Ewa&Duffel Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='understandme']No własnie tak myslałam, że to Ty wygrałaś :) Ja pomyślałam nad soczystyniebieski polarek, taśma granatowa 25mm i jasnoniebieski haft. a tak z ciekawości haftujesz tylko imię czy coś jeszcze ? :)[/QUOTE] Nie, imię chyba nie, z imieniem i nr telefonu mamy już obrożę od gadżeciaków :) Teraz myślę nad innym napisem, ale nie wiem w ogóle, czy to się zmieści, więc zobaczę co mi odpiszą ;) Quote
angineuuka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 takie domowe. Misia w obrozy od MiauHau :) Quote
Diana S Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Neonka, bardzo ladny kolor...chyba kazdemu psu ( rodzaj siersciuchy) pasuje :p Quote
masdamerka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Chyba odpuszczę sobie łańcuszki, ale za to mam inny pomysł.. Luniaczowi urosła szyja i obwód ma 37cm, a obroża Furkidz Active 35-45 (dziurki co 2 cm, czyli idealnie na drugą dziurkę). Czy ten pasek mocno by odstawał? I jak oceniacie obroże z tej serii, warte ceny i rzeczywiście są dobre dla błotnych pływaków? :) Quote
marta1997abc Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Oto nasze akcesoria :) 2 smycze + kantar ( już nie używam ) Linka 10m, dodatkowa obroża , szczotki Kaganiec , mała obroża , smycz skórzana , szelki Quote
Kasi i Lena Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='masdamerka']Chyba odpuszczę sobie łańcuszki, ale za to mam inny pomysł.. Luniaczowi urosła szyja i obwód ma 37cm, a obroża Furkidz Active 35-45 (dziurki co 2 cm, czyli idealnie na drugą dziurkę). Czy ten pasek mocno by odstawał? I jak oceniacie obroże z tej serii, warte ceny i rzeczywiście są dobre dla błotnych pływaków? :) Moja miała Furkidz Active zapinany na pierwszą dziurkę i niestety strasznie odstawał. Na drugą pewnie będzie podobnie choć może nie aż tak bardzo. Dla błotnych pływaków nadaje się jak najbardziej, wystarczy spłukać wodą i obroża jak nowa:) Quote
Ementos Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Angi'] takie domowe. Misia w obrozy od MiauHau :) jesteś zadowolona z tej obroży? poważnie zastanawiam się nad kupnem :) Quote
angineuuka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jestem zadowolona ;) Jak masz jakieś pytania to pisz :lol: Quote
masdamerka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Moja miała Furkidz Active zapinany na pierwszą dziurkę i niestety strasznie odstawał. Na drugą pewnie będzie podobnie choć może nie aż tak bardzo. Teraz dodali takie "trzymajniki" do tych końcówek ;) Quote
masdamerka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Dla Luny który wzorek? (pomarańczowy 2 cm; zielone koniczyny 2,5 ; normalnie nosi 3 cm) http://www.furkidz.eu/pl/p/Lucky-Clovers/147 czy http://www.furkidz.eu/pl/p/Play-with-squares/149 Quote
Flea_mbb Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='masdamerka']Dla Luny który wzorek? (pomarańczowy 2 cm; zielone koniczyny 2,5 ; normalnie nosi 3 cm) http://www.furkidz.eu/pl/p/Lucky-Clovers/147 czy http://www.furkidz.eu/pl/p/Play-with-squares/149 Lucky Clovers Quote
nadira Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='understandme']Pomocy! Wygrałam haftowaną obrożę z ohmypet.pl dla Cesara i nie mogę się na nic zdecydować. Ja bym wybrała czarny+fiolet ale to tak trochę mało oryginalnie Quote
Karro Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='masdamerka']Dla Luny który wzorek? (pomarańczowy 2 cm; zielone koniczyny 2,5 ; normalnie nosi 3 cm) http://www.furkidz.eu/pl/p/Lucky-Clovers/147 czy http://www.furkidz.eu/pl/p/Play-with-squares/149 http://www.furkidz.eu/pl/p/Play-with-squares/149 Ta mi się bardziej podoba Ja chyba się zdecydowałam już na obrożę z ohmypet soczysty niebieski polar+ taśma chabrowa + jasnoniebieski haft :) Quote
anna35-1974 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Chopper w koteckach Miauhau Uploaded with ImageShack.us i Dolar w prosiakach Uploaded with ImageShack.us Quote
Smile of Red Witch Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Szukam obroży skórzanej szytej na okrągło, czy ktoś może wie gdzie można takie kupić?? Quote
Bewarka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Smile of Red Witch']Szukam obroży skórzanej szytej na okrągło, czy ktoś może wie gdzie można takie kupić?? A w jakiej cenie? Zaciskowa/półzaciskowa/na klamerke? Tak na szybko: tania "Lord" zaciskowa, półzaciskowa z łańcuszkiem drogi "Hunter" półzaciskowy dławik "Champion" Półzaciskowa ZOO-Paja Zaciskowa z regulacją Dingo Quote
agacia Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 A ja mam pytanie o jakość metalowych elementów AD. Mam mocno ciągnącą na spacerach husky i chce kupić jej szelki podszyte pianką, a nie chciałabym niemiłej niespodzianki, ze mi zaczep przy szelkach strzeli jak to już kiedyś miało miejsce przy innych szelkach. Teraz ma szelki Red Dingo i generalnie są rewelacyjne, ale nie maja miękkiego podszycia. Moje pozostałe 2 psy maja guardy Manmat i są rewelacyjne, ale niestety nie robią żółtych, a psica ma wszystkie sprzęty żółte (trudne było znalezienie sprzętów w tym kolorze). Z góry dziękuję za opinie. Quote
Smile of Red Witch Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Dzięki Bewarka ;) chyba zdecyduje się na Huntera ;) Quote
Olson Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ja mam od czasu do czasu szarpiącego ONa, i co jak co, ale AD mogę polecić w 100% ;) Quote
Kateczka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 no i przez Was musze zamówić dwie gumowe z Furkidz :P Quote
Litterka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ostatnio prałam taksówki - najpierw ręcznie, potem w pralce. Obie próby zakończone pełnym sukcesem - zarówno smycze, jak i obroże są jak nowe. Quote
masdamerka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Kateczka']no i przez Was musze zamówić dwie gumowe z Furkidz :P[/QUOTE] Haha :) Ja zamawiam jedną.. na razie jedną.. :evil_lol: Quote
Kateczka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 mam dwa psy...nie chce żeby ktoryś sie obraził :P Quote
Talucha Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='agacia']A ja mam pytanie o jakość metalowych elementów AD. Mam mocno ciągnącą na spacerach husky i chce kupić jej szelki podszyte pianką, a nie chciałabym niemiłej niespodzianki, ze mi zaczep przy szelkach strzeli jak to już kiedyś miało miejsce przy innych szelkach. Teraz ma szelki Red Dingo i generalnie są rewelacyjne, ale nie maja miękkiego podszycia. Moje pozostałe 2 psy maja guardy Manmat i są rewelacyjne, ale niestety nie robią żółtych, a psica ma wszystkie sprzęty żółte (trudne było znalezienie sprzętów w tym kolorze). Z góry dziękuję za opinie.[/QUOTE] Mogę polecić, sama miałam dla mojego husky'ego szelki podszyte pianką z AD, a jemu też się mocne zrywy zdarzały na tych szelkach i wszystko jak najbardziej ok :) Quote
Recommended Posts