FridaOzzy Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 no właśnie do końca nie wiem, czy dobrze są założone, jakieś dziwne są.. zrobię zdjęcia i wstawię lepsze. ;) Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 wg. mnie to one są właśnie źle założone i w tej dziurze, tam powinna być łapa :lol: ale czekam na zdjęcie.;) Quote
Yuveza Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Na pewno są źle założone, po zdjęciu widać że jest zapiety tylko pasek za łapami, wydaje mi się że w tej dziurze na górze powinna być głowa, ale wtedy kółko na zapięcie jakos nie tu gdzie trzeba :hmmmm: Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 chyba miałam podobne szelki kiedyś dla tymczasa ;) jak to ten sam model, to ja w te dziurki łapy psu brałam Quote
omry Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Szelki to nie obroża na klatę, trzeba założyć na łapy :evil_lol: Quote
Victoria Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 a wg mnie to są takie jakby norwegi, czyli na plechach powinien byc tylko ten z zapieciem Quote
Olson Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ciężka sprawa... :lol: Ale moim zdaniem to są po prostu odwrotnie założone guardy, czyli pierwsza obręcz powinna być z tyłu, a ta tylnia przełożona przez głowę. ;) Quote
Yuveza Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja miałam takie szelki, i jak te na zjdeciu to nie te, to ja juz nie wiem co to. Ale to są chyba najzwyklejsze jakie w zoologach mozna spotkac skorzane czerwone beżowe i czarne zazwyczaj. znalazłam jedynie takie zdjecie gdzie najlepiej widac ich kroj pasek poziomy jest na lini klaty z przodu tak jak w norwegach, i pionowa obręcz ZA łapami też jak w norwegach. Quote
FridaOzzy Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 O! dziękuję, teraz jest dobrze założone, przez głowę, już wiem, skąd regulowanie kółeczka.. dam zdj jutro ;) Quote
Yuveza Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No to dobrze że się udało;) Ja tak latając teraz o tych szelkach znalazłam takie fajne, i ładne to to, ale jakie drogie... http://www.puppystar.pl/pl/p/PUPPIA-Szelki-dla-buldoga-BARRON-GREY/653 Chyba ferplast miał coś podobnego? chodzi mi o krój. Quote
murakami Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 W zoo+ są jeszcze takie: http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/pupia/333712 jeszcze droższe niestety, ale bardzo fajne/ Inna rzecz, że to ocieplacz jednocześnie, a więc 2 w 1. Quote
fankafanty Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 No i zostałam przebita na bazarku Taks :-( Na szczęście mam na pocieszenie kompleciki od Ewy :multi: Quote
rashelek Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Super ten moro komplecik jest :D Orientuje się może któraś z was, czy Herman Sprenger jest tylko na ipo-sklepie? Quote
FridaOzzy Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 wstawiam zdj ze spaceru , szelki, które wczoraj nareszcie dobrze założyłam: i szelki dla szczeniaka trixie, które kupiłam na allegro , przyszły- masakra, łącznik szelek się przesuwał tak, że pies się przewracał, więc na brzuch wzięłam to, co powinno być na górze, a na góre to co powinno być na dole i przyszyłam przyczepnik do smyczy, pewnie i tak tego używać nie będę, ale trudno. wiem, że masakryczne szelki mam, ale na wiosnę (ok. kwietnia) planuję kupić juliusy :) Quote
gops Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='rashelek']Super ten moro komplecik jest :D Orientuje się może któraś z was, czy Herman Sprenger jest tylko na ipo-sklepie?[/QUOTE] na allegro się czasem pojawiają a w sklepach nigdy nie widziałam prócz ipo sklepu , a dlaczego ipo sklep odpada? Quote
FridaOzzy Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Angi']a ja nie widzę zdjęć :grins:[/QUOTE] czy ktoś jeszcze jeszcze nie widzi zdjęć? Quote
Abietis Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='fridaso']czy ktoś jeszcze jeszcze nie widzi zdjęć?[/QUOTE] U mnie widać ;) Quote
Marchewkowy Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='gops']rogzy xl na staffiku ( jak pisałam wymiary podane rpzez porducenta sa zakłamane ) . ślicznie mu w tym wzorku! Rany jak on urosł :loveu: Quote
rashelek Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='gops']na allegro się czasem pojawiają a w sklepach nigdy nie widziałam prócz ipo sklepu , a dlaczego ipo sklep odpada?[/QUOTE] No właśnie nigdzie indziej nie widziałam. Chciałam poszukać może taniej, ale widzę, że nic z tego. Quote
Kasi i Lena Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 http://zapodaj.net/images/f18036d35ec9a.jpg To jednak były źle założone, nie dziwne że się nie mogłam dopatrzeć jakie to szelki:D Może te drugie też źle zakładałaś? U nas york dalszego sąsiada w takich chodzi i nic mu się nie dzieje. Quote
FridaOzzy Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 nie, z pewnością dobrze założyłam te szelki, bo dużo osób mi mówiło, że te łączniki się ruszają.. do tego się odpinają :roll: kupię jakieś dobre szelki niedługo, by się z tymi nie użalać.. za to mi się smycz trafiła! Quote
gops Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']ślicznie mu w tym wzorku! Rany jak on urosł :loveu:[/QUOTE] dzięki :) a no troszkę urósł . ja się zastanawiam czy mi sprengera dławik nie będzie brudził psa .. póki co wszystkie metalowe rzeczy jakie mieliśmy go brudziły a że całą białą ma szyje to brzydko to wygląda . chciałabym złoty więc te chyba mniej brudzą , ma ktoś może i wie czy to brudzi ? Quote
Recommended Posts