Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na pewno są źle założone, po zdjęciu widać że jest zapiety tylko pasek za łapami, wydaje mi się że w tej dziurze na górze powinna być głowa, ale wtedy kółko na zapięcie jakos nie tu gdzie trzeba :hmmmm:

Posted

Ciężka sprawa... :lol: Ale moim zdaniem to są po prostu odwrotnie założone guardy, czyli pierwsza obręcz powinna być z tyłu, a ta tylnia przełożona przez głowę. ;)

Posted

Ja miałam takie szelki, i jak te na zjdeciu to nie te, to ja juz nie wiem co to. Ale to są chyba najzwyklejsze jakie w zoologach mozna spotkac skorzane czerwone beżowe i czarne zazwyczaj.

znalazłam jedynie takie zdjecie gdzie najlepiej widac ich kroj

pasek poziomy jest na lini klaty z przodu tak jak w norwegach, i pionowa obręcz ZA łapami też jak w norwegach.

Posted

wstawiam zdj ze spaceru , szelki, które wczoraj nareszcie dobrze założyłam:

i szelki dla szczeniaka trixie, które kupiłam na allegro , przyszły- masakra, łącznik szelek się przesuwał tak, że pies się przewracał, więc na brzuch wzięłam to, co powinno być na górze, a na góre to co powinno być na dole i przyszyłam przyczepnik do smyczy, pewnie i tak tego używać nie będę, ale trudno.

wiem, że masakryczne szelki mam, ale na wiosnę (ok. kwietnia) planuję kupić juliusy :)

Posted

[quote name='rashelek']Super ten moro komplecik jest :D

Orientuje się może któraś z was, czy Herman Sprenger jest tylko na ipo-sklepie?[/QUOTE]
na allegro się czasem pojawiają a w sklepach nigdy nie widziałam prócz ipo sklepu , a dlaczego ipo sklep odpada?

Posted

[quote name='gops']na allegro się czasem pojawiają a w sklepach nigdy nie widziałam prócz ipo sklepu , a dlaczego ipo sklep odpada?[/QUOTE]

No właśnie nigdzie indziej nie widziałam. Chciałam poszukać może taniej, ale widzę, że nic z tego.

Posted

nie, z pewnością dobrze założyłam te szelki, bo dużo osób mi mówiło, że te łączniki się ruszają.. do tego się odpinają :roll: kupię jakieś dobre szelki niedługo, by się z tymi nie użalać.. za to mi się smycz trafiła!

Posted

[quote name='Marchewkowy']ślicznie mu w tym wzorku! Rany jak on urosł :loveu:[/QUOTE]
dzięki :) a no troszkę urósł .

ja się zastanawiam czy mi sprengera dławik nie będzie brudził psa .. póki co wszystkie metalowe rzeczy jakie mieliśmy go brudziły a że całą białą ma szyje to brzydko to wygląda .
chciałabym złoty więc te chyba mniej brudzą , ma ktoś może i wie czy to brudzi ?