Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']No własnie tak myslałam, że to Ty wygrałaś :)

Ja pomyślałam nad soczystyniebieski polarek, taśma granatowa 25mm i jasnoniebieski haft. a tak z ciekawości haftujesz tylko imię czy coś jeszcze ? :)[/QUOTE]
Nie, imię chyba nie, z imieniem i nr telefonu mamy już obrożę od gadżeciaków :) Teraz myślę nad innym napisem, ale nie wiem w ogóle, czy to się zmieści, więc zobaczę co mi odpiszą ;)

Posted

Chyba odpuszczę sobie łańcuszki, ale za to mam inny pomysł.. Luniaczowi urosła szyja i obwód ma 37cm, a obroża Furkidz Active 35-45 (dziurki co 2 cm, czyli idealnie na drugą dziurkę). Czy ten pasek mocno by odstawał? I jak oceniacie obroże z tej serii, warte ceny i rzeczywiście są dobre dla błotnych pływaków? :)

Posted

[quote name='masdamerka']Chyba odpuszczę sobie łańcuszki, ale za to mam inny pomysł.. Luniaczowi urosła szyja i obwód ma 37cm, a obroża Furkidz Active 35-45 (dziurki co 2 cm, czyli idealnie na drugą dziurkę). Czy ten pasek mocno by odstawał? I jak oceniacie obroże z tej serii, warte ceny i rzeczywiście są dobre dla błotnych pływaków? :)

Moja miała Furkidz Active zapinany na pierwszą dziurkę i niestety strasznie odstawał. Na drugą pewnie będzie podobnie choć może nie aż tak bardzo.

Dla błotnych pływaków nadaje się jak najbardziej, wystarczy spłukać wodą i obroża jak nowa:)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Moja miała Furkidz Active zapinany na pierwszą dziurkę i niestety strasznie odstawał. Na drugą pewnie będzie podobnie choć może nie aż tak bardzo.

Teraz dodali takie "trzymajniki" do tych końcówek ;)

Posted

[quote name='understandme']Pomocy! Wygrałam haftowaną obrożę z ohmypet.pl dla Cesara i nie mogę się na nic zdecydować.

Ja bym wybrała czarny+fiolet ale to tak trochę mało oryginalnie

Posted

A ja mam pytanie o jakość metalowych elementów AD. Mam mocno ciągnącą na spacerach husky i chce kupić jej szelki podszyte pianką, a nie chciałabym niemiłej niespodzianki, ze mi zaczep przy szelkach strzeli jak to już kiedyś miało miejsce przy innych szelkach. Teraz ma szelki Red Dingo i generalnie są rewelacyjne, ale nie maja miękkiego podszycia. Moje pozostałe 2 psy maja guardy Manmat i są rewelacyjne, ale niestety nie robią żółtych, a psica ma wszystkie sprzęty żółte (trudne było znalezienie sprzętów w tym kolorze). Z góry dziękuję za opinie.

Posted

[quote name='agacia']A ja mam pytanie o jakość metalowych elementów AD. Mam mocno ciągnącą na spacerach husky i chce kupić jej szelki podszyte pianką, a nie chciałabym niemiłej niespodzianki, ze mi zaczep przy szelkach strzeli jak to już kiedyś miało miejsce przy innych szelkach. Teraz ma szelki Red Dingo i generalnie są rewelacyjne, ale nie maja miękkiego podszycia. Moje pozostałe 2 psy maja guardy Manmat i są rewelacyjne, ale niestety nie robią żółtych, a psica ma wszystkie sprzęty żółte (trudne było znalezienie sprzętów w tym kolorze). Z góry dziękuję za opinie.[/QUOTE]

Mogę polecić, sama miałam dla mojego husky'ego szelki podszyte pianką z AD, a jemu też się mocne zrywy zdarzały na tych szelkach i wszystko jak najbardziej ok :)