Illusion Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 snuszkak napisał(a):a fotki rewelacja! Dziękuje :) Co do szelek hurtty, to rzeczywiście trochę dziwne... Czekam właśnie na szelki, tylko ten drugi model norwegów, zobaczymy jak to będzie w nich wyglądać. Quote
toyota Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 gops napisał(a):plastikowe? możesz zrobić zdjęcie? no patrząc na cene tych szelek raczej wszystko powinno byc porządne. Może ja jestem mało gramotna i gdzieś indziej się tę smycz przyczepia. Zrobię zdjęcie to może ktoś mi powie gdzie ;). To plastikowe kółko jest na rączce od szelek. Quote
a_niusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 wiecie, gdzie mozna zamowic fajne tkaniny na metry? nie ze mam zamiar zaczac szyc obroze. potrzebuje uszyc cos innego i oczywiscie nie bede tego szyla sama. a te wszystkie obroze to przeciez zwykla bawelna, wiec pewnie sprzedaja takie materialy i na metry. Quote
gops Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 toyota napisał(a):Może ja jestem mało gramotna i gdzieś indziej się tę smycz przyczepia. Zrobię zdjęcie to może ktoś mi powie gdzie ;). To plastikowe kółko jest na rączce od szelek. ja miałam plastikowe kółko w norweskich ezy dogach do zaczepiania adresówki :) ale obok było zwykłe metalowe kółko . zrób zdjęcie, zobaczymy a_niusia napisał(a):wiecie, gdzie mozna zamowic fajne tkaniny na metry? nie ze mam zamiar zaczac szyc obroze. potrzebuje uszyc cos innego i oczywiscie nie bede tego szyla sama. a te wszystkie obroze to przeciez zwykla bawelna, wiec pewnie sprzedaja takie materialy i na metry. allegro Quote
cockermanka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a_niusia napisał(a):wiecie, gdzie mozna zamowic fajne tkaniny na metry? nie ze mam zamiar zaczac szyc obroze. potrzebuje uszyc cos innego i oczywiscie nie bede tego szyla sama. a te wszystkie obroze to przeciez zwykla bawelna, wiec pewnie sprzedaja takie materialy i na metry. w sklepach z tkaninami na patchworki - tylko,że tam miarą są ćwiartki ;) Quote
a_niusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Unbelievable napisał(a):ikea :grins: to byla moja nadzieja i pierwszy plan, ale we wro juz nie ma zadnych ladnych materialow. doslownie ani jednego. Quote
a_niusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 cockermanka napisał(a):w sklepach z tkaninami na patchworki - tylko,że tam miarą są ćwiartki ;) tzn cwierc metra? Quote
Unbelievable Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a_niusia napisał(a):to byla moja nadzieja i pierwszy plan, ale we wro juz nie ma zadnych ladnych materialow. doslownie ani jednego. trzeba było się spytać kiedy dostawa ;) fajne mają te materiały, porządne Quote
a_niusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a to nie moze byc. ja musze miec co najmniej 60 cm szerokokosci i 90 dlugosci Quote
a_niusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Unbelievable napisał(a):trzeba było się spytać kiedy dostawa ;) fajne mają te materiały, porządne pytalam. ostatnio jestem czestym gosciem w ikei. mam cala piwnice mebli, ktore czekaja na zlozenie. niestety, ale nie bedzie dostawy, bo jest wymianka asortymantu i po prostu beda inne. w kwietniu. Quote
mańka_ Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a_niusia napisał(a):a to nie moze byc. ja musze miec co najmniej 60 cm szerokokosci i 90 dlugosci Ale jeśli zamówisz 4FQ to dostaniesz to wszystko w jednym kawałku przecież ;-) wiec będzie 90x110 :-) Quote
a_niusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 mańka_ napisał(a):Ale jeśli zamówisz 4FQ to dostaniesz to wszystko w jednym kawałku przecież ;-) wiec będzie 90x110 :-) aaa dobra. to poszukam. Quote
bdom Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a_nusia ja jesteś z wrocławia to polecam La Decoration na Hallera (http://www.decoration.com.pl/index_ladecoration.html) robią głównie zasłony, poduszki itp, ale mają masę materiałów, można się przejechać wybrać i zamówić sam materiał. Quote
a_niusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 dobra, dzieki. i tak szukam zaslon, wiec sie tam przejade. nie wiem, ile za metr to jest duzo? zebym nie przeplacila za zwykla bawelne na psie potrzeby:) Quote
AnIeLa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a-niusia popatrz po sklepach internetowych. wpisz tkanina bawełniana i sklepy wyskakują np http://www.szmatkalatka.pl/Tkaniny_z_metra-k173-0--default.html , http://www.tkaninysklep.pl/bawelniane , http://sklep.supertkaniny.com/pl/c/Bawelna/2, Quote
mańka_ Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a_niusia napisał(a): nie wiem, ile za metr to jest duzo? zebym nie przeplacila za zwykla bawelne na psie potrzeby:) Jeśli chcesz kupować ten z FQ, to wyjdzie sporo; 1FQ kosztuje na allegro ok. 14zł.... czyli ponad 50zł za metr. Quote
Hill. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Przyszły Juliusy. Jeszcze nie testowane, ale wyglądają świetnie! Pozytywnie mnie zaskoczyły, myślałam, że będą "obudowywać" psa, a wyglądają na nim bardzo zgrabnie. Pytanie do posiadaczy: Czy Wasze psy pływają w tych szelkach? Bo mój uwielbia pływać i nie wiem czy mu w nich w przyszłości pozwalać? Quote
bdom Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Mój pływał, ale one baaardzo długo schnął, dlatego myślę, że lepiej psu ściągać przed kąpielą. :) Quote
gops Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 tak jak już bdom napisała schną bardzo długo i sa ciężkie jak namokna lepiej ściagać :) Quote
paulaa. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ktoś może widział ostatnio jakieś promocje flexi ? albo wie, gdzie można najtaniej kupić ? ;) szukam raczej long ( 7 lub 8 m ) niestety nasza została przez rudzielca przegryziona, i muszę poszukać następnej, bo od chodzenia na krótkiej smyczy zaczął się krztusić, nie jest zupełnie przyzwyczajony :roll: Quote
gops Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 paulaa. napisał(a):ktoś może widział ostatnio jakieś promocje flexi ? albo wie, gdzie można najtaniej kupić ? ;) szukam raczej long ( 7 lub 8 m ) niestety nasza została przez rudzielca przegryziona, i muszę poszukać następnej, bo od chodzenia na krótkiej smyczy zaczął się krztusić, nie jest zupełnie przyzwyczajony :roll: miałas linke? mój młody tez przegryzł naszą long linkową ucięłam cały kawał z przodu tam gdzie jest taśma i przy samej lince wszyłam karabińczyk , teraz poprostu nie mamy tej rączki na przodzie ale smycz nadal jest sprawna i działa a pies nie ma już za co łapac by przegryźć . Quote
Hill. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 (edited) gops napisał(a):tak jak już bdom napisała schną bardzo długo i sa ciężkie jak namokna lepiej ściagać :) bdom napisał(a):Mój pływał, ale one baaardzo długo schnął, dlatego myślę, że lepiej psu ściągać przed kąpielą. :) Ok, dzięki :) Czyli pływać będzie w starych rogzach. A jakby na spacerze zamokły, to mogę suszyć na kaloryferze? Nic się z nimi nie zrobi? Edited January 10, 2013 by Hill. Quote
Recommended Posts