Aleksandrossa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nam się baaardzo te szeleczki podobają :loveu: Nie wiem tylko czy są dobrze wyregulowane, mam wrażenie że przednie paski sa ciut za długie ale tam bardziej już zmniejszyć się nie da :shake: I nie wiem czy te szele tak mają czy to kwestia regulacji ale bardzo się przekręcają... Quote
Natula Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) fajnie mu w nich :-) ale w ogole jaki śliczny pies :loveu: a my czekamy na DS, zielony komplet dla Dreamka i zieloną smycz dla Luny bo nic w tym kolorze do żabek Furkidzowych nie miałam EDIT: co do jakości Furkidz http://i50.tinypic.com/2ewzg5x.jpg nasze ptaszki furkidzowe tak wyglądają po uzywaniu dosc czesto przez długi czas. Nie pamietam kiedy kupiłam ale jakos przed wakacjami chyba i sumie to Amela miała ją na sobie cały czas na zmiane z Rogzem Pink Bone który wygląda teraz duuuuzo gorzej od Furkidza. Edited November 4, 2012 by Natula Quote
vege* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Nam się baaardzo te szeleczki podobają :loveu: Nie wiem tylko czy są dobrze wyregulowane, mam wrażenie że przednie paski sa ciut za długie ale tam bardziej już zmniejszyć się nie da :shake: I nie wiem czy te szele tak mają czy to kwestia regulacji ale bardzo się przekręcają... Guardy mają to do siebie, że lubią się przekręcać :/ Ja swoje wyregulowałam dobrze a mimo wszystko przy bieganiu bez smyczy Nuce się ciągle przekręcają, dlatego zostanę wierna norwegom :loveu: :) Quote
japanisze Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Aleksandrossa']N Nie wiem tylko czy są dobrze wyregulowane, mam wrażenie że przednie paski sa ciut za długie ale tam bardziej już zmniejszyć się nie da :shake: Bo one były szyte na buldoga ;) Twój psiak wygląda w nich super! [quote name='Natula'] EDIT: co do jakości Furkidz http://i50.tinypic.com/2ewzg5x.jpg nasze ptaszki furkidzowe tak wyglądają po uzywaniu dosc czesto przez długi czas. Nie pamietam kiedy kupiłam ale jakos przed wakacjami chyba i sumie to Amela miała ją na sobie cały czas na zmiane z Rogzem Pink Bone który wygląda teraz duuuuzo gorzej od Furkidza. Ja też mam te ptaszki i narzekać nie mogę na trwałość - może to jakiś materiał grubszy?:cool1: Quote
vege* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 japanisze napisał(a): Ja też mam te ptaszki i narzekać nie mogę na trwałość - może to jakiś materiał grubszy?:cool1: Ja mam ten turkusowy materiał, którego już nie ma od dawna i też nie narzekam na jakość :-) Quote
gops Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 moje oprócz tego że łapią brud mega szybko to po praniu są ok :) po paru tygodniach używania wyblakły ale nadal można używać . teraz mam tylko 4cm dla młodego to nasza wyjściowa więc ciągle w stanie idealnym . bardzo polecam szelki trixie, kiedyś miałam i nie można było powiedzieć że są porządne teraz kupiłam z jakiejś nowej seri 2 sztuki i są świetne, mocne i ładne . norwegi i guardy na polarze. Quote
vege* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 gops napisał(a): bardzo polecam szelki trixie, kiedyś miałam i nie można było powiedzieć że są porządne teraz kupiłam z jakiejś nowej seri 2 sztuki i są świetne, mocne i ładne . norwegi i guardy na polarze. Masz jakieś zdjęcie tych szelek, albo jakieś z neta? :) Quote
gops Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='vege*']Masz jakieś zdjęcie tych szelek, albo jakieś z neta? :) i norweskie firmy trixie, znaleźc w necie nie mogę . Quote
vege* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 gops napisał(a): i norweskie firmy trixie, znaleźc w necie nie mogę . Fajny ten model szelek :-) Jak się sprawuje? Nie przekręcają się jak guardy? Quote
gops Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 vege* napisał(a):Fajny ten model szelek :-) Jak się sprawuje? Nie przekręcają się jak guardy? ciężko dobrać rozmiar, pisało że spaniel a moja suka większa od spaniela ma luz w nich to samo młody a on duzo szerszy niż spaniel jest . ale szelki sa fajne ,nie przekręcają się . Quote
vege* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 gops napisał(a):ciężko dobrać rozmiar, pisało że spaniel a moja suka większa od spaniela ma luz w nich to samo młody a on duzo szerszy niż spaniel jest . ale szelki sa fajne ,nie przekręcają się . No właśnie te dobieranie rozmiaru :/ To pewnie ten na spaniela byłby dobry na Nukę bo ona większa trochę od Misi Quote
AmeliaR Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Pomocy! Co wybrać z moich dwóch kandydatów? Oczywiście ewentualne propozycje też będą pomocne :D Dla pręgowanej Amstaffki (poniżej zdjęcie), szukam obroży w ciepłych barwach, odznaczającej się, 4cm. Quote
AmeliaR Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) Zdania podzielone :D Czekam na dalsze opinie i może jakieś propozycje :) Edited November 4, 2012 by AmeliaR Quote
AmeliaR Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Zastanawiam się jeszcze nad Gadżeciakami, ale one chyba nie mają 4 cm, tylko zdecydowanie mniej. Quote
Stevie Rae Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja jestem za El Perro, dla mnie pierwsza zbyt pstrokata. :eviltong: Quote
vege* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 AmeliaR napisał(a):Zastanawiam się jeszcze nad Gadżeciakami, ale one chyba nie mają 4 cm, tylko zdecydowanie mniej. Gadżeciaki mają już 4 cm ;-) Ja też jestem z tych dwóch za El Perro ;-) Quote
vege* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 AmeliaR napisał(a):Te haftowane też? :) Podejrzewam, że tak ;-) Quote
AmeliaR Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 O, to jeśli by tak było (już wysłałam do Nich wiadomość) to myślę, że tym razem wybiorę Gadżeciaki :) Quote
anna35-1974 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 4 cm gadżeciak haftowany. Uploaded with ImageShack.us Quote
anna35-1974 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='AmeliaR']Pomocy! Co wybrać z moich dwóch kandydatów? Oczywiście ewentualne propozycje też będą pomocne :D Dla pręgowanej Amstaffki (poniżej zdjęcie), szukam obroży w ciepłych barwach, odznaczającej się, 4cm. nr.1,jest słodka Quote
Recommended Posts