kolor oka to może dobry pomysł, albo właśnie pomarańczowa? szara to chyba zginie w jego umaszczeniu. zupełnie nie umiem dobrać mu koloru :evil_lol: mi się różne szarości i niebieskie na moim srebrnym pudlu podobały bardzo a to kolor miejscami podobny Twojego :lol: spójż np. według mnie fajnie to wygląda na takiej sierści . Quote
Kasi i Lena Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Motyleqq - błękitno- brązową pod kolor oczek:) Lupine ma taką fajną Muddy Paws Quote
motyleqq Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='rashelek'] Merlaczek koniecznie musi mieć coś niebieskiego (tylko lepiej chyba jasny), ale tak to 3/4 kolorów do niego pasuje, także życzę powodzenia :diabloti:[/QUOTE] kiedy mi się właśnie wydaje, że nic nie pasuje :evil_lol: gops, ten niebieski fajnie wygląda, może właśnie na taki postawimy na początek Quote
Yuveza Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='motyleqq'] pod kolor oka to może dobry pomysł, albo właśnie pomarańczowa? szara to chyba zginie w jego umaszczeniu. zupełnie nie umiem dobrać mu koloru :evil_lol:[/QUOTE] albo po prostu na szarej eko, moge byc nieobiektywna ale ja uwielbiam ten turkus:evil_lol:, a na nim to by w ogole chyba super pasowało swoją drogą;) Quote
rashelek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ten jasny turkus jest boski i wyglądałby na młodym fenomenalnie wręcz :D Quote
Szura Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Motyleqq - pomarańczowy, fioletowy lub zielony. Jak będzie coś innego, to foch. :P Quote
mańka_ Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='trabeska']A nie będzie się brudził za bardzo? Mamy neonkowy zielony i to jeszcze obroże i wystarczy, że pójdziemy na spacer gdzie psy tylko biegają a i tak po powrocie jest brudny :lol:[/QUOTE] Wiesz, tak naprawdę każda obroża w jasnym kolorze brudzić się bedzie, nie ma siły ;-) Quote
motyleqq Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Szura']Motyleqq - pomarańczowy, fioletowy lub zielony. Jak będzie coś innego, to foch. :P[/QUOTE] toś mnie pod ścianą postawiła :evil_lol: Quote
masdamerka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='motyleqq']toś mnie pod ścianą postawiła :evil_lol:[/QUOTE] Niebieski (błękit, turkus) lub pomarańcz, nie ma innej opcji :D A tak offtopując, kiedy szczyl będzie u Ciebie? :razz: Quote
trabeska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='mańka_']Wiesz, tak naprawdę każda obroża w jasnym kolorze brudzić się bedzie, nie ma siły ;-)[/QUOTE] No niestety :lol: Więc nie wiem czy by nie zostać przy tym fiolecie... Quote
anostek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='trabeska']Przypominam się. W jakim kolorze guardów widzicie tego rudzielca? Odpada zieleń, czerń, pomarańcz, niebieski, brąz, czerwień, fiolet, bo takie kolory już mamy. W ostateczności może być ten fiolet, ale czekam na inne propozycje. Chociaż nie wiem czy jest jeszcze jakiś inny kolor, który pasowałby do niego :lol:[/QUOTE] Ja go widzę w różowo-brązowych guardach ;) Quote
trabeska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='anostek']Ja go widzę w różowo-brązowych guardach ;)[/QUOTE] W różu? :lol: W sumie, to nie mamy nic różowego :diabloti: A teraz róż chyba modny wśród samców :evil_lol: Quote
Szura Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 To prawda, fiolet się nie brudzi i jest przepiękny! Gdyby nie to, że psy mojej przyjaciółki łażą w fiolecie, to pewnie padłoby z fioletem na Tośka. ;) Quote
trabeska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='westie_justa']Ruuuush :loveu: edit: to do spaniela oczywiscie:P[/QUOTE] No prosze. Znowu róż :-D Muszę się nad tym poważnie zastanowić :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='masdamerka']Niebieski (błękit, turkus) lub pomarańcz, nie ma innej opcji :D A tak offtopując, kiedy szczyl będzie u Ciebie? :razz:[/QUOTE] będę myśleć nad pomarańczem i niebieskim. kupię pewnie dwie po prostu :evil_lol: dopiero koło maja :( Quote
anostek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='trabeska']No prosze. Znowu róż :-D Muszę się nad tym poważnie zastanowić :diabloti:[/QUOTE] Ja mówilam na powaznie - widzialam niedawno rudego setera w rozowo-brazowej obrozy i az mnie zatkalo jakie to bylo rewelacyjne polaczenie. Gdybym nie widziala na wlasne oczy pomyslalabym, ze nie bedzie to dobrze wygladac, a tu taka niespodzianka :) Quote
trabeska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='anostek']Ja mówilam na powaznie - widzialam niedawno rudego setera w rozowo-brazowej obrozy i az mnie zatkalo jakie to bylo rewelacyjne polaczenie. Gdybym nie widziala na wlasne oczy pomyslalabym, ze nie bedzie to dobrze wygladac, a tu taka niespodzianka :)[/QUOTE] No ja też mówię na poważnie, że się muszę zastanowić :) Wcześniej mi przez myśl róż nie przeszedł, ale teraz... Tylko nie wiem czy jak już to obroży różowej nie wziąć, bo różowe szele to chyba jednak dla mnie zbyt wiele... :-D Gdybym chociaż jakąś suczkę miała, a tu dwa psy :-D Quote
Litterka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='trabeska']No ja też mówię na poważnie, że się muszę zastanowić :) Wcześniej mi przez myśl róż nie przeszedł, ale teraz... Tylko nie wiem czy jak już to obroży różowej nie wziąć, bo różowe szele to chyba jednak dla mnie zbyt wiele... :-D Gdybym chociaż jakąś suczkę miała, a tu dwa psy :-D[/QUOTE] Oj, tam, oj, tam! Spaniele mają dłuższą sierść, to "dzwonki" nie zawsze widać, możesz udawać, że to dziewczynki :P Quote
anostek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='trabeska']No ja też mówię na poważnie, że się muszę zastanowić :) Wcześniej mi przez myśl róż nie przeszedł, ale teraz... Tylko nie wiem czy jak już to obroży różowej nie wziąć, bo różowe szele to chyba jednak dla mnie zbyt wiele... :-D Gdybym chociaż jakąś suczkę miała, a tu dwa psy :-D[/QUOTE] Trzeba iść z duchem czsu i przecierac szlaki :) Quote
aganela Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Myślę o kupnie na wiosnę smyczy dla owczarka niemieckiego, dość silnego, smyczy dość krótkiej-nie przepinanej raczej, w miarę przystępniej cenowo, która nie pani rąk...dobrze też, żeby się ślizgała w ręce i była w miarę miękka- nie twarda i szorstka, czy gdzieś znajdę takie cudo? Quote
Recommended Posts