Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Litterka']Ostatnio prałam taksówki - najpierw ręcznie, potem w pralce. Obie próby zakończone pełnym sukcesem - zarówno smycze, jak i obroże są jak nowe.[/QUOTE]

Ja właśnie wpisałam się na taksówki. Koniec 26 stycznia. Najchętniej kupiłabym z 5. Pierwsze koty za płoty, ustawiłam dwie półzaciskowe i smycz do kompletu. Ech, gdybym ja miała taki talent w ręku!!!

Posted

[quote name='Talucha']Mogę polecić, sama miałam dla mojego husky'ego szelki podszyte pianką z AD, a jemu też się mocne zrywy zdarzały na tych szelkach i wszystko jak najbardziej ok :)[/QUOTE]

Dzieki za opinie, w takim razie zaryzykuje :)

Posted

[quote name='Aleks89']Bo usłyszał kilka słów pod swoim adresem.Za dziki szał radości:diabloti:[/QUOTE]

Hehe... założył psu obrożę w mieszkaniu, pies się cieszył że idzie na dwór a tu kazali siedzieć... haha :)))
ładna ładna obroża :) szkoda że te 4cm mają takie gigantyczne zatrzaski ;) bo na mojej by to wyglądało pewnie dość kiepsko :)

Posted

Matko przenajświętsza, Olek, jakie przerażenie na pysku ma ten pies wymalowane, co żeś mu zrobił Sadysto? :diabloti:

A obróżka fajna, chociaż ja bym go widziała w jakimś żarówiastym różu :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Matko przenajświętsza, Olek, jakie przerażenie na pysku ma ten pies wymalowane, co żeś mu zrobił Sadysto? :diabloti:

A obróżka fajna, chociaż ja bym go widziała w jakimś żarówiastym różu :cool3:[/QUOTE]

No mówię ,że usłyszał wiązanke:diabloti:łacinki podwórkowej

Posted

Hmm, myślicie że obroża z łańcuszkiem dla pudla to dobry wybór?
Planuję furkidza wziąć ale teraz zaczęłam się zastanawiać czy jak wezmę z łańcuszkiem to nie będzie mu się sierść w niego wkręcała czy coś?

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Hmm, myślicie że obroża z łańcuszkiem dla pudla to dobry wybór?
Planuję furkidza wziąć ale teraz zaczęłam się zastanawiać czy jak wezmę z łańcuszkiem to nie będzie mu się sierść w niego wkręcała czy coś?[/QUOTE]
będzie jak pies będzie miał długie futro , przy obciętym jest ok ale jak dłuższ to wkręca się , miałam dla mojego pudla rogzy z łańcuszkami .

Posted

Ktos kiedyś pisał, że boi się, że Juliusy będą uciskać.
Dzisiaj Cesar ciągnął właśnie w Juliusach dziewczynkę na sankach, nic nie uciskało, nawet zadyszki nie dostał ;) U nas sprawdzają się, w żadnym razie nie uciskają i nie duszą :)